• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WHY2BEpřírodní kosmetika aneb patlimatli, které neubližuje
    SMARTCHIN
    SMARTCHIN --- ---
    Dnes jsem byla poprvé u kadeřnice ve 4K Biostudio v Dejvicích a musím říct, že jsem nadšená. Pravda, nechtěla jsem žádné složitosti, ale i tak jsem moc spokojená.
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    SNELA: Vodu. ;-) Doma to fakt řeším vodou (lze přidat třeba trochu oleje, aby to šlo líp dolů) a i na cesty mi přijde fajn mít třeba vodu v lahvičce, nalít na ubrousek a utřít. Nic složitýho. Co se týče vlhčených ubrousků, tak mám dobrou zkušenost s těmahle: http://detska-kosmetika.heureka.cz/natracare-vlhcene-ubrousky-z-biobavlny-50-ks/ . Jsou bavlněný, moc příjemný. Navíc jsem úplně náhodou zjistila, že se dají v pohodě vyprat, takže pak se můžou použít ještě na čištění tou vodou. :-)
    SNELA
    SNELA --- ---
    TAMARIX: a jinou přírodní alternativu si nenašla ? Tak určitě je to mnohem lepší jak vlhčený ubrousky. Uvažuju o něm taky
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    SNELA: Právě že jsem tu řešila, že obsahuje PEG, což mi vadilo, takže ho už nepoužívám. Ale co jsem ho vyzkoušela, tak super. Celkově jsou z něj všichni nadšený, viz např. recenze http://www.branakdetem.cz/hodnoceni/myci-olej-na-zadecek-medvidek-eone nebo tady http://detska-kosmetika.heureka.cz/eone-medvidek-myci-olej-na-zadecky-100-ml/recenze/ . Rozhodně je to super alternativa třeba k vlhčeným ubrouskům - až na ten pitomej PEG je to přírodní, rozprašovač je dost praktický, dobře to čistí..
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    TIBBYHC: Podle mě každá certifikovaná přírodní. Za sebe doporučuju od Lavery, mají ji i v dm.
    SNELA
    SNELA --- ---
    TAMARIX: a můžu se zeptat jak si s tím medvídkem spokojená?
    TIBBYHC
    TIBBYHC --- ---
    Ahoj, chtěla bych se zeptat, používáte kokosový olej na pleť a jestli ano, jak na vás působí?
    Dál budu ráda za tipy na cruelty-free pastu na zuby, dík :)
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    ORIKA: nekde jsem cetla kokosovy olej. Taky bambucke maslo.

    Ja nejsem zrovna mazaci, ale na deti sem tam pouziji od Lavery univerzalni krem.
    SMARTCHIN
    SMARTCHIN --- ---
    MART1NKA: moc děkuju, podívám se na to
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    Jo a jeste lama dotaz - klasicky kremy maji uv filtr, aspon tedy na vetsine je uvadeno SPF 6 (priklad)..jak je to u prirodnich? Mazete se necim specialnim v lete?
    Ja se cilene neopaluju, nicmene se dvema malyma detima toho casu venku pres leto stravim pomerne dost a nechci na sebe patlat opalovak kdykoli vystrcim nos z domu..
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    Nemate prosim nekdo zkusenost s kremy od Alverde, rada Zell aktive nebo rada Vital (s mucenkou)? Oboje je to na vrasky, jen nevim co by pro me bylo vhodnejsi - je mi 40, plet mam smisenou (pred/pri ms obcas jak pubertak), vrasky kolem oci..potrebuju krem na den/noc a ocni..
    A jeste jeden dotaz - balzamy Alverde a Alterra, stoji za to? Ktere jsou lepsi?
    Diky moc!
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    SMARTCHIN: Ja mám jemé, riedke, cuchacie a mastiace sa vlasy (úplná katastrofa) a umývam si týmto: http://www.dm-drogeriemarkt.sk/sk_homepage/krasa/prirodna_kozmetika/397212/sampon.html sú po tom hezké, lesklé, žiadny objem to nedodá, ale ani ich nezaťaží. objem od prírodného šampónu nechcem, tem mi dodávali chemky, ale mala som z toho strupy na hlave... ešte mi kedysi vyhovoval tento: http://www.biooo.cz/sampon_bio_ginkgo_a_oliva_sante-p-5305.html skúšala som tento: http://www.cestaprirody.cz/index.php?productID=5268&product_slug=henna_volume_sampon_sante a bol celkom dobrý, ale kvôli výraznej vôni som si ho znovu už nekúpila
    a kondicionér tento:
    http://www.cestaprirody.cz/index.php?productID=5320 nedávam ho ale ku korienkom, len na konečky a temeno, tam sa mi to cuchá najviac.
    SMARTCHIN
    SMARTCHIN --- ---
    Nemáte, prosím, někdo tip na vlasovou kosmetiku, po které mi nebudou plihnout vlasy? Mám je dost jemné a navíc se dost cuchají, takže bez kondicioneru to nepůjde. Díky
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    Informace, ze bude Biooo i u nas byla potesena, ale ted uz se zacinam mit obavy.
    KRISTY
    KRISTY --- ---
    MUI: ja si tam zrovna vcera tu Laveru nakonec koupila, sice ne to 2v1, jak pises, ale natural liquid foundation, vypadalo to asi nejlip z toho, co jsem tam vsechno vyzkousela.
    PSICHE23
    PSICHE23 --- ---
    Do dokonale pleti mám hodně daleko a vyhovuje,ale vše je individuální že:)
    KRISTY
    KRISTY --- ---
    MART1NKA: tak jsem byla včera vyzkoušet ten minerální LilyLolo v BIOO a za mě špatný, ta konzistence mi nevyhovuje - totálně zvýrazňuje rozšířený póry a vrásky, navíc vypadá na obličeji dost nepřirozeně. asi by to vypadalo dobře jen na někom, kdo má dokonalou pleť bez vrásek atp....ten by pak ale nepotřeboval žádný make-up.o)
    Radši bych teda sáhla po něčem tekutém...
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    ANDR3_I: No včera v odrazu okna autobusu z blízka a na přímém sluníčku jsem zpozorovala jemé vrásky pod očima při mhouření očí, ale to bude tím zostřením, jinak mi právě vyhovuje, že na sobě nemám x vrstev (krém, mejkap, pudr) a působí to úplně přirozeně a ani večer se nelesknu.
    PSICHE23
    PSICHE23 --- ---
    TABBY: aha,tak to mi také nedělá,děkuji za osvětu:)
    TABBY
    TABBY --- ---
    PSICHE23: Ucpane pory = vetsi ci mensi cerne tecky, co vetsinou jdou vymacknout.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam