• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WHY2BEpřírodní kosmetika aneb patlimatli, které neubližuje
    777PLAY
    777PLAY --- ---
    Doporucte nejaky bestseller na serum pro rozjasneni tvare a omladnuti a taky neco proti kruhum pod ocima. Diky.
    MAGGINA
    MAGGINA --- ---
    Caute, shanim nejaky kvalitni krem na ruce, ktery hydratuje ale hned se vsakuje do pokozky. potrebuji mit hned suche ruce, nic mazlaveho... i po naslednem styku s vodou. mate nejake tipy? diky :)
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    WOCKOO: Byla jsem tam taky ze stejného ůvodu, ae když jsem se zmínila prodavačce, že to chci na kosmetické účely, tak mi na to řekla, že to nedoporučuje, že jsou ty oleje určený k jídlu a na obličej ať si koupím raději nějaký přímo k tomu určený, kosmetický. Nějak se mi nechtělo jí vysvětlovat, že co člověk jí lze teoreticky patlat na obličej a naopak, kor v případě čistých olejů, ale třeba nejsou panenské nebo jánevím co, a tak jsem si řekla, že na to kašlu a koupim si je radši od saloosu.
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    MAGI: tvarenka mi vydri rok i od alverde a ted mam zrovna novou, jsem prirozene hodne svetla, takze musim fakt jemne se vsim. bronzer je pro me desivy hlavne nazvem, ale co jsem koukala maj i docela svetly, coz by prave mohlo fungovat jako rozjasnovac. ja proste nesnasim opaleni a v lete se mu snazim co nejvic zabranit, v zime tu trochu zase vyblednu.
    ty makeupy jsou mi prave zahadou, ze nejsou tekuty, zkusim, protoze odstinu maj fakt habadej.
    stiny me taky moc nezajimaj, pouzivam paletky od alverde, opet je mam na hodne dlouho dopredu.
    diky za reference!!
    MAGI
    MAGI --- ---
    LIMONADA: Já lily lolo uplně zbožňuju! mam 3 tvářenky a ty jsou podle mě z celýho jejich sortimentu uplně nejlepsi!!! vydrzej strasne dlouho jak na pleti tak i množstvím. Jsou hodně koncentrovaný tak stačí trošku. Jednu mam uz asi druhym rokem a furt je tam jeste tolik.. vubec nechapu a to to pouzivam kazdej den.. A bronzery jsou taky uzasny! Já osobně moc nejsem nadsena z toho make up, nějak mi vic vyhovuje tekutej, vadi mi ze mi po tom jejich vyniknou chloupky na obličeji a celkove mi to neni na pleti moc prijemny.
    Rozhodně doporučuju vyzkoušet i oční stíny. Nádherný barvy, některé jsou matné jiné se třpytkami, takže asi každej si najde. V biooo ti nechaj vyzkoušet cokoliv od řasenky po bronzer :) nejlepsi je jit tam o vikendu, ze zkusenosti vim, ze hlavně v neděli je málo lidí = nejlepší čas kdy si můžeš zkoušet.
    Jeden rozjasnovac vlastnim od Cosmétiky, a je moc fajn, ale nevim jestli se jeste vyrabej, nejak vsechno doprodavali, ze měněj obaly a zdražujou a trochu měněj sortiment
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    GRETKA: prváě že na denní nošení není moc použitelné=(
    GRETKA
    GRETKA --- ---
    LIMONADA: mam od alverde koulicky, a ty třpytky jsou dost velke
    ANEZAK397
    ANEZAK397 --- ---
    LIMONADA: Od tehle znacky jsem mela mineralni make up a dobry. Zkousela jsem i tvarenky (ale nevlastnila) a barvy jsou to nadherny i drzi
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    existuje nějakej přírodní rozjasňovač? nemáte někdo zklušenost třeba s timhle? http://www.biooo.cz/mineralni-bronzer-star-dust-lily-lolo-mineral-cosmetics-p-3701.html a vůbec někdo zkušenost s touhle značkou?
    ráda bych začala používat, ale nechce se mi opouštět přírodní kosmetiku
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    DA_NIELA: Taky doufám, poslední dobou se lekám, když se vidím v zrcadle :)
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    NIGHTFURY: Doufám, že ti pomůže.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    DA_NIELA: Ještě jednou dík, to rozhodně zkusím :)
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    NIGHTFURY: Cca 1x za 1-2 týdny.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    DA_NIELA: Dík :) A jak často ji používáš?
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    NIGHTFURY: Stojí cca 60 Kč a mají ji v DM. Je toho v tom pytlíčku docela dost, mně vydrží cca na 3 aplikace (ale mám smíšenou pleť, tak si ji nedávám na celý obličej).
    RACHEL
    RACHEL --- ---
    Doporucite mi nejake serum z prirodni kosmetiky tak do 500? koukala jsem na weledu granatove jablko. sice je mi lehce pres tricet, ale na prvni vrasky.
    jinak jsem ted nadsena z ocniho kremu s goji od alverde.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    DA_NIELA: Kolik ta maska stojí a kde ji kupuješ? Zní to skvěle! :)
    MAGI
    MAGI --- ---
    DA_NIELA: Jestli to je ten fluid tak je strasne prijemnej :)!
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---

    Už jednou jsem tady pěla chválu na mátovou masku, ale nedá mi to a musím ještě. Před rokem touhle dobou jsem měla zanícenej ksicht samej ucpanej pór a tak, nepomáhala růžová voda a podobné blbosti, ale tohle pomohlo. Ňuf!

    Tak jsem si dneska přikoupila ještě

    nezoušel někdo, jestli to taky funguje?
    WOCKOO
    WOCKOO --- ---
    holky používáte některá na pleť oleje z Vom Fass? Dneska jsem tam byla po delší době jenom pro lahvičku a koukala jsem, že tam mají i arganový, makadamiový nebo meruňkový. Já si je z úsporných důvodů kupuju od Saloosu, někdy od Nobilisu. Tady se mi líbí, že je to bez obalů, cenově myslím vycházejí dobře- byl by někdo schopen posoudit kvalitu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam