• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZMYJKADIES IRAE Projekt Chronos
    Lze změnit minulost? A když jste uzamčeni ve dni, který se zopakuje několikrát, můžete změnou situaci zlepšit a nebo zhoršit?

To vše a ještě více se dozvíte v "Dies Irae: Projekt Chronos" - městském larpu, který proběhne ve dnech 23. září - 2. října 2016 v Praze. Hlavním tématem larpu je cestování v čase a časové smyčky. Hráči mohou ztvárnit postavy, které se "vrací do naší doby" ať už kvůli vyšetřování, změně osudů, lásce a nebo čiré zvědavosti.

Organizují: PATR1K, ZMYJKA, XTREE

Skupina na FB
    rozbalit záhlaví
    VACKY
    VACKY --- ---
    KID_MCHUTT: Treba je zaklad toho repelentu Arnoldova DNA :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TNT: stačí si vypěstovat Arnieho ;)
    TNT
    TNT --- ---
    SEBEL:
    ještěže jsem vydražila ten repelent proti predátorům :)
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    TNT: Predátorek se má čile k světu, za měsíc už začne sám lovit :-)
    HAC
    HAC --- ---
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    HARALD: No, já napoprvé ani nevěděl, že úterý je i vyhlášená akce pro DI - já si na úterý zvykl že se tam hrajou deskovky a bývají tam lidi.
    HARALD
    HARALD --- ---
    ZAPPO: zášť je moc silné slovo. přišlo mi od tebe dost prudivý, že chodíš do Krakatitu na vyhlášené akce v rámci Di a tam do DI celou dobu reješ.
    TNT
    TNT --- ---
    ZAPPO:
    Byla to herni akce, vecirek a dobrocinna aukce vzacnych mimozemskych artefaktu (a pozitku poskytovanych jednotlivymi hraci :).
    nicmene se neplatilo standartni mimozemskou menou (lemury), ale pozemskou menou (kapriky). Povedlo se vybrat 3500 kapriku pro jednu starou damu, kterou okradly falesne scitaci komisarky ve chvili, kdy jim varila kavu.
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    HARALD: Cítím nějakou zášť ale nevím proč, v Krakatitu v úterý během DIčka jsem byl dvakrát a odcházel jsem proto, že jsem si (pochopitelně) neměl s davem hráčů co říct.
    A tady mě zajímalo co to bylo, protože to znělo
    a) vypečeně a komplikovaně
    b) že to nepatří mezi kumbálové story, které jsem slyšel
    HARALD
    HARALD --- ---
    ZAPPO: to byla akce v rámci té stupidní hry, kterou hráli ti hloupí hráči, kterým jsi jejich omezenost připomínal v Krakatitu skoro každé úterý.
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    TNT: ?
    TNT
    TNT --- ---
    Ještě jednou díky všem dražitelům na dobročinné aukci pořádané rodem Manente. Po jistých peripetiích se přes novináře a policii podařilo dohledat inkriminovanou dámu a peníze jí doručit. Byla konsternována a mnohokrát děkuje.

(Novinář o nás chtěl napsat článek, ale zatrhla jsem to. Nevím, jak bych mu vysvětlovala, že jsme vydražili neviditelné mládě predátora. Mimochodem, doufám, že se má dobře :)
    TOMASZ
    TOMASZ --- ---
    DJINN: No, to bys měl, jinak dopadneme jako ti fanoušci StarWars, až džedyjové seberou všech 300 podpisů... ;)
    DJINN
    DJINN --- ---
    TOMASZ: Tak to abych šel vysvětlit tomu, co mě na ten pořad upozorňoval, že tohle nebylo o larpech :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    SILENTBOB: hádej :)

to je ale hovadina :)
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    TOMASZ: proc to ty lidi medializuji :(
    TOMASZ
    TOMASZ --- ---
    DJINN: To nebylo o nás, ale je to dobrý... ;)

Ta naše povaha česká: 14. 4. 2011 — iVysílání — Česká televize
    http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1100627928-ta-nase-povaha-ceska/311294340110002/
    DJINN
    DJINN --- ---
    Včera večer (čtvrtek 14.04.) mělo být údajně v nějakém pořadu v TV, nejspíš na ČT2, ale to není ověřené, cosi o mimozemšťanech na Václaváku a světelných mečích a nevím čem ještě - neviděl jste to někdo? Co to bylo?:)
    APOSTRI
    APOSTRI --- ---
    Pravě proto, aby se vyhnulo syndromu "všichni vědí všechno o WoD a každý to ví jinak" se jak v Kuan Jinech, tak pak v našem WoD inspirovaném DI, klany jmenovaly jinak a měly trochu jiné příběhy a pozádí i když podobnosti by se jistě našly. Naopak roční maškaráda se hrála téměř čistě ve světě WoD.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    FIN: Roubík jen ve hře, neboj.
    FIN
    FIN --- ---
    ETHAN: když mi dáš roubík, psát ti to všechno nebudu :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam