• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZMYJKADIES IRAE Projekt Chronos
    CHARLEZ
    CHARLEZ --- ---
    FIONOR: domenu klidne strcim do nakladu

HARALD: nekde bych mel mit zalohu materialu 2003, nebyl jsem tam ani tak zaskok jako spis astral

pripadne i zdrojaky internetovych bank bych nekde mohl mit, snad i vcetne hernich dat z databaze :D
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ZAPPO: i k tomu by se dočetl :D
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    ETHAN: Důležitý je, že nikdy toho nepřečteš dost, libovolné množství informací ti nezaručí, že ten svět budeš vnímat jako libovolný jiný člověk a naopak se ti vždycky stane že ve hře samotné bude X desítek procent přímo odporovat tomu, co jsi četl.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Všem díky, k pravidlům hry se asi nedostanu nijak legálně, ale pročtu, co jiného je k dispozici a případně se rád přihlásím o nalejvárnu.
    FIN
    FIN --- ---
    studijní materiály pro upíristy:
    www.vampire.cz - Litery
    http://www.vampire.cz/litery/show.php?&what=31
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    ETHAN:
    základní popis světa velmi podobného tomu, co potkáš ve hře v češtině třeba tady:
    www.vampire.cz - Pravidla
    http://www.vampire.cz/pravidla/index.php
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    GREATDRAKE: že bude DI je super :-) díky za to, škoda, že nebude zase na jaře :-) ale holt se třeba dostanu ke koupi té moiry :-)
    KATERINA
    KATERINA --- ---
    TERMOT: já bych se držela začátku akademického roku...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ETHAN: imo dostanete dost informací, řekl bych. Pro začátek si přečti Vampire: the Masquerade, clanbooky a tak :)
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    ETHAN: moc to hrotíš... počkej si a já ti kdyžtak pak dám nalejvárnu měsíc předem
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    GREATDRAKE: Mě by zajímalo, co je k tomu třeba znát za reálie. Mám pocit, že každý kromě mě ví, co je Malkevian. Samozřejmě z mnoha rozhovorů vím, že to je jeden z klanů upírů, ale víc nic. Nebude od věci předpokládat, že různé klany spolu pečou nebo naopak válčí skrytě či otevřeně, že má každý nějaké své specifikum, které se odrazí v charakteru či pravidlech jeho příslušníků a podobně. Je možné začít k tomu něco číst už teď?
    TERMOT
    TERMOT --- ---
    GREATDRAKE: Myslím, že nestudené počasí neznamená udělat to později, ale naopak dříve ;)

Já bych byla také pro posunout to byť o týden dříve, nerada bych hrála finále larpu na své narozeniny ;)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    MARA_JADE: Malkavian, píšu si. :)

Ale obecně - zatím se do toho moc nehrňte, ať vás nezaskočí některé divočejší nápady, které zatím hrozí :)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    LONEWOLF: bať

FIN: to už zabrala jakási Mythágská sebranka, stejně jako velkou část hráčů a možná i orgů. Zbytečné tříštení sil.
    LONEWOLF
    LONEWOLF --- ---
    GREATDRAKE: a téma ? Upíři?
    FIN
    FIN --- ---
    GREATDRAKE: nic ve zlém, ale co poněkud zohlednit zbytek nestudeného počasí?
    MARA_JADE
    MARA_JADE --- ---
    GREATDRAKE: je normální, že ve mně tahle informace z nějakého důvodu vyvolala takřka nepříčetný smích...? :-)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    Předběžný termín podzimního DI: 23.9 - 23.10
    HARALD
    HARALD --- ---
    ZMYJKA, ZMYJKA: Opraveno
    HAC
    HAC --- ---
    Dobre priznam se bez muceni. Nenasel jsem zadnou vymluvu, proc nemuzu zverejnit ochutnavku fotek, kdyz jsem byl schopen Wangovy dodat fotky do prezentace. :-(

ochutnavka
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam