• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    CROSS
    CROSS --- ---
    BATY: zrovna o víkendu jsem s tim krapet bojoval a přicvakávání na nic nepomohlo. Svoje udělala i kombinace starých a nových dílků.
    BATY
    BATY --- ---
    CROSS: ty 2x1 mam to sebe ted zacvaknuty (svetlo z volva)... taky budu muset asi kudlit... ale tim rozebiratkem to jde, musis si to jeste pricvaknout na neco vetsiho
    CROSS
    CROSS --- ---
    BATY: to oranžový? Upřímně řečeno (oni to teď dávaj do každýho většího City) mi to nepřijde až tak praktický, dostat tim od sebe ty malý klasický dílky (2x1 např.) je v podstatě nemožný, řešim to klasicky kudlou.
    BATY
    BATY --- ---
    hodilo by se mi to rozebírátko
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    JOPS: Ono to jde překvapivě snadno. Když si nepamatuješ jak se to stavělo tak máš občas hlavolam, ale v zásadě to je jen 'orvat kostky, vytahat spojovací špunty' a opakovat do zblbnutí.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    JOPS: co technic, ta architektura je peklo všech pekel, průměrná kostička je 2*1*1/3 a každá třetí je navíc plochá, takže jak jí dáš jednou blbě, tak si to můžeš jít hodit.
    JOPS
    JOPS --- ---
    priznam se, ze bych NIKDY, ALE OPRAVDU NIKDY NECHTEL ROZEBIRAT vetsi Lego Technic :)))
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    PETJU: Jo tohle myslíš... No, to jsem zrovna považoval za jeden z těch komplexních dílů, které se dodávají rozložené, ale nikdy se nepoužívají jinak, než složené.
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    PETJU: Můžeš nějak víc rozvést proč? Kdyžtak návody jsou online na stránkách lega, ale nebudu se prokousávat několikasetstránkovým postupem bez konkrétního místa, kam se mám podívat:-)
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    ACID+PETJU: Nějak se mi nechce věřit, že by existovali nevratné konstrukční postupy, i když je někdy peklně těžké model rozložit. Sám jsem si zažil, jak bytelná je stavba u jeřábu 42042, když jsem mu musel rozložit věž - na druhou stranu by přece mělo jít prostě rozebrat model inverzními kroky k návodu.
    ACID
    ACID --- ---
    PETJU: koukal jsem ted na ten odkaz. Pokud treba jako moje pritelkyne objednas na Vanoce Volvo a dojde ti odrbana krabice, odmitnes to prevzit a na druhy pokus uz dojde krabice OK.. Kdyz si krabice projde nekolik takovych pokusu, konci jako druha jakost :)
    ACID
    ACID --- ---
    NOIK: jsem ji rikal, at zapozuje.. :)

    BATY: jeste mam v hledacku par kousku, ale zatim se nevyskytuji za rozumne penize.. Jo, to je B model 8043. Asi ho zase prestavim na A-model a prefotim to, prodej v planu neni :)
    BTW, neprislo ti u stavby volva, ze je tam par mist ktere znemoznuji jeho rozdelani? Napriklad pri zasunuti osy 6 do nahonu LA zvedani ramene..

    PETJU: MK2 je uzasna strojovna (stavel jsem ho dyl nez Volvo), jedine co by to jeste chtelo, je RC :) Pokud ho nekde objevis za dobrou cenu, tak nevahej

    BATY: 4400,- + posta jelikoz nejsem z Prahy... neotevrena krabice ve 100% stavu.
    BATY
    BATY --- ---
    PETJU: klidně bych vzal i levnější už použitý, tam pak je zase cena nižší
    BATY
    BATY --- ---
    PETJU: to vím, vždyť jsem to sem nedávno psal... za 4700 se dá koupit nové bez poškozené krabice... spíš mě zajímalo, jestli se vyplatí třeba čekat na nějaký lepší kup...
    BATY
    BATY --- ---
    ACID: a kolik jsi sehnal MK II na aukru, jestli se mužů zeptat...?
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    BATY: PETJU: CROSS: Ono plavací věci jdsou... pár let zpátky proběhly u nás i první závody. :) https://www.youtube.com/watch?v=CqI-PG6A8KE
    BATY
    BATY --- ---
    ACID: takovouhle sbirku bych taky chtel :) ten druhy z leva je B model od 8043?

    Az to budes prodavat, tak napis :)
    MICTECH
    MICTECH --- ---
    LEGO Sets Are Better Investment Than Gold - How Much LEGO Sets Are Worth
    http://www.popularmechanics.com/technology/gadgets/a18793/lego-investment-worth-more-than-gold/
    NOIK
    NOIK --- ---
    ACID: a manželka bude spát dneska kde?:)
    ACID
    ACID --- ---
    Rodinné foto.


    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam