• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WHY2BEpřírodní kosmetika aneb patlimatli, které neubližuje
    LINOLEUMKA
    LINOLEUMKA --- ---
    NIKKITA:
    MARGARITKA: uz je mame cerstve vyrobene a prichystane, takze za dva tydny sem hodim info :)
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    MARGARITKA: A nevis jaky jsou jaky? A uz jsou u Linoleumky k dostani? Zrovna mi dva dosly tak se chystam na dalsi... :)
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    KEMENTARI: ja ji micham s citronovou stavou a spetkou kokosaku a nechavam na dopoledne treba 3-5h
    MANDYL
    MANDYL --- ---
    QUORRA: ja ho pouzivam cca tyden a zatim zadna zmena (tj ani nevypadavaji, ale ani nijak zazracne nerostou/nehoustnou). pokud se ti to stalo jednou, tak bych z toho asi zadny zavery nedelala.. i kdyz naprosto chapu, ze te to vydesilo
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    Tak jsem si na pokusný pramen natřela bezbarvou hennu od Henné color. Pokud neskončím nějak obarvená, hodím si to na celou hlavu. Jak dlouho doporučujete ji nechat působit? Mám delší jemné vlasy, docela zdravé... Mícháte ji jen s vodou nebo ještě s něčím jiným?
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    QUORRA: No jednu chvíli mi taky padaly, asi 14 dní, a je fakt že v té době jsem ho použila asi třikrát cca... a nikdy mi předtím nepadaly... taky mě tehdy ta souvislost napadla, ale nepovažuju se dělat z toho závěry... teď jsem na to delší dobu kašlala a padají mi míň, ale chtělo by to sledovat asi delší dobu. Spíš mě napadá otázka, co v tom oleji by to způsobovalo? (připadá mi logičtější, aby spíš padaly po někvalitních řasenkách než oleji)
    HOLYJOLI
    HOLYJOLI --- ---
    IDENTITY: nejdřív jsem to zkoušela jenom prsty (to nic moc, hlavně na obočí se hrozně špatně nanášel), potom vatovou tyčinkou (přejet přes řasy a obočí a pak je ještě promnout prsty) a teď vymytým kartáčkem od řasenky a s tím je teda aplikace nejpohodlnější, jen se musí dobře otřít, aby tam oleje nebylo zbytečně moc :)
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    ja kapnu trochu oleje na prst a namatlam na rasy, jemne vmasiruju do korinku :D a necham to tam.. tak si rikam jestli je to spravnej postup.. zacla sem cca pred tejdnem po sundani umelejch ras, a myslim ze se moje znatelne lepsi :)
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    a jak vlastně nanášíte? :-)
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    a smejváte ho nebo nanesete a necháte přes noc?
    HOLYJOLI
    HOLYJOLI --- ---
    QUORRA: Používám ho asi týden a zatím naopak velká spokojenost.
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    MARGARITKA: Madaru jsme měla ten tonovací krém a moc mi nevyhovoval (já prostě potřebuju mít pocit, že mám obličej lehce "mastný"), nakonec jsem včera na radu Nikkity koupila ten alverde color and care a dneska spokojenost :-)
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    BOSSORKA: Madara - velka spokojenost, pak jsem jeste zkousela od kamosky tusim mrkvovy od Lavery (?) a taky byl prijemny, kamoska si ho kupovala dlouhodobe pro velkou spokojenost... (ale nejsem si jista, zda si ho nepletu s jinou znackou, uz je to dyl)
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    BOSSORKA: No právě, v nejhorším to můžeš někomu darovat, ale já jeden dopoužívala a chystám se pořídit si další, až bude tepleji, teď v zimě používám hutný krém od Weledy nebo od toho alverde víc krycí minerální makeup. Co se týče makeupů či tón. krémů, tak mě alverde mile překvapilo.
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    NIKKITA: ok, zkusím ho tedy :-), je to finančně každopádně mnohem více dostupné než hauschka :-)
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    BOSSORKA: Mě tedy alverdí color and care nevysušoval. Určitě bych ho zkusila, já s ním byla spokojená. Ale to vysušování hodně záleží na tom, jaké je roční období.
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    mate ozkoušenej nějakej dobrej tonovaci krem/makeup co nevysušuje a neupcápvá pory (hauschka mi dělá obojí zmíněné) u alverde s ebojím, že bude vysušovat.
    MANDYL
    MANDYL --- ---
    CAMELLA: mam arganovy olej LIFT'ARGAN a ten ricinovy Natessance, na tech strankach ho ted nemuzu najit, ale je to presne tento: http://www.amazon.fr/Huile-de-ricin-50ml-Natessance/dp/B006ZNPNXK. Oboje to je ale stejna firma - Laboratiore LEA. Mela jsem v obchode stesti, ze jsem narazila na fakt dobrou prodavacku, ktera mi docela poradila. a hlavne vsechno vysvetlila. Ale ja to kupovala ve Francii, tak nevim, jak moc je to celkove dostupny..
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    MANDYL: a od jaké značky jsi použila?
    MANDYL
    MANDYL --- ---
    NIKKITA: je pravda, ze jednou davkou jsem to nevymyla, spis jsem to myla tak na trikrat. ale ted jsou ty vlasy fakt krasny, porad me to udivuje, co mi udelala jedna aplikace .-) a co se tyce tech konecku, tak tam jsem to taky nejdriv dala pred mytim na noc. ale ty se asi ptas na to, jak to davam po vlasu po umyti? davam do to vlhkych vlasu a hlavne fakt malinko! pouzivam to pokazde po umyti vlasu. pak je to uplne v pohode, mastny to rozhodne neni.. mozna jsi tam toho dala moc, zkus priste ubrat .-) ja takhle veky pouzivala silikonovy olej na konecky, tak ted hledam nejakou prirodni nahradu - sice ten arganovy olej nefunguje (samozrejme) jako ty silikony, ale jsem s tim zatim docela spokojena..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam