• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WHY2BEpřírodní kosmetika aneb patlimatli, které neubližuje
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    LENISTA: Ona tam samozřejmě nějaká vodní pára je. Ale rozhodně jí není tolik, aby dávalo smysl, že se během hodiny cvičení proleješ dvěma litry vody.
    A řeči o detoxikaci.. zkus si najít, v jakém stavu je intoxikovaný člověk. Intoxikace je doslova otrava, takže to rozhodně není stav, ve kterém můžeš cvičit.
    LENISTA
    LENISTA --- ---
    tak na takhle neskutečnou blbost lidí fakt nemám,opouštím tuhle diskuzi. Pokud by někdo měl zájem o různé "babské rady " co se kosmetiky týče klidně mi napište PM.
    Jen prosím než mi budete psát, dýchněte si na zrcátko a pokud se nezapotí, nepište mi, o pouštních zvířatech toho moc nevím
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    SARAJ: Přiměřeně, max. 4 kapky. Ale jestli to vysušuje, těžko říct..
    MARINNE
    MARINNE --- ---
    LENISTA: smog nevypotíš ani nevycikáš. Keď máš alergiu, odporúča sa vyhýbať sa alergénom, nie prelievať sa vodou.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    LENISTA: Možná si vezmi libovolnou učebnici biologie a podívej se, jak funguje dýchací soustava. A možná klidně i na ten zbytek.
    LENISTA
    LENISTA --- ---
    SARAJ: co? to že dýchám ven vlhký vzduch a když cvičím, tak je ho víc a je stejně vlhký? co je na tom divnýho?
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    LENISTA: to opravdu myslis vazne?
    LENISTA
    LENISTA --- ---
    SARAJ: tvůj dech není vlhký?
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    LENISTA: vydychas vodu?
    LENISTA
    LENISTA --- ---
    MARINNE: navíc to ani nejde přesně napsat, protože jsou i toxiny, které neubližují každému... pro moje tělo je např. toxický lepek, pro někoho oříšky apod.
    LENISTA
    LENISTA --- ---
    SARAJ: za hodinu dvě vypít při větší zátěži dva litry mi nepřijde jako velké zatěžování ledvin... bez zátěže jo, ale při sportu vodu dost vydýcháš a vypotíš
    LENISTA
    LENISTA --- ---
    MARINNE: toxická látka je jakákoli jedovatá látka pro organismus, jsou v tom co jíš, co dýcháš, v čem se koupeš apod. Myslíš si, že proto, že se píše, že je smog, tak smog není???? Protože píšou že jíme hodně Eček, které můžou být toxické, tak je nejíme???? To si děláš srandu. Koncentrace si najdi sama pokud po tom tak nutně toužíš
    MARINNE
    MARINNE --- ---
    MARINNE: samozrejme to malo byť vdychovať a btw. Automatické opravy na mobile sú občas zlo.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    LENISTA: tvoje ledviny maji s tebou svatou trpelivost, cece. ja piju taky hodne, ale prolejvat se timhle stylem, no nevim.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    TAMARIX: kolik tam tohoto TTO tak kapes? nebo to mas pri kazdem myti kapku na "porci" samponu? nevysuje to jeste vic?
    MARINNE
    MARINNE --- ---
    LENISTA: mňa nezaujíma dokola opakovania mantra, nad ktorou sa nikto hlbšie nezamýšľal. Toxiny vznikajú pri nedokonalom spaľovaní (oxidu uhlika), ale aké presne toxiny mám vylučovať? A prečo sú toxické? Vychovať čistý dusík by nás zabilo, ale v zemskej atmosfére ma velky podiel a bez neho by nevznikol život. Keby som prehltla kyselinu s rovnakým ph, ako mám v zaludku, pekne by som sa spalila. Ale pre správne trávenie je potrebná. Nezáleží len na konkrétnej zlúčenine, ale aj kde a v akej koncentracii sa nachadza. Preto sa pýtam o aké toxíny sa jedná, kde a v akej koncentrácií sú toxické.
    Bye to že sa o niečom píše neznamená, že to je pravda. Minulý rok mal byť koniec sveta.
    LENISTA
    LENISTA --- ---
    MARINNE: zadej si třeba do google detoxikace, co si myslíš, že to je???? Zbavení těla toxinů (toxických látek) o tom jsi opravdu nikdy neslyšela???
    MARINNE
    MARINNE --- ---
    LENISTA: Aké toxíny? Vážne by ma to zaujímalo. Aké toxíny sa držia v tele, kde sa držia a prečo sú toxické? Existujú na túto tému nejaké dobré zdroje?

    Inak, že po spotení mám počit čistejšej pleti, som si všimla. Ale musím mať na tvári make-up, inak mi "vyžerie" pleť, mám ju dosť citlivú.
    LENISTA
    LENISTA --- ---
    LIMONADA: ono nejde o množství potu, ale o množství vody, kterou sebou proliješ při zátěži svalů, takže toxiny jdou ven jednodušeji a hlavně jinak... a už je na tobě jak tu vodu vyloučíš :)
    LENISTA
    LENISTA --- ---
    TABBY: no v Praze je to fakt snad lepší v tom fitku :)) nojestli myslíš jestli výřivka víc detoxikuje než sauna, tak ano. Sauna je účinná zas na jiný věci
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam