• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZMYJKADIES IRAE Projekt Chronos
    PYVERRN
    PYVERRN --- ---
    LORD_SHAPER: osklivy osklivy negr... odnesl jsem to anginou... :-D
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    Likviduji klub a tak si dovolím malou nostalgii...

U kostela Panny Maria a Svatého Karla na Karlově je nádvoří a na něm je kašna. Ta kašna kdysi byla napájena vodou co zalévala kořeny samotného Ygdrasilu. To je místo, kde orákulum naslouchalo těm, kteří se ptali po tajemstvích světa. Nyní, je opona zavřena, ale urozený muž dost moudrý, statečný a především mocný může za příhodných okolností orákulum povolat i dnes.

Je třeba vyrazit na místo když je měsíc v novu (neděle 18.10) a nezrcadlí se jeho světlo v žádné zemské vodě. Muž, doprovázen jediným pomocníkem, který přísahu mlčenlivosti pro tento večer složí, a ani slovo nepronese. Muž, který na výpravu mocnou družinu opatří si. Takový muž pak následující rituál na náměstí u studny provésti musí, zatímco shromáždění mocní kolem něj v širokém kruhu stojí a v soustředění naprostém rituálu přihlížejí a v jeho úspěšnost důvěru obracejí.

Za pomoci věrného pomocníka musí svá ramena, hruď a záda magickými obrazci károvými a symboly plodu dubového krýti a tu pak světlu hvězd vystavit. V levé ruce zápalnou obětinu vonného kouře pro vzdušné živly, v pravé živý oheň pro salamandry. Pravá bosá noha na drnu čerstvé hlíny, jako král dobyvatel když duchy země koří a levá noha po kotník ve vodě stojí aby nymfy sílu živého ohně do rovnováhy uvedly. Hlavu korunovanou má věncem z prstů stromů, jejichž koruny tak uctívá a jež k Ygdrasilu promlouvají. Takto připraven, když jedenáctá odbije, pak silným hlasem pronese na čtyři světové strany slova, které duchy mimo tento čas dlící volají a uctívají.

"As I was coming down the stair
    I met a man who wasn't there.
    He wasn't there again today
    I wish that man would go away!"

Do těchto slov pak moc svou v míře co největší vlije a příchod orákula očekává…
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    Vyvolal jsem starý filmy a našel jsem tři fotky z podzima: http://www.facebook.com/album.php?aid=44308&id=1643587225&l=79deff4fe4
    HARALD
    HARALD --- ---
    Prosím, pokud máte pocit, že bych měl mít na vás kontakt, pošlete mi na sebe do pošty telefonní číslo. Přišel jsem o mobil - už mám nový, ale bez kontaktů. Díky.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    HAC: tý brďo - hubenej SilentBob a malá Nyemi :)
    HAC
    HAC --- ---
    FREKIM: Otevrel jsi nad Jiriho spodebrat branu do pekel s ktere ted budou vystupovat demoni minulosti a posedavat nevine.

Uz nejakou dobu jsem uvazoval ze zacnu vytvaret radu "Retro" fotogalerii z hloubek meho archivu. Ted to muzu alespon hodit na tebe, ze jsi to ty kdo to spustil. :-)

Dies Irae: Maškaráda
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    FREKIM: Našel jsem jenom Kuan-Jin2 - což je rok 2002 :)
    FREKIM
    FREKIM --- ---
    To bude ono. V podstatě mě zajímají jakékoliv fotky ze starých Dies Irae. Ne jenom 2004.
    FIN
    FIN --- ---
    FREKIM: 2004, Dies Irae: Maškaráda, pražský princ Ambeřan a jeho suita příslušníky klanu Vindicta :-)
    FREKIM
    FREKIM --- ---
    Nemáte někdo jakékoliv fotky z prehistorického Dies Irae, které bylo inspirováno World of Darkness? Organizoval jsem to já, Basta, Corchen a spol. Princ byl Ambeřan. Byla to docela vyvražďovačka. Nevím který to bylo rok, mám děravou paměť.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ORBIT: blbec, pane, blbec. :)
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    ORBIT: Děkuji, Orbite, tohle máš u mě!!
    QUERER
    QUERER --- ---
    ORBIT: pri takove nizske teplote se udrzi svezi snad vsechno :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    QUERER: Ne gobers je svěží mladík. Kdo jiný by se chodil cachtat do Aare ..
    QUERER
    QUERER --- ---
    ORBIT: Chces rict, ze Gobers na uvedeny vek nevypada? ;))
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    QUERER: To nebohl být on, uvedená osoba je starší ;)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    XTREE: ale nemáš zač, rádo se stalo :P
    TARI
    TARI --- ---
    XTREE: jsi vztahovačný jak ženská:-))
    XTREE
    XTREE --- ---
    KID_MCHUTT: tak to ti teda pekne dekuju @=
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    HAC: dobrý, jenom ten tlustej fousatej obejda tam bejt nemusel :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam