• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WHY2BEpřírodní kosmetika aneb patlimatli, které neubližuje
    AIJA
    AIJA --- ---
    SAMANOVA006:
    Přitlač trochu s vitamíny B. A mazat konopnou mastí. Moje favoritka je z TOPVETu /70%/.
    SAMANOVA006
    SAMANOVA006 --- ---
    NIKKITA:
    DA_NIELA: díky moc za rady.. jak je teď zkouškový a asi víc stresu, tak se mi to všechno nahromadilo...ekzém, koutky. tak je to dost nepříjemný, takže jsem vděčná za cokoliv, co mi pomůže.
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    SAMANOVA006: Lékárnice říká, že na prasklé koutky jsou potřeba masti s fungicidními účinky.
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    SAMANOVA006: No to právě nechci... barvila jsem se chemickými přelivy i hennou, ale to už nechci, mám to teď odrostlé do půlky, je to docela plynulý, takže to vypadá i poměrně hezky, ale líbilo by se mi jen lehké zatónování (něco jako á la barva na jedno umytí), ale ne něco, co bude odrůstat ještě x let´jako to mám teď...
    SAMANOVA006: třeba něco s měsíčkem, to mi pomáhá
    SAMANOVA006
    SAMANOVA006 --- ---
    nemáte prosím nějaký tip jak urychlit hojení prasklého koutku? Pokud možno z domácích zdrojů..
    SAMANOVA006
    SAMANOVA006 --- ---
    NIKKITA: A co hennecolor přeliv?
    Henne Color: BAREVNÉ PŘELIVY
    http://hennecolor.patriotcaffe.cz/page.php?5
    zkušenosti mám a barví to možná trochu i víc než klasická henna. ale jak moc se to vymývá nedokážu úplně posoudit, protože barvím už dlouho a střídám to s klasickou hennou..
    WOCKOO
    WOCKOO --- ---
    IDENTITY: taky je mám ráda
    jo, mimochodem, zase jsem v Rossmannech objevila pár věcí od Alterry, který před časem zmizely- mají nějaký krém, krém na oči a zkusila jsem koupit čistící gel s aloe a z toho jsem nadšená. Na rychlé omytí obličeje ve sprše, vůbec nevysušuje a pleť je po něm krásně vláčná. Hned při nejbližší příležitosti jsem si zašla ještě pro jeden, člověk nikdy neví :-)
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    ELIZHANNAH: Po vyzkoušení asi čtyř alverdích šamponů jsem definitivně přešla na Alterru (meruňka + nějaký obilí). Nebe a dudy...
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    PSYCHOPATICK: jo, díky ;)
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    PSYCHOPATICK: Dekuju za info, ale ten druhý se mi nezobrazuje a navíc byl od jiné značky... ale ten první byl ten, co jsme měla na mysli ten levnější, takže rozdíl bude asi jen v tom, že jeden je organický, druhý nikoliv. Zkusím zajít do toho krámku a ještě jednou na to kouknout. Každpoádně dík.
    PSYCHOPATICK
    PSYCHOPATICK --- ---
    NIKKITA:

    Ahoj, paní mi už mi odpověděla na email, jaký je rozdíl mezi meemovým olejem. Jedná se konkrétně o tyto varianty: http://www.alpik.cz/ayuuri-neemovy-olej-100ml/d-73080/ a tímto: http://www.alpik.cz/ayuuri-neemovy-olej-organic-100ml/d-73128/)

    Dobrý den,

    děkujeme Vám za projevený zájem. Rozdíl mezi neemovým olejem a neemovým
    olejem Organic je ten, že u Organicu je zaručeno, že stromy jejichž listy se
    používají na výrobu neem.oleje jsou pěstovány v prostředí neboli přírodě kde nejezdí auta a kde je vše
    přísně kontrolováno. U Organicu máte 100% jistotu, že je kvalitní a pěstovaný tak jak má být.
    V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat.
    Neemový olej by se měl naředit 1:10 s jiným olejem např.
    mandlovým,konopným,olivovým. Pro vnější použití.
    Neměl by se používat v těhotenství.
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    NIKKITA: Hm ale teď koukám na složení a taky dobrá chemka... tak na to kašlu. A neexistuje nějaký podobný způsob?
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    Holky myslíte, že při mytí šamponem typu Henne color s hennou dostanou vlasy ten hennový zrzavý nádech, aniž by je obarvily? (zeptám se i ve fóru s hennou, ale zkouším to i tady)
    OXIS
    OXIS --- ---
    ELIZHANNAH: já mám alverde s mandlí a hrozně mě zklamal, vlasy mám po něm strašný, zplihlý hned po umytí. Ale můžu doporučit granátový jablko od tý rossmanovský značky, to mám vlasy hezký! :)
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    Jaké máte zkušenosti s šamponem od Alverde Jablko a papája? Já jsem zklamaná, krásně voní, ale hrozně blbě se vymývá, ať se snažím, jak se snažím, mám po umytí a vysušení zacuchaný vlasy, prostě mám pořád pocit, že ten šampon tam je a že ty vlasy jsou tím jakoby trošku slepený...
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    NIKKITA: Tak opravdu jsem dnes zahlédla minibalení v tubě - tak se omlouvám za nedůvěru, nechala jsem si dnes vytisknout ten poukaz na 25% slevu na ty opalováky, tak to přihodím k tomu a uvidím.
    A nevíte, jak ty jejich poopalováky? To už by nemusela bejt katastrofa... zas jsem koukala, že je na druhym místě ve složení alcohol, tak aby to případně spálenou kůži nedráždilo...
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    BRUSINKA: Tak těch třicet korun nebo kolik stojí jsem za to množstvíčko ochotná obětovat s tím, že mě něbudou trápit vyhozené peníze ani to, že jsem si pořídila spoustu nepoužitelného krému... pakliže by mi nevyhovoval. Ale jestli říkáte, že je v pohodě, kouknu po něm... ačkoliv, myslím, že Tabby myslí asi jiný, říká, že je v tubě, a ten v minibalení, co jsme viděla, je v... no ne tubě prostě :)
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    NIKKITA: nevím jestli je to ten, co myslí tabby, ale já jeden dětský v minibalení mám
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    TABBY: A poslala bys mi odkaz, obrázek či napsala přesný název prosím? A nemají ho náhodou v tom vzorečkovém vydání? Otázka je, jestli to třeba nějak extra nemastí oblečení a tak...
    TABBY
    TABBY --- ---
    NIKKITA: Mam ted od ALverde dve mleka na opalovani (tuba, pro deti) a rozmazavaji se krasne. A v ten jediny slunecny den, co jsme tu letos meli, se deti nespalily, i kdyz hopsaly do pul tela kolem vody vetsi cast dne...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam