• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WHY2BEpřírodní kosmetika aneb patlimatli, které neubližuje
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    TERRYNKA: Díky za tip. Lecitin super! Ale zase tam je Laureth-4, což je prakticky "krycí" název pro PEG (viz http://forum-u-t-i-lilii.21167.n7.nabble.com/laureth-4-td69.html ).. To si člověk nevybere, fakt.. :-( Nakone asi lepší ten Nobilis, když se to přidává i do potravin..
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    TAMARIX: sprchove oleje od Karla Hadka jsou emulgovane lecitinem
    Sprchové oleje - Aromaterapie - Eshop Karel Hadek
    http://eshop.karelhadek.eu/pripravky-na-osetreni-tela/sprchove-oleje-1
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    Ahoj, měla bych zase dotaz.. Nedávno jsem tu řešila toho Medvídka - mycí olej na dětské zadečky, teď hledám pro změnu nějaký mycí olej na celého dospělého člověka. Co jsem našla, tak všechno obsahuje PEG, prostě to asi bez toho emulgátoru nejde. Nejrozumnější co jsem našla je od Nobilis Tilia - http://eshop.nobilis.cz/pece-o-telo/hydrofilni-olej-neutralni.html s tím, že ta látka Polysorbate 80 se používá dokonce jako emulgátor ve zmrzlinách! Asi to tedy takový problém nebude, ale stejně se zeptám - neznáte mycí olej s certifikátem, který obsahuje přírodní emulgátor? Děkuju moc!
    OXIS
    OXIS --- ---
    Objevila jsem šampony Faith, u nás v ekodrogerii 400 ml za 159,-, kondicionér stejně. Furt je mi podezřelá ta cena, ale vlasy jsou (po dvou umytích) spokojený! :) A na výběr je triliarda vůní! https://www.faithinnature.co.uk/shampoo, tady česká diskuze o nich http://dlouhevlasy.cz/phpbb/viewtopic.php?t=5702&view=previous
    IRISEK
    IRISEK --- ---
    Ahoj ženy, koupila jsem si nedávno tónovací krém od značky 100%Pure... bohužel špatný odstín :( Neměla by některá z vás zájem? Původní cena 800 kč, prodám za 500 :) (Je pouze vyzkoušený)
    100%Pure - Tónovací hydratační krém Peach Bisque - vinted.cz
    http://www.vinted.cz/...ni-kosmetika-kosmetika/7929532-100pure-tonovaci-hydratacni-krem-peach-bisque
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    KATKA119: Já možná jo, ale jaký dělá řasy? Já mam lilkovou volume, o hnědé jsme uvažovala, ale bojím se, že dělá příliš obyč řasy...
    KATKA119
    KATKA119 --- ---
    Ahoj, omylem jsem si dneska koupila hnědou řasenku Haushka místo černé. Zjistila jsem to až po rozbalení. Neměla byste některá o ní zájem? Cena 420,- předání Praha
    LOVETHIEF
    LOVETHIEF --- ---
    TERRYNKA: protoze jsi prave popsala moji plet, tak do toho pujdu :-D
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    LOVETHIEF: mám smíšenou pleť, ukázkově, se sklonem k akné a miliardě černých i bílých teček a tenhle krém nezlobí. Tak snad to má obecnou platnost :-)
    LOVETHIEF
    LOVETHIEF --- ---
    TERRYNKA: dobre, dekuju. Taky jsem na nej koukala, ale bala jsem se, ze bude na mou plet moc hutnej a bude ucpavat.
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    LOVETHIEF: Mám tenhle :-) http://www.zpatkykprirode.cz/24h-krem-vraskam-vcelim-voskem-labdanem-myrhou-ruzi/ a používám ho na noc. Nemám slova výtky :-)
    Oční krém nemám, protože, popravdě, na speciálnost očních krémů nevěřím, res. nevidím důvod, proč by na oční okolí neměl fungovat jakýkoliv dobrý obličejový krém. Vzhledem ke složen bych se ho ale nebála nic :-)
    LOVETHIEF
    LOVETHIEF --- ---
    TERRYNKA: super a prosimte myslis, ze treba zrovna ten hydratacni 24h krem s jojob. olejem atd. by se dal povazovat za uz i trochu neco protivraskovyho? Dvaatricitka za mesic, rada bych uz se krome na bedary zacala soustredit i na vrasky. S timhle ocnim kremem asi zkusenosti nemas, vid http://www.bioaromakosmetika.cz/prirodni-kosmetika/kremy-na-oblicej/ocni-krem-proti-vraskam
    GRETKA
    GRETKA --- ---
    ANDR3_I: alima pure - http://www.alimapure.com/ - hlavne fondation!!! teda jestli mas rada mineralni make up ;) vyber odstinu nazivo je o dost necem jinem nez po netu. jukni na jejich web a pochopis ze je z ceho vybirat :))) Maji i dalsi vychytavky jako zdravicka, konturaky atd ;) nejvetsi vyhoda je, ze to vydrzi vecne, protoze jde jen o mineralni slozeni... mimo mazatek na pusu.
    SHAHLAH
    SHAHLAH --- ---
    ANDR3_I: Za mě rozhodně Černé mýdlo od Nubian Herritage. http://www.riz.cz/clwg2
    Používám ho na mytí obličeje (ale i na tělo) a pleť se mi hodně zlepšila. Nemám pleť citlivou ani suchou, ale manžel ano (s atopákem) a tohle je snad jediné mýdlo, které může používat dlouhodobě.
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    ANDR3_I: V American Apparel maji nekolik skvelych balzamu na rty a ruzne dalsi veci (vc. Hurraw, ale i znacky, ktere u nas imho nejsou) - pokud jsi taky uchyl na tyhle drobny radosti:)
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    Jedu pristi tyden do US (Florida) - je nejakej must have co tam poridit? Pomalu prechazim na prirodni kosmetiku, mam hodne citlivou a suchou plet s rozsirenejma porama, posledni dva roky spis zlobi (akne, krupicky). Jde mi i o sampony, oleje, atd. Bohuzel ted pred odjezdem nestiham procitat blogy atd., takze
    pokud mi nekdo poradi (klidne posta), budu moc vdecna!! Diky
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    LOVETHIEF: nikdy se mi to nestalo. Hrabu do toho bud umytyma rukama, nebo spachtli. Plus he to zhusta samokonzervacni - dik konzervacnim schopnostem nekterych slozek esencialnich oleju.
    LOVETHIEF
    LOVETHIEF --- ---
    TERRYNKA: Jsem nalomana, ze si taky minimalne dva pletovy kremy poridim, ale jedny veci se bojim. Jak je to prirodni, tak jak dlouho mi to vydrzi? Nezkazi se to, kdyz tak dlouho trva, nez se to vypatla?
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    PSICHE23: tonikum i krém na ruce super :-) Někdy příště sepíšu více. Krém na celulititu -asi takhle: já na krémy na celulitidu nevěřím. Nevěřím ve smyslu že by s ní něco udělaly. Je u ní třeba řešit příčinu a to vnitřně, ne z venku. Ale je pravda, že ten krém tě udělá krásně hebkou a já navíc žeru tu jehličnatou vůni, takže ho miluju :-)
    PSICHE23
    PSICHE23 --- ---
    Krém je jedinečný to bezpochyby:)
    Zajímají mě ty další veci o kterých pises..tonikum,ruce,celulitida ?
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam