• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NEFERTIVery Foreign Affairs 20.3.2010 Peverelist (UK) @ Cross Club
    NAILER
    NAILER --- ---
    co se tam delo?
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    he..tak to bylo docela nevšední dneska .)
    NAILER
    NAILER --- ---
    LOPIK: jj, presne ...
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Naila: Jo to je ten týpek, co měl ten soundtrack k Midnight Expressu od Morodera, co furt scháním po bazarech?
    NAILER
    NAILER --- ---
    Bruce McClure, jeden z provozovatelu Seed Records .. co bude hrat .. elektroniku, oldschooly, pro lopika by nahodil i nejaky ifacovsky disko :) v kazdym pripade vas prechlasta :)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Ta dobříš mě láká ......
    GROOVER
    GROOVER --- ---
    docela zabavnej chlapik, co hraje zabavny songy v pestrych mixech :-)
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    co to je dneska ten Bruce Mcclure? o co jde .)

když tak v dobříši je
    http://csla.negercity.cz/axe/crystal_maya.jpg
    což vypadá hodně mňam.)
    GROOVER
    GROOVER --- ---
    radsi to nebudu rozebirat, vidim, ze mi proste nechces rozumet...
    nevim proc s tebou ztracim cas...
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    nezmiňovat mě je poměrně zbytečný ústupek z tvé strany, vzhledem k tomu že tam jiní emcees nebyli... nevim proč říkáš potrefená húska... já se za minulej pátek nestydim...
    GROOVER
    GROOVER --- ---
    MIKATCHOU> ja jsem te nechtel zminovat, ale prihlasila ses sama... /potrefená húska??/
    Ja jsem te zaregistroval na maly, pak i na velky scene...
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    eh, nevim o čem Groover mluví, na Dig.Pen.byli nějací ragga mcs? nevzpomínam si, myslim že jako MC sem tam byla jediná... a kromě toho sem z 3/4 působila na scéně malé... tak nevim kde Groover byl a co sledoval... asi mě nepoznal...
    ABU
    ABU --- ---
    a na maly:) ?
    btw. neska CURSOR _MINER v akropoli - bud na baru nebo na maly scene..start cca 00:00 :)
    GROOVER
    GROOVER --- ---
    Snyzch byl teda po hodne dlouhy dobe hodne progresivni set, jakej sem slysel... skoda, ze ta jeho hodina tak rychle utekla... ale hrat neco jako digitalni hardcore chillout a vespod jeste s hip-hopovym beatem... no kvalitka, fakt se mi to libilo... ragga mcs moc nemusim, takze co se delo na velky scene jsem uz pak nesledoval...
    ABU
    ABU --- ---
    a jak si chvalit/nechvalil partytime in Cz :-P ?
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    :) dneska sem měla tu čest s Mr.6 strávit posledních pár chvil před odjezdem na letiště,
    nonejsem hustááá :))) ???
    ABU
    ABU --- ---
    bry den:)
    a ja prosral 6kaře i strikacku s lupou:)) ale nemoh sem se hnout ze 2nd stage..tentokrat mega mnaam -- suprovej ghandi a prekvapil me dodo..sem cumel ze breakoval..
    mr6 je hustej..nejlepsi bylo kdyz v liberci na konto hlasitosti odposlechu vesele rikal: "noo..ja sem uz uplne hluchej..taky se mi to porad tak kope " .. :)
    viz niz GIGER - uddelame poradnou penetracni vypravu, woe!
    NAILER
    NAILER --- ---
    breakcore a pak detroit vedle
    QUASSAR
    QUASSAR --- ---
    a coze hral mr6 v crossu? v liberecky caste si daval nakej raggajungle boco, tesil jsem se na neco jinyho (teda kdyz hral ve trojce s nailerem a abuem tak to raggajungle nebyl, to je fakt :)))
    MATAGOTCHI
    MATAGOTCHI --- ---
    myslim, ze Snyzch mel k ragga hooodne daleko... Mr6 byl skwelej, ty jeho noizy byly paaraada, ale Snyzch jel podle me tak trochu we "WARP" kolejich roztriishtenych zwuuczku coz byla naprostaaa lahuudka
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam