• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZMYJKADIES IRAE Projekt Chronos
    AINEE
    AINEE --- ---
    Demonické DI II by mě velmi zajímalo ;)
    MICHAEL
    MICHAEL --- ---
    Jen aby na to slyšeli i normální kupující...
    Každopádně děkuju za rady! :)
    HARALD
    HARALD --- ---
    333 bez debat...
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    To je hrozně legrační jak přemlouváme za vyšší cenu:))
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    ETHAN: Něco takového :)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    ZMYJKA: Kupte dvě, ďábel bude mít radost!
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    MICHAEL: 333 je prostě fakt dobrý, taky hlasuju za tuhle cenu :-) zvlášť, jestli se Darion ve třetím díle dostane k tomu číslu, které plánuje ke speciální edici :)
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    MICHAEL: Taky hlasuju pro 333 je to fakt dobrý číslo :) Dokonce by se na to pak dala vymyslet nějaké marketingová kampaň :D
    QUERER
    QUERER --- ---
    MICHAEL: jéééé :) budu ho mít vydaný k narozeninám :)

a cena 333,- je myslím zajímá :) dle UA je to magické číslo a nebo je to přesná polovina z 666 což, se na druhý díl taky docela hodí :)))
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    HAC: Hej, to je FAKT FUNNY. Když si vezmu, že celej ten nesmysl vzniknul jako bouda na křesťanskou televizní stanici Trinity broadcasting network", kterou jeden týpek podezíral z toho, že si totálně neověřije zdroje (což se ukázalo být pravda) a teď najednou kolujou světem "nahrávky"...

(zdroj, EN-positive only)
    MICHAEL
    MICHAEL --- ---
    GREATDRAKE: Vy se smějete, ale já už to čtu od zimy potřetí krátce za sebou... Tedy druhý díl, Andělské rakvičky. Naštěstí je poměrně dost čtivý, takže ho nenenávidím, jen mi lehce leze na nervy, což je velmi dobré znamení (celkově to bude nějaké páté či šesté čtení). Když se všechno vydaří, bude do prázdnin, ale termíny jsou napjaté. Ono to má skoro 600 stran.

Hele, kolik si myslíte, že by to mělo stát? Mně vyšlo, že buď 285 Kč, anebo pak až 333. Mezitím myslím nic moc nemá smysl...

Jinak bych si taky moc rád někdy dal daemonické DI II. Snad Dariona to vydávání motivuje. (A snad budu mít já sám čas... :) ).
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    HARALD: jj... a takové krásné, nekonečné válečné pole s neutišitelným krveprolitím to mohlo být :)
    HARALD
    HARALD --- ---
    GREATDRAKE: Bohužel, pozemská parta se nenechala ukecat k tomu, aby spojila Nebe a Peklo a obě odtáhla od Země. :-)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    HARALD: PR oddělení pekla říká, že je to nemožné. :)
    HARALD
    HARALD --- ---
    GREATDRAKE: to jsme vyrobili takovej brajgl? nebo jsi tam zavedl takové podmínky, že si myslíš, že už nikdo neprojde?
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    GOBERS: už ne
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    DARION: Nedalo by se tak třeba utéct z pekla na svět? ;)
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Stačí pouhá zlomyslnost. :)
    DARION
    DARION --- ---
    Heh. Pořád přemýšlím, jak tohle uvést v soulad se světem Daemonicy. :)
    HAC
    HAC --- ---
    Neco k andelsko demonskemu DI:

Kolský vrt – dotklo se lidstvo pekla? | Procproto.cz
    http://procproto.cz/zahady/kolsky-vrt-%E2%80%93-dotklo-se-lidstvo-pekla/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam