• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WHY2BEpřírodní kosmetika aneb patlimatli, které neubližuje
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    KATKA119: Já bych se té levnější nebála. Kupovala jsem zásoby růžové vody v Bulharsku, kde se hojně vyrábí a cenově vyšla na pakatel. Mám i tu od Purity Vision a nevidím rozdíl. Mimochodem ta z Bulharska má podobnou "pouťovou" lahvičku.
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    KATKA119: Tyjo, díky moc za odkaz na tu Purity vision! Netušila jsem, že se to dělá i v takhle velkém balení, to vyjde mnohem levněji než rozprašovače a přelít se to dá vždycky. Super! :-)
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    KATKA119: Nějak tam nikde nevidim, z jaký je to růže, napadá mě jedině, že ten markantní cenový rozdíl může být daný druhem, ze které ta voda je.
    KATKA119
    KATKA119 --- ---
    chtěla bych se zeptat jaký je rozdíl mezi touto růžovou vodou http://www.cestaprirody.cz/index.php?productID=9282 a touto http://www.repraha.cz/www-repraha-cz/eshop/0/3/5/502-Ruzova-voda, je mi jasné, že ta druhá je méně kvalitní, ale nevím jestli se nejedná třeba o pouze "ovoněnou vodu" na obličej používám tu od purity vision, ale do krému na ruce bych ráda sehnala něco levnějšího, nemáte s tímto někdo zkušenost?
    KATKA119
    KATKA119 --- ---
    neměla byste některá přebytečné prázdné skleněné lahvičky se sprejem, objem nejlépe od 70 do 150 ml? (Praha), alespoň 3, aby se mi pro to vyplatilo jet
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    Zeptam se spis tady nez v obecnych klubech o kosmetice, i kdyz nejde o vylozene biokosmetiku (jde o lak na nehty jehoz slozeni ma byt netoxicke oproti klasickym lakum a nevim zda jen kvuli tomu by ho spotrebitelky ktere tento aspekt tolik netrapi kupovaly a tudiz s nim mely zkusenost).

    Mate nekdo zkusenost s laky na nehty znacky Priti NYC?
    TURBULENT
    TURBULENT --- ---
    GREENFAIRY: Díky, přečetla jsem :-) Potřebovala jsem to ale hned ten den koupit, takže nakonec jsem si pořídila ten s meruňkou na lesk a zatím vypadá dost slibně.
    ULILIA
    ULILIA --- ---
    A skúšali ste už od Alterry niekto ich nový BB balm http://motokatty.blogspot.cz/2013/07/alterra-bb-krem-6v1.html ? Narazila som naň náhodou min. týždeň a až na to, že svetlý odtieň je na mierne opálenú pleť príliš svetlý a chce preto poriadne rozotrieť (ale zas by mohol byť fajn pre bledule, ktoré hľadajú prírodný bb krém), som zatiaľ po pár dňoch nenašla chybu. Zaujímali by ma prípadné skúsenosti s tým stredným (mittel) odieňom.
    GREENFAIRY
    GREENFAIRY --- ---
    TURBULENT: Můj oblíbený je ten na poškozené vlasy s fíkem. Zkoušela jsem i ten s granátovým jablkem, ale více mi vyhovuje ten první. Psala jsem o nich na blog, tak si to můžeš přečíst, jestli chceš :) http://masquerade-free.blogspot.cz/2013/04/vlasove-produkty-alterra.html
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Nevíte, kde by se daly sehnat menší lahvičky s kapátkem? Třeba v nějaké konkrétní pražské lékárně?
    FITH
    FITH --- ---
    WOCKOO: Vlasy jsou matné a nepěkné, prostě jako po****á sláma
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    prodám Cannasol opalovací mléko s OF Cannaderm
    s OF 10, 1krát použité, nedělá bílý film - potřebuju si koupoit vyšší faktor (na hory a k moře, sem to zas dopředu nepromyslela), předání Brno, víc info v poště, cena 330.
    TURBULENT
    TURBULENT --- ---
    MARGARITKA: Super, diky za radu :-)
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    TURBULENT: momentalne mam papajovy (myslim, oranzove vicko) na objem a predtim jsem mela nejaky mandlovy jemny (bezove vicko) a ucinek srovnatelny, oba moc prijemne a naprosto dostacujici... maji je celkem pekne rozdelene, podle toho co od samponu ocekavas, takze urcite neslapnes vedle :-)
    TURBULENT
    TURBULENT --- ---
    Vim, ze jste tady doporucovali veci od Alterry, muzete mi dat tip, ktery jejich sampon je dobry?
    GALE
    GALE --- ---
    GIRAFFKA: Já bych se ho ujala... Pošta?
    WOCKOO
    WOCKOO --- ---
    FITH: co udělalo?
    FITH
    FITH --- ---
    Aleppské mýdlo jsem testovala na mytí vlasů a určitě ho za tímto účelem nebudu používat, jiná věc je použití na mytí pokožky, tam se stalo mým favoritem :o)
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    GIRAFFKA: zítra po další aplikaci to zvážím, ale spíše ne, mám teď nově koupenou řadu od Cannadermu a mám hezkou pleť, takže to nepotřebuji. Ale díky za nabídku!
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    MARGARITKA: kdybys využila,přenechám párkát použitej (2-3x) za 200kč. praha
    MARINNE
    MARINNE --- ---
    MARGARITKA: môžem to skúsiť, ale zatiaľ ma baví ten exotický zjav na vani :)
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    MARINNE: jasne, vsak to ma i neco do sebe, ale pobavilo :) Na cesty si muzes kousek odriznout ne? Ted sem nekde cetla, ze je vhodne ho alespon rozpulit kvuli lepsi manipulaci...
    MARINNE
    MARINNE --- ---
    MARGARITKA: Tak keďže mydlo je vyrábané na Blízkom Východe, tradičným (!) spôsobom...no dalo sa to čakať :) Zatiaľ mi príde fakt skvelé, len si na cesty budem musieť kúpiť menšiu verziu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam