• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WHY2BEpřírodní kosmetika aneb patlimatli, které neubližuje
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    SAIL_OR: klasicky pudrovy me vysušuje. ale tekutého jsou ok. mam bare minerals nebo bb od lily lolo
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    SAIL_OR: Mám hodně suchou pleť. Loni to byl dost problém, musela jsem přestat, letos nanáším krém krátce před makeupem a je to bez problémů, navíc mám jiný makeup. Dají se koupit za pár korun jen vzorky, vyzkoušíš to na vlastní pleti...
    GRETKA
    GRETKA --- ---
    LFE: mne dobre hydratuje hyalurove serum od nobilis tibia, pouzivam par poslednich mesicu a je to videt:) http://www.biooo.cz/serum_hyaluronove_nobilis_tilia-p-7175.html
    ISCH
    ISCH --- ---
    SAIL_OR: Já mám smíšenou a byla jsem jak mumie v sušičce...
    LFE
    LFE --- ---
    Prosim neporadil byste nekdo dobry hydratacni krem na plet 30+, idealne co nejvetsi procento ciste prirodnich slozek, plet bych rekla smisena az normalni, cena kolem 500.
    Na Biooo toho je tak moc, ze uprimne nevim vubec, co vybrat.
    PAKOBYLKA
    PAKOBYLKA --- ---
    holky nevíte, jestli v Bioo mají stejné ceny v obchodě v Kotvě a na internetu? přemýšlím, jestli to, co chci určitě kupovat dřív objednat přes internet nebo tam jen zajít...
    SAIL_OR
    SAIL_OR --- ---
    a funguje mineralni make up dobre i na suchou plet, nevysusuje to? nemam zkusenost se zadnym
    GREENFAIRY
    GREENFAIRY --- ---
    MOODYCAT: Před týdnem jsem si pořídila minerální make up a jsem nejvíc nadšená! Doporučuji ale nechat si odsypat vzorečky v Biooo (jeden vyjde na 16 kč), protože ty odstíny jsou některý dost zvláštní. Do obalů jsem se úplně zamilovala, konečně něco, co se hned nerozbije a vypadá to fakt dobře:)
    GREENFAIRY
    GREENFAIRY --- ---
    TABBY: Taky má jemné vlasy a hrozně mi je mastil. Ke konci dne to už vypadalo hrozně. Nejdřív jsem myslela, že jsem ho třeba pořádně nevymyla, ale dělal mi to vždycky. Tak dej pak vědět, jak působí na tebe.
    TABBY
    TABBY --- ---
    SMARTCHIN: OK, dik.
    SMARTCHIN
    SMARTCHIN --- ---
    TABBY: Ja jsem jich vystridala vic, ale popravde, i jemne vlasy jsou kazde jine, tak to proste testni. Mne se celkem i dost masti. Jinak pomer 1:1 bych si na hlavu asi nelila. To spis 1:10-20. A radsi asi citron, jestli mas. Davala jsem si do roztoku i obyc kvasny ocet a nic se nedelo, ale bylo prima si tam kapnout nejaky etericky olej.
    TABBY
    TABBY --- ---
    SMARTCHIN: Jaky konkretne se ti neosvedcil? Mam taky jemne vlasy, tak jsem zvedava... Ocet na webu doporucuji jablecny, ten nemam, co obyc ocet, pujde to? (Redeni 1:1 mne desi. Ze to bude smrdet. Davam pocet do pradla, ale to jsou dve lzice na machani, tohle mi prijde dost koncentrovane.)
    SMARTCHIN
    SMARTCHIN --- ---
    TABBY: Kondicioner urcite ne. Oplachni je octem nebo citronem s vodou. Jinak neteri fungoval dobre. Ja mam jemny vlasy - pro me to nebylo moc dobry.
    TABBY
    TABBY --- ---
    Koupila jsem vcera tuhy sampon na vlasy zn. Naturinka. Mate nekdo zkusenost? Zajima mne zejmena, zda plati, ze kondicioner netreba, a jak je to s tim oplachem. Je nutny, nebo ne? (Libilo by se mi, kdyby ne, kazdopadne nechci nic riskovat, vlasy mam dost dlouhe, kdyz se mi zacuchaji, bude to megavoser.) Dik.

    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    ATTILAH: v Rossmannovi byla cca za 70,-
    ATTILAH
    ATTILAH --- ---
    RYBICKA: Nalákaná blogem jsem pořídila, přes e-shop, to ještě v řetězcích nebyla. Mytí normální, zázračný účinky jsem nepozorovala, ale pořád pod efektem toho velebení jsem považovala za dobrý. Nevýhoda je, že docela rychle odchází, při té ceně. A trochu slizská je, to mi došlo až te´d jak to čtu :-) No ale omrknu, za kolik ji v dmku mají.
    SAIL_OR
    SAIL_OR --- ---
    RYBICKA: po pul roce co mi to viselo v koupelne jsem se odhodlala to namocit a nabobtnat a bylo to tak odporne slizky, ze jsem to s leknutim odhodila a doufam, ze se to odplazilo nekam pryc
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    RYBICKA: mám ji nově z Rossmana, variantu s uhlím a zatím super. Používám ji až po odlíčení k dočištění a masáži a fakt jsem spokojená.
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    RYBICKA: používám tu ze sephora (v dm ji do ted nemeli) v kombinaci s hydrofilním olejem a miceralkou a zda se mi to jako efektivní a šetrný způsob odliceni/vyčištění pleti
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    RYBICKA: Dobry, pro nekoho kdo neni linej mejt si oblicej houbou, ovsem nevidim rozdil mezi timto a alternativama (napriklad morskou houbou).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam