MARINNE: Aha, nějak jsem to z toho nerozluštila :)
MARGARITKA: No mě šlo o to, že jsem si to mýdlo Visaka koupila, ale uvnitř bylo jiné, než bývá, takové sytě zelené, ale třeba na stránkách biooo mají v té samé krabičce mýdlo úplně jiné, světle žluto nazelenalé. Pěkně mě to štve, protože na obou krabičkách je uvedeno úplně to samé složení, ale barva ja asi od sto odstínů jinde, z čehož vyplývá, že je v tom mém tmavězeleném kdovíco, co se nikdo neobtěžoval na té krabičce uvést. Psala jsem paní do biooo, ale dovozce ví kulový, prej často měněj složení, nestíhaj a občas tam dávaj jiný, nebo co. A navíc jsem zjistila, že v jejich mýdle Paboda je triclosan, což je opravdu nejhorší věc, co v kosmetice může bejt. Tak jsem z té značky taková rozpačitá, ačkoliv jsem se strašně těšila, až si to mýdlo pořídím. Tak nevím jestli se tím mám mejt, protože to na mě působí, že je to něčim dobarvený (ale čim, to je ve hvězdách), nebo jestli pořídit v biooo to ve stejný krabičce, ale světležlutý, nebo jestli se na to uplně vykašlat... :( btw. hledala jsem na googlu v obrázcích, a to moje tmavězelené mýdlo má mít nejspíš úplně jinou krabičku (zřejmě), a na těch stránkách uvádí složení toho mýdla jiné, než je uvedené na té, ve které jem to koupila. Nebyl to pofidérní obchod, kde jsem to kupovala. wtf???!