• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    VACA: Myslím, že to tam je určitě, to je podle mě taková základní myšlenka tohodle webu... Na pc mrknu...
    VACA
    VACA --- ---
    Prosimvas je na Rebrickable nejaka moznost hledani MOC podle mojeho inventare dilku?

Supr by bylo kdybych si mohl nastavit aby mi vyhledal MOC s >90% apod.
    Ale nemuzu tam nikde nic takovyho obevit.. :/
    GREW
    GREW --- ---
    No, me hlavne prekvapilo, ze objednavku sem este delal a odesilal za tech 2600Kc, ale potvrzeni objednavky do mailu uz mi prislo s cenou 3499Kc :D Ale tak sem jim tam zavolal, jakozecoze a ted mi prisel mail, kde mi to zmenili na tech 2600 :D
    BATY
    BATY --- ---
    TOOMIX: Jo, to taky používám... Bylo no, do konce května byla i sleva 200 Kč s kódem nej200 při nákupu nad 2000, ale to jsem taky prošvihl, ale i za těch 2600 Kč dobrý...
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Za ty prachy to bylo od 20.5. ;) (grafy dělá plugin Hlídač shopů - umí alzu, czc a mall)

BATY
    BATY --- ---
    GREW: Jsem to kupoval před hodinou za 2 639,00 Kč
    BATY
    BATY --- ---
    GREW: No jo, už to zase zdražili...
    GREW
    GREW --- ---
    BATY: Tak sem si udelal objednavku a do emailu mi prislo potvrzeni na 3.499Kc... :(
    BATY
    BATY --- ---
    Saturn V na alza za 2600... Tak jsem si taky jeden vzal.

LEGO Ideas 21309 NASA Apollo Saturn V - Stavebnice | Alza.cz
    https://www.alza.cz/hracky/lego-ideas-21309-nasa-apollo-saturn-v-d5137402.htm?o=1
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    A je to :)

SHMADE
    SHMADE --- ---
    Asi budu muset pořídit nejakej used, na poličce precijen chybí, ale zas na druhou stranu se na bl daj pořídit taky pořád jeste novy v podstatě za normální peníze, jen o něco dráž než se prodával původně, to ze to tam je někdo schopnej nabizet za víc jak 10k je samozřejmě nonsense. :)
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    DIXIE: Tohle je jedeb z mála setu u kterejch jsem trošku spekuloval, zda nebude v budoucnu trochu stoupat na ceně, tak mám doma archivovane tři. Nejdřív jsem koupil dva, že si jeden set postavím a jeden nechám misb, to mi pak nějak přišlo líto, tak jsem koupil třetí a taky mi bylo zatím líto otevřít. :)
    DIXIE
    DIXIE --- ---
    PETJU: Jooo, to bych rad, kdyby se jeste prodavalo ze najekou nespekulativni cenu, to male jsem zahlid v tescu za 250, no nech to tam... ;)
    EMMET
    EMMET --- ---
    BLACKHEAD: Jedna věc je, jestli by to šlo udělat, druhá věc je, že často lidi zapomínají, že LEGO je hračka a primární cílový uživatel je dítě 5+, což je důvod, proč technic má mnohem pevnější spoje - vzhledem k tomu, že děcka učím robotiku, tak vím, že starší děcka mají mnohem větší sílu a pod deset let mohou mít problém některé technicové konstrukce správně domáčknout, o rozebírání nemluvě:-)
    BLACKHEAD
    BLACKHEAD --- ---
    EMMET: S tou strechou nevim nevim. Precijen si myslim, vzhledem k tomu, tak by toslo udelat lip, ze by to slo udelat lip i pri zachovani odnimatelnosti, jen s troche vetsi silou, nez je vaha modelu...
    (presne cislo modelu ted z hlavy nevytahnu, ale muzu dohledat pozdeji)
    BLACKHEAD
    BLACKHEAD --- ---
    EMMET: Nekde jsem videl spocitany, co vsechno vydrzi LEGO axle v torzi. Docela masakr. A ano, znicil nekolik osicek. Ale vyzrdely strasny veci bez poskozeni. ;-)
    EMMET
    EMMET --- ---
    BLACKHEAD: A není to proto, že ta střecha má být schválně odendavatelná, protože potřebuješ mít přístup do kabiny pro vložení minifiga?
    Jinak Illegal Techniques je označení pro postupy, které namájí součástky způsobem, pro který nebyly designované - což znamená, že v dlouhodobém působení to může sučástky poškodit. Pokud jde o ozdobné ilegální techniky, tak ty obvykle nejsou příliš pevné.
    BLACKHEAD
    BLACKHEAD --- ---
    A vubec, jak se kdo stavite k "illegal techniques"?
    Ja jsem rozhodne vetsi fanousek tehniky, ktera jakztakz drzi po hromade a vypada cool, nez klasickych technik, ktere ale nedrzi pohromade, viz. naprosto bezna strecha nakladaku, za kterou neni mozne nakladak zvednout, aniz by se neutrhla (LEGO City - poslednich osmlet)...
    DIXIE
    DIXIE --- ---
    SITH: Ted ho stavim a prijde mi trochu velkem a hodne dohnane samolepkama, malicko zklamani musim rict, videl jsem na instagramu mnohem hezci 6-wide F40 j (ale je fakt ze nektere asi nebyli uplne "legal builds") viz
    SITH
    SITH --- ---
    HADIAK: ja včera koupil to malé f40 :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam