• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WHY2BEpřírodní kosmetika aneb patlimatli, které neubližuje
    TABBY
    TABBY --- ---
    LIMONADA: A to se pouziva misto odlicovaciho mleka, ta voda?
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    ORIKA: oslí mlíko, dala jsem na doporučení že je i na dost citlivou pokožku a chyba to nebyla
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    LIMONADA: kterou tu sobio mas? aloe, mesicek nebo osli mliko? ja mam vyzkouseny prvni dve, obe super (aloe mi sedne krapet vic) a vcera jsem si vyzvedla osli mliko, tak jsem zvedava...kazdopadne za me sobio micelarky jednoznacne nejlepsi co jsem kdy mela :-)
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    jo a já chci pět ódu na Sobio micelárku, protože je fakt boží, na odličování, čištění, všechno. ale to odlíčení, to je fakt zázračný=) (přijde mi hrozně zajímavý jak velký skok je to oproti všem ostatním výrobkům, i v rámci konvenční kosmetiky, bych neřekl že můžou přijít na něco takto nového a objevného)

    a taky pěju chválu na arganový olej (mam od nobilisu), vykoumla jsem mimo jiné i tady doporučení,mam ho teda zatim jen u rodičů, neb mamka mi ho zakázala odvéz (začala používat také a je z toho taktéž nadšená=)
    s hyraulonovým sérem si teda ještě chvíli můžu počkat když mám tuto žehličku, 30mi ještě nebylo=)
    SMARTCHIN
    SMARTCHIN --- ---
    Pořídila jsem si novou řasenku 12 hours long stay od Alverde a nemůžu si jí vynachválit. Zatím se mi všechny řasenky přes den rozmazaly a tahle drží krásně až do večera. A na rozdíl od jiných jde i velmi dobře odlíčit. Jen kartáček není úplně podle mého gusta, ale jde spíš o zvyk.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    VAKOLEMUR: Kazdej olej se dava primarne na vlhkou pokozku.
    VAKOLEMUR
    VAKOLEMUR --- ---
    na suchou vždy
    SMARTCHIN
    SMARTCHIN --- ---
    VAKOLEMUR: mažeš na suchou nebo vlhkou pokožku?
    VAKOLEMUR
    VAKOLEMUR --- ---
    Mám hodně idiotský dotaz, ale stejně mi by mi rada bodla. Začala jsem používat kokosový olej jako tělové mléko. Zejména na péči o nové tetování je naprosto výborný. Problém je, že i přes opatrnost se mi nakonec vždy nějak dostane do vlasů. Už mažu jen partie, kam by vlasy neměly dosáhnout, ale zřejmě jsou mé dredy chytřejší a rafinovanější než já. Už jsem zkoušela všemožné svazování, ale ráno se vždy probudím s hlavou, která vypadá, že strávila pár let v Hanojském vězení a na nucených pracech ve fabrice na smažené rybí prsty. Umývat to po každém namazání není úplně praktické, zejména protože mi šiška schne asi osm až deset hodin a tak to není vhodné řešení na ranní rychlovku. Nemáte někdo tip nebo doporučení třeba na nějakou značku nebo podobný výrobek, který by se superrychle vsáknul a nezanechával mastný filtr na kůže...nebo jakékoli babské tríčky
    PAKOBYLKA
    PAKOBYLKA --- ---
    GRETKA: aha, tak to asi nemyslím, šetrné a přírodní šampony taky používám normálně a vždy. i když ani chemické mi nic strašného snad při náhodném použití nebo u kadeřnice nezpůsobují.
    spíš prostě že i ten přírodní šampon pění, vysuší a tak...
    GRETKA
    GRETKA --- ---
    PAKOBYLKA: muze. Teda mne se to deje ;) nepouzivam zitnou mouku teda... presla jsem na prirodni sampony s jemnymi tenzidy a jakmile pouziju neco "ostrejsiho" tak hned mam lupy po cele hlave :I proste pokozka si navykla... nastesti se to uklidni do tydne, kdyz zas prejdu na jemne tenzidy.
    Ale proste takove to "zapomnela jsem si sampon, neva" pouziji hotelovy/mamin/brachy... si proste zaplatim :I Takze uz nezapominam ;) nebo kupuji na miste novy.
    PAKOBYLKA
    PAKOBYLKA --- ---
    tak jsem se konečně odhodlala a dneska poprvé umyla vlasy žitnou moukou. zatím jsem nadšená- aplikace i vymývání úplně v pohodě, naprosto bez problémů
    vlasy mi po vysušení přijdou skoro stejný jako obvykle, možná takové příjemnější a vzdušnější, ale víc poznám asi až večer nebo zítra
    akorát teda nevím, jestli jsem schopná už mýt jenom bez šamponu. beru to jako alternativu a pořád si říkám, že když prostřídám občas se šamponem, tak se přeci nemůže nic fatálního stát (?)
    DON_PEDROPOULOS
    DON_PEDROPOULOS --- ---
    zdravím, chtěl jsem se zeptat jestli náhodou netušíte zdali firma Paul Smith (parfémy) testuje na zvířatech. Nikde nemůžu dohledat nějaké hodnověrné informace. Díky.
    IN_DIE
    IN_DIE --- ---
    ANA: me i na prasklinky funguje krém Krásné ruce z Havlikovy apoteky:
    NOVINKA - Krásné ruce 30ml - eshop - Havlíkova přírodní apotéka
    http://eshop.havlikovaapoteka.cz/index.php?id_product=41&controller=product
    RAHANUR
    RAHANUR --- ---
    THICKLY: bambucké máslo samo o sobě je hodně mastné a lesklé. Do kosmetiky používám, ale zdaleka ne jako jedinou přísadu. Člověk se pak leskne...no jak psí koule :)

    THICKLY
    THICKLY --- ---
    SMARTCHIN: koukam ze pouzivaj olivovy maslo, ktery pocitam musi bejt hydrogenovany, takze ne az tak prirodni a nejspis asi ani ne tolik zdravy, aspon v jidle to tak plati. Jak je to s pouzitim hydrogenovanejch tuku aka margarinu v kosmetice? Nebylo by lepsi bambucky maslo a spol?
    RAHANUR
    RAHANUR --- ---
    ano, pak je jednoduché uvařit šampon nebo sprcháč, udělat krém na míru
    SMARTCHIN
    SMARTCHIN --- ---
    RAHANUR: taky s tím začínám a přijdou mi super... kdybych neměla pořád potřebu kupovat si všechno, co mi přijde skvělé v péči o vlasy a o pleť, tak i ta cena by byla fajn. Ale ono se to časem srovná :)
    RAHANUR
    RAHANUR --- ---
    nemůžu si pomoct nejvíc mi vyhovují krémy, které si uvařím sama. Udělám si je přesně na míru a i cena je velmi přiměřená
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    ja som teraz k nákupu dostala mandľový krém na ruky Weleda (ružový) a už nikdy nechcem iný. krásne to vonia, hydratuje a vstrebáva sa. takže to nenecháva nepríjemný film po namazaní. celá tá ich mandľová rada je skvelá.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam