• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZMYJKADIES IRAE Projekt Chronos
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    He he, souboj na brtníka jsem navrhl já (trochu vás ponížit) a královnu zaujal natolik, že ho chtěla vyzkoušet.-)))
    KATERINA
    KATERINA --- ---
    LEVI: ah tak, už se mi popletlo, kdo stuhu ztratil a kdo nalezl, zábavným důsledkem bylo brtníkování na sromě :)
    LEVI
    LEVI --- ---
    KATERINA: Ne, to ma z toho, ze naleza stuhy :-)
    A nalezy zatajuje :-)
    Kdyby toho nebylo, nestal bych se Divokym :-)
    KATERINA
    KATERINA --- ---
    ZURG: to máš z toho, že ztrácíš stuhy ;)
    ZURG
    ZURG --- ---
    SIHAJA: eej, souboj na brtníka! :D
    SIHAJA
    SIHAJA --- ---
    Pokud bych, měla vybrat akci, která mě bavila nejvíc, tak to byl počáteční turnaj a souboj na brtníka :-) a pak tedy spektakulární klání na dřevce/hřebce ;-)
    PYVERRN
    PYVERRN --- ---
    SIHAJA: hele, mozna ze je strasne roztomile vest tyto debaty, ale v techto situacich vyhrava ten kdo zautoci prvni... ostatni si standartne ani nestihnou uvedomit, co se deje...
    SIHAJA
    SIHAJA --- ---
    PYVERRN: Nicméně teleskopkou už lépe ;-)
    PYVERRN
    PYVERRN --- ---
    ja jsem v tu chvili byl tak nastvanej ze jsem moc nepremejslel... :-)
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    PYVERRN: Ouvej ouvej... to jsem rád, že ti to nedošlo. Protože to tam došlo uplně všem ostatním :)
    PYVERRN
    PYVERRN --- ---
    KID_MCHUTT: precti si jeste jednou... herne i neherne... kartama se strasne spatne kryje nuz... :D
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    PYVERRN: ale jo, neboj :) nenechal bych si zabít šaška, rozhodně ne někým jiným, než jsem já sám :)
    PYVERRN
    PYVERRN --- ---
    SIHAJA: lol, kdyby mi v tu chvili doslo kdo to byl, tak by ho nezachranilo milion rytiru a komtes...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    GREATDRAKE: tohle bylo zcela v pořádku :)
    SIHAJA
    SIHAJA --- ---
    GREATDRAKE: To nebylo zlé, to bylo spravedlivé :-)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    a pak že jsou orgové na hráče zlí :)
    SIHAJA
    SIHAJA --- ---
    PYVERRN: Myslím, že by rytíř Liška i komtesa Veverka svého komplice nenechala takhle trpět :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    PYVERRN: přiznám se, že pachatel mi začal být jasný v okamžiku, kdy jsi recitoval tu básničku :) Každopádně to byla nejlepší šaškárna :)
    PYVERRN
    PYVERRN --- ---
    KID_MCHUTT: dovedu si predstavit... :-) mno alespon jsem mel duvod proc odjet do ciziny (presneji lezet doma s anginou...)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam