• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WHY2BEpřírodní kosmetika aneb patlimatli, které neubližuje
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    SHAHLAH: super, přesně to potřebuji :) díky

    Mně dnes přišlo konečně Aleppské mýdlo, po vašich komentářích (+ těch na madeinsyria) jsem byla hodně natěšená a musím říct, že první dojmy jsou vážně super! Dobře myje, nevysuší, příjemné od hlavy až k patě (krom vlasů, to je teprv v pořadníku), ale na pleť i intimní partie naprosto v pohodě a hlavně - na holení, lepší než pěna. Myslím, že minimálně na nějaký čas zůstane mým věrným pomocníkem a odbourám konečně všechny sprcháče, pleťové a intimní čistidla atd. Moc fajn pocit mít jednu kostku na všechno! Moc děkuji za osvětu! :-)
    SHAHLAH
    SHAHLAH --- ---
    MARGARITKA: Já ten denní krém používám už pár měsíců a jsem s ním naprosto spokojená :) Přijde mi celkem lehký (což je pro mě plus - mám normální-smíšenou pleť), takže pleť hydratuje, ale nezmastí a rychle se vsakuje.
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    IDENTITY: aha, děkuji... já už si nějak odvykla používat noční krém, snažím se používat co nejmíň věcí a na noc buď nemažu, nebo mažu denním (Canadermem, který je 24h...), ale už mi dochází tak tu Alterru asi prubnu :)
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    MARGARITKA: Tyhle krémy jsem zatím nezkoušela, ale k používání hydratačního krému v zimě vím aspoň toto (třeba mě někdo opraví, ale zdá se mi to logický): Pokud netrávíš většinu dne na mrazu, hydratační krém na den nevadí. Pokud jsi delší dobu venku a je mráz (ale opravdu mráz, aspoň -5°C), vymění se denní krém za noční (na noc hydratuješ, na den použiješ výživnější s nižším obsahem vody). Je to postup, na kterém se shodují kosmetičky a dermatologové různě v kosmetických poradnách na netu, v časopisech apod. Jak říkám, mně to připadá logický. Samozřejmě záleží na citlivosti pleti, obsahu vody v hydratačním krému (když už se to blíží gelu/emulzi, tak to bude asi taky jinak) a dalších věcech...
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    PINK_CICINKA: dik


    jinak nektera prirodni radu jak na pupinky okolo brady a celkove celisti?klidne caje - zkousela jsem mesic kontryhel s trezalkou a moc to nezabralo..
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    Prosím prosím, zkoušeli jste už někdo nové výrobky od Alterry? Zajímá mně hlavně krém s bílým čajem - hydratační na začínající vrásky a případně ta čistící emulze 2v1, nezkoumala jsem přený název, jen to tak přeletěla očima a zaujalo mně to... ale mám trochu obavy kupovat hydratační krém na začínající chladné období, co myslíte? (říká se, že voda obsažená v hydr. krémech při nulových venkovních teplotách v pleti zamrzá a může ji poškodit, nevím co je na tom pravdy, logicky bych řekla, že v zimě je třeba hydratovat víc, když je suchý vzduch...)
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    SARAJ: 209 Kč. Dnes jsem si byla ještě pro denní. Byla tam jiná slečna, moc milá a dala mi vzoreček. Bohužel konkrétně od Natury Siberici vzorečky nemají, prý jim je dodavatel neposílá.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    PINK_CICINKA: za kolik ho maji v bioo?
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    Nevšimly jste si, že se sortiment alverde v dmku nějak markantně zúžil? Vím že udělali změny některejch výrobků, ale třeba sprcháčů bejvalo mnohem víc, o mojí oblíbený voňavce ani nemluvě, tu a její kolegyně zrušili úplně... nevíte někdo proč? (Pro jisottu házím i tento dotaz do diskuze o dmku)
    ISCH
    ISCH --- ---
    PINK_CICINKA: Záleží, na koho tam narazíš... Jsou tam nějaké nové slečny a ty jsou trochu bezradné...
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    Tak hlásím, že noční krém na mastnou a smíšenou pleť od Natura siberica zatím dobrý. Nelepí, nemastí, ale zároveň po něm nemám pleť jak po zásypu pudrem (některé krémy mi to po nanesení dělají, zmatní a nepříjemně stáhnou). Příjemně hydratuje. Konzistence je velmi lehká, parfemace téměř žádná, dávkovač naopak skvělý. Dneska skočím i pro denní. Akorát tedy v Bioo v Kotvě mi nedokázala slečna absolutně poradit a pokud bych tam jasně nešla s papírkem, co chci, asi bychom se nedomluvily.
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    GIRAFFKA: Mají trochu problémy s překlady, nejen v tomto případě.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    ALEXIS: dík. mně tam příjde matoucí to mytí v názvu. já si pod pojmem mytí vždycky představim proceduru s vodou:-))
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    GIRAFFKA: voda ako taká vysušuje, ja emulziu používam presne tak ako píšu v návode (aj keď tú od natura Siberica som ešte neskúšala), zmývam len masky a čistiace krémy a potom dočisťujem tonikom alebo emulziou
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    IKA: Nemaju, jedine DM a Rossmann.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    TRAMVAJ_22: mně teď taky dost zaujala,ale potřebuuju trochu poradit(nevylučuju,že jsem blbec.-)) )
    Čisticí emulze na mytí | Natura Siberica CZ
    http://www.naturasiberica.cz/produkt/cistici-emulze-na-myti/
    když se řekne emulze na mytí,předpokládám,že si to nanesu na vlhkej obličej a smyju. dle jejich návodu k použití to chápu tak,že se s tim má vatičkou setřít obličej a nesmejvat..jak to je?
    IKA
    IKA --- ---
    DA_NIELA: Ďakujem, tak tam aspoň nepôjdem nadarmo.
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    IKA: Myslím, že v drogerii Teta nic takového nehrozí.
    IKA
    IKA --- ---
    Neviete niekto prosím, či v drogérii Teta majú nejakú prírodnú kozmetiku?
    TRAMVAJ_22
    TRAMVAJ_22 --- ---
    MAJKLA: kvalitní určitě je, rusáci jsou s bylinama všeobecně dobří, vůbec se s tím nepářou :) osobně mám pro tuhle značku slabost.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam