• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    KAERO
    KAERO --- ---
    Jo a pro zajimavost, kdyby nekdo chtel stavet space shuttle, tak se nejprv podivejte na cenu tehle soucastky v oranzove verzi:
    BrickLink - Part 30562 : Lego Cylinder Quarter 4 x 4 x 6 [Cylinder] - BrickLink Reference Catalog
    https://www.bricklink.com/v2/catalog/catalogitem.page?P=30562#T=P&C=68
    prumerna cena je 342 Kc. Ale u jinych barev treba jen 10 Kc. Tohle nastalo prave po te, co KingsKnight predstavil ten svuj pekny model raketoplanu...
    KAERO
    KAERO --- ---
    zkusim to. spis mi reknete co by ta tabulka jeste potrebovala, kdyz uz jsem se s tim drbal.
    (asi si postavim vostok a soyuz, ty se budou vyjimat vedle apolla nadherne - ten nepomer velikosti :) )
    KAERO
    KAERO --- ---
    HADIAK: hm, tak to taky nefunguje.
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    KAERO: ja css neovladam, ale hadam, ze ano - aby jasne vedelo *nad* cim to ma byt :)
    KAERO
    KAERO --- ---
    HADIAK: ech, ne. takze to musim pridat do vsech elementu v css?
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    KAERO: a nastavujes to aj tym ostatnym prvkom, ze?
    KAERO
    KAERO --- ---
    HADIAK: jo, to tam mam, ale nefunguje to, at nastavim hodnotu jakoukoliv :(
    DIXIE
    DIXIE --- ---
    L4MA: Protoze pro toho kdo mel lego jako dite a ted se k nemu vratil/nikdy ho neopustil je to proste osobni zalezitost.
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    KAERO: myslis z-index?

z-index | CSS-Tricks
    https://css-tricks.com/almanac/properties/z/z-index/
    KAERO
    KAERO --- ---
    JOPS: ne. jako ze v te odkazovane strance, kdyz najedes mysi nad obrazek, tak se zvetsi. ale zvetsi se tak ze je pod textem zbytku tabulky, text zvetseny obrazek prekryva. a ja bych chtel, aby zvetseny obrazek prekryval text. da se to udelat nejakym nastavenim css, ale nezjistil jsem jake.
    JOPS
    JOPS --- ---
    KAERO: jako treba takhle ?

kliknout na ten obrazek pravym tlacitkem a kopirovat adresu obrazku ? :)

KAERO
    KAERO --- ---
    Na narozky me ceka Saturn V, a jelikoz jsem byl nemocny, tak jsem zacal premyslet, cim to doplnit. No, je toho hafo, tak jsem to zacal skladat do tabulky. Nejak se to rozrostlo. Jeste to neni hotove, ale uz se to blizi:
    https://kaerodot.gitlab.io/lego-rocket-mocs/

Co na to rikate?
    Kdyby se nekdo vyznal v html a css, tak mi prosim poradte jak udelat ze obrazky pri zoomu budou nad textem.
    JOPS
    JOPS --- ---
    ROENICK: ty voe, Taj mahal jak pises je naprosto krasnej kousek, ale urcite bych si ho nekoupil od LEPINU :)

a ta Bugatti... chjo... tu proste chci, ale nevim, zda za to mam ty prachy dat :)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    L4MA: Zaprvé se ty sračky prodávají v Čechách a za druhé se různě na netu objevují diskuze s odkazy na čínský e-shopy. A ono to má dost unikátní blbou vlastnost, že se tyhle mizerný díly objevují v second hand setech a dokáží svojí nekvalitou docela zkazit radost. To u bot nepotkáš.
    KAERO
    KAERO --- ---
    L4MA: ja teda lepin videl i v nekterych ceskych hrackarstvich.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    L4MA: tak jako krast fanouskovsky modely a prodavat je je takova prasarna ze si naopak nevybavuju jiny hracky, kde by se to delo
    L4MA
    L4MA --- ---
    KAERO: ja nemluvim jen o hrackach. nikdy jsem od priznivcu tenisek/telefonu/nahradnich dilu k autum/konfekce/sperku/jmenuj cokoliv chces neslysel narky o tom, ze jejich oblibenou vec padelaj. :)
    btw copak si nekdo na zapade kupuje lepin nebo dimsun? cinsky firmy ukradnou, kopirujou a zpenezej vsechno na svete, a pokud po tech padelcich fakt nebazis a nevyhledavas je na aliexpresu, tak o nich ani nevis, natoz ze by je nekdo distribuoval...

ani jsem nikdy neslysel nikoho narikat nad tim, ze si tamani hrajou svuj miliontej klon CSka nebo Fortinetu. nikoho nezajimaj...
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    KAERO: jo jenze my se bavili o tom, ze Lego dela stavebnice za 5k a ja na to, ze to je vyjimecny nebo jsou to ty nejvetsi sety. Jako ze to neni prumerna cena lega, chapeme se? :) jsou i na ebayi sety za 200k ale to s tim prece vubec nesouvisi :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam