JULIANNE: co se týká dekorativní kosmetiky, tak nejsem nejlepší rádce, sama se učím o sebe pečovat.
Po porodech se mi na obličeji objevila kuperoza a změnila pleť. Musela jsem to začít řešit. Skvělou zkusenost mám se značkou Martina Gebhardt a Dr.Hauschka - od nej používám základní péči o pleť i masky na obličej a i ten čas 5 minut jsem si na to našla ( čím jsou děti starší jde to lépe) dostala jsem i tonujici krem od Dr. hauschka a skvěle se roztíra a pomáhá zakrývat lehce me kruhy pod očima. ( jednu dobu jsme měla opravdu černé fleky pod očima) KdBy na to byly peníze pořídila bych si jejich péči o oči tak je skvělá, měla jsem vzorečků a po týdnu užívání otoky i kruhy kolem očí zmizely. Myslím, ze u Dr. Hauschky nelze šlápnout vedle. Za sebe mohu říci, ze je to asi to nejlepší, co vůbec je na trhu. Navíc mají prodejnu v revoluční, na Praze 1, tam ti poradí co a jak udělat.
Od Martiny mám péči o ruce (mám velmi suchou pokozku obecně a na rukou kuze praská i kůže kolem nehtu v zimě a díky péči od ní je to rozdíl, nepraská, nebolí a i kůže u nehtových lůžek lepší, vypadá krásně, netvrdne. Ostatní značky jen ošetřily kůži povrchově na chvíli, nesly vůbec do hloubky. To není úplně odpověď na to na co jsi se ptala, ale třeba to pomůže s výběrem značky :)) také jsem měla par vzorečků a krásně se na obličeji vpiji.
Zkus trosku filtrovat, vím ze se to tu řešilo, ze chce někdo jen jednu věc na vše :)