• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZMYJKADIES IRAE Projekt Chronos
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TOMASZ: uvidíme :) ještě jsem si vzpomněl na prastarý horor, něco jako vesmírné zombie, které vysávaly veškeré tělní tekutiny pohledem. Takové milé D až E...
    TOMASZ
    TOMASZ --- ---
    KID_MCHUTT: A nebo:

I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time... like tears in rain... Time to die.
    FIN
    FIN --- ---
    (speciálně pro elfa:)
    FIN
    FIN --- ---
    Dravci / Ravenous (1999) - Režie: Antonia Bird - Hrají: Guy Pearce, Robert Carlyle, David Arquette - CSFD.cz
    http://www.csfd.cz/film/18349-dravci/
    VACKY
    VACKY --- ---
    GREATDRAKE: Ses si jistej, co kdyz ten spravny naucny film je http://www.csfd.cz/film/9302-hvezdna-pechota/ :)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    PAHAVASKA: ok.. jdu se koukat na příslušné naučné filmy :) http://www.csfd.cz/film/11893-muzi-v-cernem/
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TOMASZ: dokud nás těmi vlajkami nemlátí, je to ok :)
    TOMASZ
    TOMASZ --- ---
    HAC: Mně taky, ale znáš to: odpor je marný! ;)
    HAC
    HAC --- ---
    PAHAVASKA: To se mi libi mnohem vic nez banerova masaz. :-)
    PAHAVASKA
    PAHAVASKA --- ---
    Obecně ke hře

Hra bude probíhat na území Prahy po většinu měsíce března (od večera 4.3. do ranních hodin 2.4 pokud nedojde k opravdu masivním protestům, afterparty snad v neděli večer). Naprostá většina děje se bude odehrávat na matičce Zemi v současnosti.
    Hra bude obsahovat i virtuální, řekněme strategickou, část, jež se bude odehrávat ve vzdáleném vesmíru. Strategická linka bude mít i nějaké měřitelné projevy tady na zemi.
    Tedy hra nabídne možnost i těm kteří nebudou mít chuť/možnosti běhat v terénu. Tuto část lze odehrát z tepla domova od počítače.

Velmi obecně k settingu:
    Děj se odehrává na území Prahy. (alfakvadrant, malé žluté slunce nalevo,třetí planeta, evropa, čechy)
    Můžou se vyskytovat i nelidské a nepozemské rasy (andro(?)idé, šedáci, elfové...). Některé frakce budou mít na výběr, případně značnou volnost popustit fantasii. Některé ne.
    Velká část postav bude významnými, nebo vedoucími zástupci svých ras, národů, společností, řádů atd.
    Bude se řešit velká politika i malicherné spory.
    Bude se dodržovat ekvivalent maškarády.

A nakonec, omlouvám se těm, kteří umí česky. Občas mi někde něco určitě v zápalu boje ujede.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    SHAIKA: já už ne, ale někteří přítomní možná ano. Rozhodně není hodna zveřejnění :)
    SHAIKA
    SHAIKA --- ---
    KID_MCHUTT: Ale fotku pořád ještě někde máš, ne? ;-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    GREATDRAKE: ee, ta šla jako dárek ještě ten samý večer pryč. Navíc nebyla chlupatá, ale nafukovací.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    KID_MCHUTT: Máš ještě svou ovci?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    hm. plyšová zvířátka, aštar šeran a borgové, do toho pon farr... začínám se děsit, ale aspoň z toho budou zajímavé fotky ;)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    KELTON: Za poslední 3 roky jsem děsně trpěl, když mi tu lidi offtopic krafali... musím si to trochu vynahradit .)
    KELTON
    KELTON --- ---
    HARALD, GREATDRAKE: Pánové, vaše rétorická obratnost mne uchvátila. Zdá se že místní vaši úroveň nedoceňují, ale ve vedlejším klubu někoho takového zoufale potřebujeme. Argumentace vás volá :)
    [ Sokratovská dialektika ]
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Omlouvám se za jízlivost. Když mám dopolední směny v práci, je mé slušné vychování a takt v jiném časovém pásmu.
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    FIONOR: mě tenhle bannerovej způsob postupného odkrývání tématu přijde docela zajímavej :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam