• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    BATY
    BATY --- ---
    PETJU: aby si se tim legem nezadusil!
    :)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    PETJU: Tak to je hezky.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    PETJU: Kolik si za nej dal?
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    BLAZEJ_HOLEN: Taky záleží, co tam je za dílky. Když má něco pásy nebo je to fortelně pospojované mnoho spojovacími piny, tak počet dílků naskakuje rychle.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    PETJU: Nějaká mrcha
    BATY
    BATY --- ---
    PETJU: ten jsem dražil na aukru, ale někdo mi ho vyfouk
    BLAZEJ_HOLEN
    BLAZEJ_HOLEN --- ---
    Na velikosti krabice snad nezáleží ne? Spíš na obsahu..a ten je 888 dílků :) Třeba Pet Shop ze série Modular buildings má také poměrně obr krabici se svými lehce přes 2000 dílky, a Parisian restaurant nebo Detective office Oba nad 2250 dílků mají krabici menší. :)
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    PETJU: No ale v podstatě má TOM_HOST: pravdu ne? Sice ho nemám, ale podle fotky tam jsou pevné nápravy, tak jako v reálu, a né nezávislé zavěšení...
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    PETJU: Tam je odpruzena cela ta naprava i s diferakama nabo jenom poloosa?
    PAVLICZECH
    PAVLICZECH --- ---
    HADIAK: Jo, ze submarine tematu jednoznacne nejkrasnejsi a nejlepsi, hned vedle 60092. Uz mi z tyhle rady chybi jen 60091 (dostanu k svatku) a 60093, ale ta se mi vubec nelibi :(
    PAVLICZECH
    PAVLICZECH --- ---
    PETJU: O "dost" ne, ta krabice je fakt obri, rekl bych tak mozna nastejno s Volvem. Vcera jsem tan ty vlacky uklizel...
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    OMNIHASH: ono tam toho aj dost je... 3 vagony, 1 masina, 2 auta + dialkove a kolajnice.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    včera sem potkal nějakou babičku vláčící tohle a překvapilo mě, jak to bylo gigantický, skoro dvakrát větší, než standardní velký sety.
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    60095 je velmi pekne... aj krpcom by sa urcite pacilo :)
    PAVLICZECH
    PAVLICZECH --- ---
    Ja si pres vikend koupil 42049 a 60095 :)

:(
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    A LEGO Fan Built a 4½ Foot Long SHIELD Helicarrier Using Only Images From the Avengers Movie for Reference - Cheezburger
    http://cheezburger.com/...foot-long-shield-helicarrier-using-only-images-from-the-avengers-movie-for

ACID
    ACID --- ---
    Objevil jsem tady v obchodě Mk2 za 4200 a mám silné nutkání si pořídit ještě jednu :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    THOMASMORTA: to nepsali :)

THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    TOOMIX: Dík:-) Ještě by se hodil komentář, proč jsou tam samé ženské:-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam