• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WHY2BEpřírodní kosmetika aneb patlimatli, které neubližuje
    SAMANOVA006
    SAMANOVA006 --- ---
    BRUSINKA:
    MARGARITKA:
    TAMARIX:
    díky všem za postřehy..a máte některá vyzkoušené to uprostřed? http://nd03.jxs.cz/003/276/9e0407688a_87670353_o2.jpg
    popř. k čemu je to dobré?
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    SAMANOVA006:
    MARGARITKA: Jedná se o tuto značku stylingových přípravků - http://www.greenwave.cz/vlasy/styling/pg/2/ . Moc mi je chválila vizážitka, která mě líčila a česala na svatbu.

    Mimochodem doporučuji! Helena Tomanová - http://www.helenat.com/ , chodí líčit do Greenwave na Národní. Referenci jsem získala v této diskusi, na internetu bohužel není moc dohledatelná. Pracuje hodně s Dr. Hauschkou co se týče různých krémů a sér, líčila mě minerální dekorativkou Lily Lolo ( http://www.greenwave.cz/lily-lolo ). Úplně přírodně to bohužel nešlo - pro jistotu mi dala voděodolnou řasenku a vlasy byly řádně nastříkány konvenčním lakem. Ale to je přesně ta vyjímečná situace, kdy se proto svět nezboří. ;-)
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    NIKKITA: Díky! Pudr (kompaktní) používám už dlouho a jsem s ním velmi spokojená, make-up určitě nikdy nepoužiju jinde než doma/někde, kde přespím, nemám potřebu sebou šminky tahat po venku, ale i doma vyžaduju efektivitu - rychlé a jednoduché nanesení a zaschnutí, bez žmolků apod. a posléze letmé přepudrování. O tom Cream jsem četla, že je právě dost mastný a hutný a né příliš vhodný pro mastnější pleť a jelikož krémů mám teď zásobu, chci právě klasickej make-up a né tónovací/BB apod. Takže asi omrknu ten minerální a kompaktní a uvidím i podle odstínů:-)
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    MARGARITKA: Za mě mejkapy i tónovací krémy od alverde doporučuju, sice teď trochu změnili celou tu jejich řadu, ze které jsme tedy nic nevyzkoušela, ale v principu to bude to samé, dle mého i možná vylepšené, co se ingrediencí týče... já nedám především dopustit na ten minerální (v ploché tubě), dělá opravdu krásně hladkou pleť a drží. Do kabelky je praktický ten kompaktní (zelená kulatá krabička se zrcátkem a houbičkou), ten s sebou nosím všude, na domácí používání je možná trochu zbytečný (ideální na rychle přelíčení se během dne nebo na párty). Jinak běžně nosím ten Natural ligt makeup nebo Color cream makeup, sjednocuje pleť a plní funkci krému. Plus pudry, to mám ten obyčejný v kulaté krabičce, ty ostatní jsou trochu obtížnější na manipulaci (vysypává se z nich příliš mnoho pudru). K lehkému a přitom dobře držícímu nalíčení to myslím bohatě stačí, navíc příjemně voní.
    TABBY
    TABBY --- ---
    Mam taky dotaz, a to na sprej na dezinfekci vzduchu (prevence nachlazeni). Mate zkusenosti s nejakym prirodnim? Mela jsem v ruce Spiron od Energy (slozeni na pixle neni uvedene) a Eucasol od Justu (tam by mne cista priroda fakt prekvapila). Neco ciste prirodniho (levneho a dostupneho :-) byste doporucili?
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    SAMANOVA006: já používám gel na vlasy, ale jen na drobné uhlazení střapaté ofiny, kdysi jsem měla taky to tužidlo a stálo za prd, asi bych neměla odvahu do jiných výrobků téhle řady investovat, to už bych si radši připlatila za jinou značku, nedávno tady někdo házel odkaz na přírodní styling nějaké pro mně neznámé značky, zkus filtr...

    mám taky dotaz - máte nějaké zkušenosti s make-upem od Alverde? Mám smíšenou pleť, na netu jsem se dočetla, že je vhodný kompaktní a minerální a nějaký v zeleném obalu... nikdy jsem make-up neměla a nepoužívala, krom pan sticku od Max Factor, který ale používám jen jako korektor a mám ho už snad 5 let. Trochu se mi zhoršila pleď a do BB krémů se mi moc nechce a do ničeho drahého taky ne, bude to jen na občasné použití a spíš jen na T-zónu. Uvítám jakoukoliv radu, která mi pomůže předejít špatné koupi :-) Díky!
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    SAMANOVA006: já jsem kdysi měla tužidlo, nebo co, a byla to děsná leptačka. Ale já mám jemný vlasy, možná, že na hustších by to nevypadalo, jako že jsem si polila hlavu herkulesem. Nebo pokročili s technologiema, tohle je tak 6 let zpátky.
    SAMANOVA006
    SAMANOVA006 --- ---
    nemáte některá prosím zkušenost s těmi "stylingovými" přípravky na vlasy od Alverde? Konkrétně bych potřebovala něco jako lak (je mi jasné, že to nebude fungovat jako chemický, ale to ani nechci) - díky!
    TURBULENT
    TURBULENT --- ---
    Měl by někdo zájem o trochu arganového oleje (cca 40ml)? Dostala jsem 100ml balení toho od Nobilisu, ale musí se spotřebovat asi do poloviny prosince a to určitě nestihnu. Oplátkou bych taky uvítala něco na vyzkoušení, ale není to podmínka. Kdyžtak mi napište do pošty.
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    MISHELKA: Svoji pleť bych popsala úplně stejně. Vyhovuje mi meruňkový olej (používám na noc, na den ještě dojíždím klasické krémy, ale až dojdou, chci zkusit nějakou přírodu).
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    SARKALINA: a ty jsi z Brna? kvuli predani.... :-)
    WOCKOO
    WOCKOO --- ---
    MISHELKA: nemám zkušenost s dlouhodobým používáním, ale objednala jsem si arganový olej od Nobilisu, měl by být je kvalitní...ale teda jak ten smrdí! Je to fakt jak starý ponožky.. i když po nanesení to celkem rychle vyprchá, tak věřím, že někomu to může hodně vadit. Tak jen abys s tím případně počítala
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    BOSSORKA: me osobne spis zajima ten sampon, ale budu u nich delat vetsi objednavku, takze ti ten krem muzu vzit, jestli nechces platit postovny
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    SARKALINA: haha dobrá synchronicita, no asi stejně vyzkouším, jen nevím, jestli bude ten krém vhodný i ted na chladnější období (dle složení :-).... nevyznám se v tom moc... btw. pokud vyzkousis driv, tak mi pak dej vedet co a jak :-)
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    BOSSORKA: aha, tak koukam ze se porozhlizime po tom samym .-] (SARKALINA)
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    Mate nekdo zkusenosti s kosmetikou Soignée?
    Složení:Deionized Water (Aqua), Dimethyl Sulfone (MSM), Caprylic/Capric Triglyceride Sorbitol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glycerol Stearate, Rosa Canina Fruit Oil, Hypericum Perforatum (St. John’s) Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Extract, Macrocystis Pyrifera Extract, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract, Rosa Canina Fruit Extract, Organic Aloe Barbadensis Leaf Extract, Algae Extract, Ceratonia Siliqua Gum, Tocopheryl Linoleate (Vitamin E), Hydrolyzed Soy Protein, Allantoin, Lecithin, Retinyl Palmitate (Vitamin C), and Essential Oils.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    MISHELKA: je to hodne individualni .mne se osvedcilo stridani ruzoveho a levanduloveho oleje..a na cisteni pouzivam konopnou penu a miceralku -stridam.
    treba hermankovy co normalne hoji na mne vubec nefungoval a spis drazdil,no
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    MARINNE: takže z toho plyne, že lepší používat make-up...
    MARINNE
    MARINNE --- ---
    BOSSORKA: Mne to príde logické, make-up tvorí taký štít na pleti pred vplyvmi prostredia, krém sa vstrebe. Dokonca sa mi stalo, že keď som si vo veľkom meste make-up dlhší čas nedávala (týždeň), tak sa mi strašne zhoršil ksicht.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam