• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WHY2BEpřírodní kosmetika aneb patlimatli, které neubližuje
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    BTW: dnes v REVOLUČNÍ 10 na prodejně Dr. Hauschka mají 25% slevu na veškerý sortiment. od 11 do 16 hod :)
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    Zdravím vás dámy, mohu se prosím zeptat máte některá zkušenost a doporučení na svatební líčení? Nějaký salon nebo konkrétní osobu? Nejlépe, kdyby to byl někdo, kdo používá kosmetiku dr. houschka. Děkuji :)
    FEMMEFATAL
    FEMMEFATAL --- ---
    Omluvám se za případné OT. Kdyby měl někdo zájem šampon a kondicionér vhodný i pro vegany, více v popisu. Díky.

    [ OFFERINGNABÍZÍM: Šampon a kondicioner Joico Structure 300ml / Praha, Kladno, okolí / 300 CZK ]
    SMARTCHIN
    SMARTCHIN --- ---
    SA_KRA_: Mně poměrně dobře matuje krém od Argitalu s violkou.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    SA_KRA_: hele a nefungoval by na to ten trik s balzámem po holení - jako nematuje to, ale zrovna ta nivea s vilínovým extraktem by stahovat rozhodně mohla. Pokud přírodnější složení, tak já používám ten od alverde. Na citlivou, suchou pleť to funguje dobře.

    Nivea Men aftershave balm dubbed 'the world's best' primer for foundation | Daily Mail Online
    http://www.dailymail.co.uk/...ershave-balm-dubbed-world-s-best-primer-foundation-beauty-experts.html
    GRETKA
    GRETKA --- ---
    SA_KRA_: Až najdeš, dej vědet ! :) póry mi zmírnili masky z jílu. Teď zkouším sérum šalvěj od nobilis tibia a oproti hyalurovému jsem spíš zklamaná..po dvou dnech, takže brát těžce s rezervou, třeba ještě efekt wau přijde. ;))
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    muzete mi poradit nejaky denni, matujici krem na stazeni poru? Idealne neco s lehci texturou, aby se na to dal dat makeup. Moje idealni predstava je i mensi supl podkladove baze - diky .)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    KRTINKA: Majú ich biooo. Kupovala som to v Kotve.
    KRTINKA
    KRTINKA --- ---
    MART1NKA: ano, jejich BB cream je ten nejlepší, co jsem kdy měla. Tehdy jsem ho kupovala v cizině. Ty jsi tohle kupovala přes net?
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    Prodam makeup Zuii (biocertifikovany), odstin light olive. Jednou vyzkouseny, je na me moc svetly. Je to studeny barevny odstin a je opravdu hodne svetly (ja mam docela dost svetlou plet).
    Puvodni cena 1045,-, prodam za 650,-. Predani idealne zitra (patek 4.11.) mezi 13 a 16 v centru Prahy, nebo jindy dle domluvy v Dejvicich.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Začala som testovať túto značku https://www.boerlind.com/en-us/ mám hydratačný krém Rosedew a po týždni zatiaľ dobré. Máte niekto skúsenosti s inými produktami?
    GRETKA
    GRETKA --- ---
    ZUZKAOU: Díky, určitě vyzkouším.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    GRETKA: jílové masky mi pomá jednak rozmíchat v jogurtu či kefíru a především přidat nějaký olej. I tak pak teda musím mastit.
    GRETKA
    GRETKA --- ---
    GREENFAIRY: Hydratuje se vodou, v první radě to chce vnitřně a pak aby se voda držela v kůži, je třeba mastnoty.
    A teda jestli to chápu dobře tak máš mastnou pleť co je teď zrovna dehydratovaná? Protože dehydratovaná může být jakákoliv pleť - suchá, smíšená či mastná, takže tak jak to píšeš tak mi to není úplně jasné.
    Mně teď dobře funguje kombinace hyalurové sérum od nobilis tibia (co stojí teda 400) a regulační olej od hauschky (koupila jsem z druhé ruky, takže vůbec nevím cenu nového) - avšak mám mastnou pleť s tendencí k akné. A třeba právě jílové masky mi pleť vysušují a chvilku mi trvalo než jsem na to přišla, takže teď zásadně po jilové masce dávám hydratující od weledy, kde efekt vidím.
    GREENFAIRY
    GREENFAIRY --- ---
    GRETKA: Mám dehydratovanou pleť (a v důsledku toho vypadá někdy mastně), loupe se. Zkusila jem hydratační krémy, oleje, masky - většinou vše přírodní, ale dříve mi právě nejvíce vyhovoval ten Physiogel a pak ještě krém Celestial z Lush. Ráda bych se vešla tak do 400 Kč
    ZUZKAOU: To už chci dlouho vyzkoušet, dávají vzorky?
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    ZUZKAOU: taky můžu doporučit...mám lesknoucí se pleť, která se hlavně v zimě loupe. a hlavlíkům zázrak je jediné co zatím na loupání pomohlo
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    GREENFAIRY: jestli máš sušší pleť a nejsi alergická na včely, tak zkus havlíkův přírodní zázrak - tu hutnou mast.
    GRETKA
    GRETKA --- ---
    GREENFAIRY: A v zásadě máš pleť suchou? citlivou? T zónu? A pak taky co pro tebe znamená "vše"? Hydratační krémy? Oleje? Séra? Masky? Jaké značky ;) a v neposlední radě, peníze jsou jak moc důležitý?
    GREENFAIRY
    GREENFAIRY --- ---
    taky sháním krém.. jak začne zima, začnu se strašně loupat, vůbec nic nezabírá, kdysi mi pomáhal krém Physiogel, ale nikdy už jsem pak nenašla nic přírodního, co by fakt fungovalo :/
    EVILMAGGIE
    EVILMAGGIE --- ---
    EVILMAGGIE: Jen že jsem to sem psala, tak hážu odkaz na recenzi : http://evilmaggie.blogspot.cz/2016/10/vyzkouseno-lily-lolo-mineralni-makeup.html Tak kdyby někdo třeba potřeboval tvářenku na zbytek života...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam