• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    ANGELFREE
    ANGELFREE --- ---
    KAERO: no jasně, mají tam velký hluboký stůl/box plný kostek, dostaneš kyblíček a hrabeš, případně vybíráš, cena je 750 Kč/kg.
    ANGELFREE
    ANGELFREE --- ---
    ROENICK: nakonec jsem vybral model co jsem odkazoval zde: ANGELFREE - jen jsem to očesal od stojánku a minifigurek, to si doplním ze zásob
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    BATY: podívej se na video u produktů...
    BATY
    BATY --- ---
    DRABICZ: Asi ti nerozumím...
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    BATY: mě se líbil ten koncept, příznám se, že na legu miluju tu variabilitu a možnost střídání, což když si to zapatlám flitrama tak odpadne.....
    BATY
    BATY --- ---
    DRABICZ: Ano, ale co s tím? Kus dřeva za 3 litry...
    WERT
    WERT --- ---
    KAERO
    KAERO --- ---
    WERT: nadhera. a ta stavba - to uz neni jen SNOT (Studs Not always On Top), ale primo SOAS - Studs On All Sides :)
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    kdyz se tu resi bricklink, prodavate tam nekdo?
    WERT
    WERT --- ---
    AFOL z nemecka mi poslal co si postavil za MOC:

MTMs Bauspielbahnblog: brejlovec
    https://micha-tm-afol.blogspot.com/search/label/brejlovec?m=1
    BATY
    BATY --- ---
    KAERO: Fakt jo?

No tak až mi zase přirostou nehty na palcích k nehtovému podloží, tak to možná ještě zkusím ;)
    KAERO
    KAERO --- ---
    BATY: moderni lepidla ti klidne prilepi tvrde plasty ke kovu. kdybych nevidel, asi bych neveril, ale mam jedno takove doma (i kdyz uz asi vyschle).
    BATY
    BATY --- ---
    KAERO: No, to taky nechápu, je to jen popis, jak se to projevuje... A jestli to někde prokluzuje, tak to se asi nedá moc opravit.
    BATY
    BATY --- ---
    KAERO: Už jsem to bohužel zacvaknul a asi už mí to nestojí za to zjišťovat. I kdyby, tak nevím, jak bych zrovna tuhle závadu opravil a i kdyby, jako dlouho by to vydrželo...
    Ale někde jsem četl nějaký recenze a někomu se to takhle chovalo, i když to měl úplně nové...
    KAERO
    KAERO --- ---
    BATY: no, myslel jsem ze pri male zatezi vse funguje, ale kdyz je potreba zatizit vic, tak neco zacne prokluzovat? popravde si neumim predstavit jak muze mit motor mensi vykon (prehral jsi magnety? to by bylo hodne horke)
    BATY
    BATY --- ---
    KAERO: To asi není, když točím těma kolama, tak normálně otáčí motorem... Vše vypadá ok, až na to, že výkon je na 30%
    BATY
    BATY --- ---
    Na BL se dá koupit i jen ten podvozek s motorem, tak uvidím...
    KAERO
    KAERO --- ---
    BATY: nemuze to byt ze nejaky plastovy dilek prokluzuje na kovove ose? zkus pribrzdovat kolecka a kde nastane problem
    BATY
    BATY --- ---
    KAERO: Jo, to je správně ;)

Každopádně jsem to nevyřešil. Zkusil jsem i jiný nový baterky, ale asi nějak zeslábnul motor. Po rovině ok, ale jak přijde kopec, tak se zastaví :/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam