• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    SHMADE: Vsechno je origo, akorat z prostoru pto baterky je vyhazenej binec a sou tam natlaskany 3 lionky a nejaka ta elektronika abych to nesmazil 12V ale jenom 9
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    AXTHEB: každá z těhle soutěží má na začátku v pravidlech většinou napsáno, že můžeš použít pouze originální lego komponenty, s vyjímkou gumiček provázků a tak... Takže kdyby si přišel, tak bys mohl jet asi jen nesoutěžně jako zpestření, nebo si vybojovat vyjímku z pravidel... Ono jde hlavně o to, jaké tam máš motory, jestli originál Lego a vlastní máš jen to ovládání, tak by to možná i šlo...
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    SHMADE: Tak mne napada jakej problem by byl kdybych na nejakou takovoudle challenge dorazil s modelem z lega na vysilacku - akorat to mam prestaveny z tuzkovejch baterek na lionky. Zvenku to neni videt.
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    Jsem si včera postavil vozítko na závod do sněhu... Takovej ošklivej "traktor" :)

    http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=25657.0

    NTR23
    NTR23 --- ---
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    ZUZKAOU: Možná pošli fotky sem a uvidíš, kdo se ozve, že to poznává. Každopádně můžeš pátrat tady - http://brickset.com/browse/themes/?theme=Harry%20Potter
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Potřebovala bych poradit. Tušíte, kde by se daly najít obrázky setů lega Harryhopotera? Máma mému synovci koupila přes aukro pytlíček čehosi, ale nedaří se mi dohledat (česká on.line hračkářství či lego.cz ) co to je za scénu. A na anglické wiki o legu HP pohužel nejsou obrázky.
    UNDERDOOR
    UNDERDOOR --- ---
    lego usb flash
    NTR23
    NTR23 --- ---
    TOMG: Včera jsem to zkoušel taky orientačně spočítat.

    Nejlepší je asi vychytat slevy v klasických obchodech.
    TOMG
    TOMG --- ---
    NTR23: Sehnat set po dílkách na bricklinku se moc nevyplatí, maximálně, pokud máš kostek dost a chybí ti jen některé speciální.
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    NTR23: Řekl bych, že v 99% vyjde levněji koupit celej set i s návodem (krabicí), setů kde to vyjde levněji bude podle mě jen troška a to jen nějaké malé a jednoduché co do raritnosti použitých dílků.
    NTR23
    NTR23 --- ---
    Zkoušel někdo počítat, jestli vyjde levněji koupit set na bricklink po jednotlivých dílkách, nebo je to opruz a raději se vyplatí koupit originál set?

    dík
    KARADUM
    KARADUM --- ---
    To je ale vrtulnicek:


    KARADUM
    KARADUM --- ---
    KORDA: Dekuji



    Pro zajimavost:
    Lego mys
    KORDA
    KORDA --- ---
    legacek.cz
    KARADUM
    KARADUM --- ---
    Nevite nahodou, kde v Praze lze za rozumnou cenu koupit Lego? Vetsinou narazim na Lego jen v nejakych mistech jako Sparky's a tam ceny jsou dost vysoke.
    dekuji
    NTR23
    NTR23 --- ---
    Pár tipů pro rodiče, kteří chtějí vzít děti do Legolandu

    http://ntr23.posterous.com/legoland-tipy
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    RUTHLESS: podele mě máš opravdu nejjednodužší ten bricklink, když to obědnáš dneska, tak to tu do vánoc bude, pokud tedy neobjednas nekde z ameriky, ale z evropy nemecko, francie, anglie... Nevim podle mě to v čechách neseženeš... Zkus hodit inzerát na kostky.org,, třeba budeš mít štěstí, nebo se můžeš připojit k něčímu nákupu kvůli výhodnějšímu poštovnýmu... ono tech 50 minci vycházi minimálně stejně tak na +- 15 dolarů...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam