GRETKA: To zní dost logicky, bohužel. Takže jakou značku byste mi doporučily? Třeba tu Primaveru? Něco co mají v kamenném obchodě, ideálně Greenwave nebo biooo. A prubnu i ten jojobový jestli nevysušuje a neustále mě svádí ten měsíčkový, ale už nevím, co to je za značku (ale je pekelně drahej, takže tipuju, že by mohl bejt kvalitní).
Je to tak i s jejich bambuckým máslem? Na to mi paní prodavačka řekla, že jde o to, jaká mi vyhovuje konzistence. Chtěla jsem nerafinované, ale prý je to tuhá kostka... Takže saloos zase ne? :(
GIRAFFKA:
WOCKOO: Tak teď teda nevím... jako taky je mi divný, že by mejdlo šlo i na vlasy, aniž by je vysušovalo. Zas mě na tom láká to, že to nemá žádný ty cocoyl sulfáty glutamáty nebo co to tam vždycky je, mě to prostě pořád přijde jako chemka, i když šetrná, a tohle se mi zdá jako skvělá alternativa, když je lávová zem na vlasy prostě na pytel. Líbilo by se mi třeba i to kozí mejdlo a prostě bych to zkusila, vážně mě to nadchlo... ale taky až po vánocích kdyžtak. Teď se jdu plácnotu přes kapsu a koupit si z Grenwave nějakej extra jemnej bylinnej šampon od essential care, a jestli v tom nebude rozdíl, tak se vrátim k alverdovejm, ale po nich se mi rychle mastí vlasy a taky mam pocit že mi to dost vysušuje kůži na hlavě (ale třeba ten jen blbě smejvám). Taky mě napadlo, co zkusit od weledy ten dětskej měsíčkovej mycí gel jako šampon, to musí bejt ultra jemný ne?