• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    CHUCPE
    CHUCPE --- ---
    SIHAJA: u nových vždy v návodu na konci i s kódy. a návody jsou ke stažení na lego.cz u dané stavebnice (pokud jsi v shopu)
    SIHAJA
    SIHAJA --- ---
    Jsou někde (možná začátečnický dotaz) seznamy jaké dílky v jakých setech jsou?
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    Díky za rady. Je to trochu složitý a koukam docela drahý, ale k výsledku se dopracuju. Ty aktuální malý sety najdu někde na lego.cz nebo tak?
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Případně v Rakovníce je lego hrabárna
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    PREDSEDA: www.bricklink.com a hledej Turntable 2 x 2 Plate, Complete Assembly nebo si najdi, jestli není v nějakym aktuálnim malym setu za pár stovek a budeš k tomu mít bonus dílky navíc. :)
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    Kdo mě navede, kde koupit takovou tu otočnou plošku 2x2 čudlíky? Potřebuju pod otočnou věž na tank.
    CROSS
    CROSS --- ---
    krátce z ekonomiky
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    ETHAN: já to nemyslel zle jen mě fakt zajímalo kde to sehnat :-)
    NTR23
    NTR23 --- ---
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    KARYSLAV: To byl jeden příklad z mnoha, rok vydání 2008 nedává velkou šanci to dnes sehnat. Prostě krabic se základními kostkami jsou za ta leta mraky a nějaké jsou vždy v nabídce. Například aktuální katalog, stránka 21 ;)
    NTR23
    NTR23 --- ---
    KARYSLAV: Je to všude, Tesco také. Vychytej 50% slevy a kup dvojnásobné množství
    PECA
    PECA --- ---
    KARYSLAV: Podobný krabice základních kostek se v eShopech vyskytují. Už jsem na ně několikrát narazil, když jsem objednával nějaké to lego pro juniora.
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    ETHAN: a koukal jsi kde se to dá koupit? .-D
    GILDARIUS
    GILDARIUS --- ---
    KARYSLAV: nějakej levnej zdroj takovejhlech barevnejch kostek ? tyhle onbrazky by byly fajn dárky :)
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    lego koutek

BLAZEJ_HOLEN
    BLAZEJ_HOLEN --- ---
    Petition | Save LEGO the Lord of the Rings! | Change.org
    https://www.change.org/p/save-lego-the-lord-of-the-rings

Pro fandy Pána prstenů a Hobita...každý hlas se počítá :)
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    čau, mám celkem zajímavý slevy na některé LEGO stavebnice, pokud budete někdo shánět pište do pošty
    Např:LEGO Simpsnovi,LEGO Minstorms,Movie..atd.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Lego fans, wait 'til you see what's coming to Denmark - CNET
    http://www.cnet.com/news/construction-starts-on-the-ultimate-lego-experience/

On Tuesday, three generations of Lego's founding family were on hand to snap together six foundational bricks for the Lego Experience House, which is scheduled to open its doors to the public sometime in 2016. The bricks were emblazoned with six words -- learning, caring, quality, imagination, creativity, and fun -- that perfectly capture what Lego represents for millions of kids and adults around the globe.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam