• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WHY2BEpřírodní kosmetika aneb patlimatli, které neubližuje
    VORONDE
    VORONDE --- ---
    Nemáte někdo zkušenosti s tímhle e-shopem http://www.kramekutrililii.cz/ ? Narazila jsem na něj náhodou při hledání zeleného jílu - ten tam mají za 69,-/100g - a kromě toho tam vedou různé oleje a podobně. Co jsem koukala na návštěvnost a jejich blog, tak to asi bude nedávno založené.
    ANASTHESIA
    ANASTHESIA --- ---
    Hmmm, pasta odol :( nevim o nicem na co bychc mnela alergii
    GRETKA
    GRETKA --- ---
    ANASTHESIA: Co používáš za zubní pastu? Neni to alergická reakce na ní? Nejedla jsi něco alergizujiciho??
    ANASTHESIA
    ANASTHESIA --- ---
    Ahoj,
    potebuji pomoc :(((( na brade a u koutku ust, se mi delaji neprijemne rude fleky, ktere se loupou a taky svedi. zkousela jsem na to davat zinkovou emulzi (na chvilko ok ale pak zas hrozne vysuseny), alverde krem na suchou plet (vubec nic) a ted kokosovy lisovany olej (to se zas jako stahne a udelaj se na tom nejake takove vrasky, neco jako kdyz se popalite) kdyz na to dam make up od alverde color and care, droli se to. jiny make up to neprijemne zvyrazni :/ plet osetruji jarisovym roztokem a ruzovou vodou. poradi nekdo? :((((
    LINOLEUMKA
    LINOLEUMKA --- ---
    NIKKITA:
    MARGARITKA: uz je mame cerstve vyrobene a prichystane, takze za dva tydny sem hodim info :)
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    WITCHIE: díky moc, tohle jsem potřebovala slyšet, s pletí to mám úplně stejně jako ty, takže to vyzkouším :)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    QUORRA: Napis clanok na blog aj s fotkami prosim. :)
    SANDRI
    SANDRI --- ---
    Zdravím,,mám doma navíc 4 kusy krému Likangshuang,,tak kdyby měl někdo zájem,,kus za 200.Možnost předání Praha 2
    na ekzem je opravdu geniální,,sama mám v lednici dva schovaný a když jde do tuhého,,použiju :-)

    Více info se dá vyčíst zde,,včetně složení
    http://skin-expert.eu/product/likangshuang.html


    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    NIKKITA: jak to myslis "jaky jsou jaky"?? U kazdeho je napsano z ceho je a svou dosu zjistis ajurvedskym testem (dostupny online). U balzamu bych to stejne neresila, obcas je treba vyrovnat i energie ostatnich dos, nez je tva prevazujici a dle popisu tech balzamu mne osobne lakaji vsechny 3 stejne. K dostani si mylsim, ze jeste nebudou, protoze na webu bangbag nejsou...
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    ORIKA: pouzivam denni krem, je to jeden z mala po kterym se mi neucpavaji pory a nedelaji pupinky (predtim toto splnovala Lavere ale tu zrusili bohuzel, a zavedli tuhle radu primo u Lavery). Prijemne hydratuje, ale nemasti. Plet mam smisenou, snadno se v nekterych partiich vysusi ale zaroven ji nevyhovuje vetsina kremu protoze jsou moc mastne coz zpusobuje vzhled pubertalni pleti. Az mi dojdou ostatni veci od Lavere, tak urcite poridim od tehle rady - minimalne tu cistici penu. Nocni kremy nepouzivam, jsou pro me taky moc hutne, radsi na noc davam klidne ten denni. Jo, a kombinuju to s pletovou vodou/sprejem (po cisteni nastrikam tim, kvuli hydrataci, a na to krem) taky od Lavere, az mi dojde nevim co budu delat :)
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    nemáte některá zkušenost s řadou my age od lavery?
    Lavera - My Age | Krasa.cz
    http://www.krasa.cz/lavera/my-age/?gclid=CM6Gr9-j-LUCFY27zAodEXYAWg
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    MARGARITKA: A nevis jaky jsou jaky? A uz jsou u Linoleumky k dostani? Zrovna mi dva dosly tak se chystam na dalsi... :)
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    KEMENTARI: ja ji micham s citronovou stavou a spetkou kokosaku a nechavam na dopoledne treba 3-5h
    MANDYL
    MANDYL --- ---
    QUORRA: ja ho pouzivam cca tyden a zatim zadna zmena (tj ani nevypadavaji, ale ani nijak zazracne nerostou/nehoustnou). pokud se ti to stalo jednou, tak bych z toho asi zadny zavery nedelala.. i kdyz naprosto chapu, ze te to vydesilo
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    Tak jsem si na pokusný pramen natřela bezbarvou hennu od Henné color. Pokud neskončím nějak obarvená, hodím si to na celou hlavu. Jak dlouho doporučujete ji nechat působit? Mám delší jemné vlasy, docela zdravé... Mícháte ji jen s vodou nebo ještě s něčím jiným?
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    QUORRA: No jednu chvíli mi taky padaly, asi 14 dní, a je fakt že v té době jsem ho použila asi třikrát cca... a nikdy mi předtím nepadaly... taky mě tehdy ta souvislost napadla, ale nepovažuju se dělat z toho závěry... teď jsem na to delší dobu kašlala a padají mi míň, ale chtělo by to sledovat asi delší dobu. Spíš mě napadá otázka, co v tom oleji by to způsobovalo? (připadá mi logičtější, aby spíš padaly po někvalitních řasenkách než oleji)
    HOLYJOLI
    HOLYJOLI --- ---
    IDENTITY: nejdřív jsem to zkoušela jenom prsty (to nic moc, hlavně na obočí se hrozně špatně nanášel), potom vatovou tyčinkou (přejet přes řasy a obočí a pak je ještě promnout prsty) a teď vymytým kartáčkem od řasenky a s tím je teda aplikace nejpohodlnější, jen se musí dobře otřít, aby tam oleje nebylo zbytečně moc :)
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    ja kapnu trochu oleje na prst a namatlam na rasy, jemne vmasiruju do korinku :D a necham to tam.. tak si rikam jestli je to spravnej postup.. zacla sem cca pred tejdnem po sundani umelejch ras, a myslim ze se moje znatelne lepsi :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam