• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NEFERTIVery Foreign Affairs 20.3.2010 Peverelist (UK) @ Cross Club
    RAVEBOY
    RAVEBOY --- ---
    FRESHAIR: OK, může beyt! Yuki se vyslovoval v podobnym stylu - jednou koncepčně, pak ale zase novinky.
    Opět si musim povzdechnout nad silou prchající módnosti vítězící nad trvalou kvalitou. Ale alespoň jednou to určitě musíme provýst!

THRESHOLD/ARMOURED K
    WILD_A
    WILD_A --- ---
    DRSH: To ne, mel jsem to stesti jednou a bavilo me to moc, ale Digital Mystikz je preci jen Mala & Coki tak me nejdriv napadlo, ze kdyz dmz tak vsichni tri.
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    hlavne to panove zas neprehanejte s tim zvukem, podporit spodky klidne ale na vrsku to nechat decanko, klidne odstavit standardni cross zvuk, pokud bude zas ta lab gruppen obluda
    LORENZO
    LORENZO --- ---
    WILD_A: Jo, jo.... Snad příště...
    FRESHAIR
    FRESHAIR --- ---
    RAVEBOY: cece doma se mi vali pekna parta junglovejch vinylu z tech let metalheadz, nejlepsi doba, moje vyhuleny mladi:) dal bych ale max jeden chillout v tomhle stylu.. osobne mam totiz pocit, ze bychom meli selektovat spis co nejaktualnejsi veci !
    ez
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    jj, velka, ale zase lepsi nez dratem do oka pripadne jineho místa/otvoru... :)
    WILD_A
    WILD_A --- ---
    Stejne je to vtipny, ze se ty DMZ smrskli jen na Malu, kterej u v Pze hral a Coki pripadne kamo Loefah nikde ... skoda.
    LORENZO
    LORENZO --- ---
    RAVEBOY
    RAVEBOY --- ---
    Málo basů... ale slušná breaková pasáž na 3:41 :-D

TAK TO TADY MOC NEROZBAL/AŤ TY NEBOŽÁKY NEZTRAPNÍŠ!
    BEEJBI
    BEEJBI --- ---
    RAVEBOY: hlavne myslim, ze by sa na kazdom SHQ malo otvarat a zatvarat tymto nesmrtelnym songom ;) http://youtube.com/watch?v=RZY6LOTr-hI
    LORENZO
    LORENZO --- ---
    RAVEBOY: Jsem pro to udělat minimálně na jednom SHQ. (já osobně vydržim hltat tak max tři hoďky:)))

RAVEBOY/PIANKKO FOREVER
    RAVEBOY
    RAVEBOY --- ---
    Jojo, nemusí to bejt úplně tvrdej koncept, ale přece jenom je to kurevsky přehlížená škatulka.

Teď by to ještě chtělo názory dotyčných zasažených...

RINGS OF SATURN/LAST ACTION HERO
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    to byl nazor z pohledu navstevnika... :)
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    osobne fandim spíš rozmanitosti, tohle mi prijde jak navod na zabrednuti do stereotypu (nic proti zminovanym jmenum, to chran buh!), spis bych fandil systemu "pokazdy jinak, zvukově barevne a pokud mozno progresivne"...
    BEEJBI
    BEEJBI --- ---
    source direct, 4 hero, photeka a pod si dam vzdy rad, takze chodte do toho :) (aj ked mna si sa zrovna nepytal co?) :))
    RAVEBOY
    RAVEBOY --- ---
    Ty vole právě jsem dostal nápad, a sice v prdeli se drápat.

A pak mám ještě jeden - co takhle dolní stage na SHQčkách do budoucna koncipovat jako "golden era drum'n'bass '94 - '98" ve stylu Source Direct, Hidden Agenda, Photek, Goldie, 4 Hero, ranej Optical, ranej Dillinja, ranej Doc Scott atd? K dubstepu, obzvlášť tomu abstraktnímu, se to skvěle hodí - má to k tomu vlastně hudebně blíž než breakbeat nebo elektro, zároveň je to snad jediná odnož elektronický taneční muziky, která by si časem zasloužila místo v hudebních čítankách ... a hlavně většina (všichni?) z nás tenhle směr žere, nebo ne? A kdy jste ho naposled slyšeli na párty?

Nechci to dělat formou ankety, vyjádřete se prosím všichni do debaty.

INTELLIGENCE/BROUGHT TO THE SURFACE OF CONSCIOUSNESS
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    WILD_A: tím líp, jsem zvedavej a tesim se jak svina :)
    WILD_A
    WILD_A --- ---
    BROTHER: Moje zkusenost je spis opacna, ale mozna sem jen mel stesti nebo ty smulu ...
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    ANS: jak kdy, rád určitě, ale zase všeho moc škodí, mam to radši rozmanitější...

WILD_A: kdyz jsem na nem byl naposledy, tak mi to tak trochu prislo a myslim, ze nijak neprehanim...
    WILD_A
    WILD_A --- ---
    BROTHER: Proc by to melo bejt do deep reggae? mala takhle prece nehraje.To ze na uvod pousti nesmrtelny klasiky aka augustus pablo, burning spear apod je jina vec.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam