THOMASMORTA: Tak článek byl stažen z hlavní stránky a dá se na něj doklikat jen z dřívějších odkazů a na výpisu článků v kategorii NEWS>Miscellaneous
Update: We now have it on very good authority that there is no truth to this rumour. My apologies for unnecessarily alarming you.
Co k tomu dodat víc, než to, co někdo napsal v komentářích: Let this be a lesson to all the people who don't get why reporting on unsourced rumors is bad.
Já se omlouvám, ale ten autor mě pekelně nasral. Nejde o to, že by šířil zvěsti o zrušení mého oblíbeného tématu (byť to samozřejmě můj hněv ještě posiluje), ale protože ten diletant vyrobil článek z prohlášení, které mělo 2 VĚTY! Dohromady 35 SLOV!!! Vzhledem k tomu, jak rychle byl ten článek retweetovaný a vzhledem k tomu, že svou autoritu zakládal na údajné informaci ze seriózního časopisu Blocks Magazine (který zprávu uveřejníl jako Rumour někde v rohu, takže se zachoval korektně), který je ovšem za paywallem, tak se ten amatér dopustil šíření poplašné zprávy... Vzhledem k tomu, že můj diplom spadá do oblasti mediální komunikace, tak si pamatuji, že když jsem ho přebíral, tak jsem skládal přísahu, že přesně takovýchto manipulací s informacemi se nebudu dopouštět... A ten pitomec ještě říká, že nikde nepsal, že je to událost, ale že je to jen šeptanda... Uá, copak je vážně tak těžké pochopit, že díky tomu, že o dvou větách napsal stránkový článek, tak to aktivně rozšířil a dodal tomu punc důvěryhodnosti zaštítěný pověstí serveru, který to otisknul?