SHMADE: Ja se na to tesim uz nekolik let. V podstate od chvile kdy jsem si poprve v zivote sam koupil lego, v dospelosti po skoro snad 20ti letech kdy jsem si s legem naposledy hral..
Kdyz jsem si koupil toho arocse a volvo, pak bazarovy rock crawlery. Vsechno jsem to smeroval hlavne k tomu abych mel repertoar soucastek na tvorbu talovejch veci. Zajimavy tlumice, motory, diferaky, portaly apod.
Ale ja jsem proste povestnej tim ze mi vsechno strasne dlouho trva. Vzdycky se nekde zaseknu.
Letos kdyz byla karantena a sedel jsem doma, tak jsem si postavil toho defendera. Podvozek ma imho celkem zajimavej, funguje fakt moc pekne. (Ten podvozek) Neni ani tvrdej, ani moc mekkej. Ale samlzrejme neni to zrovna truck. Nicmene clovek se tim taky uci konstrukcni techniky. Zacal jsem ho modifikovat apod.
Ale to je furt neco, musel jsem se zacit ucit delat novy veci ohledne uziveni se. Ted sice zase delam svoji puvodni profesi (protoze kloudne nic jinyho dpbre neumim) ale ted zase makam nepretrzite kazdej den, bez jedinyho volna, mj. protoze v mojem oboru to vypada ze mi pracovni prilezitosti kazdou chvili zkoncej. (Jsem zivnostnik) Je to neudrzitelny za soucasnyho stavu. Delam v oblasti kultury, a turisti nejsou prakticky zadny, lidi celkove moc nechodej. Budou se zavirat provozy ktery me zivej apod.. a takze se zase ucim novy remeslo, kdyz zrovna nejsem v praci. Ted momentalne mi nezbejva vubec cas ani energie :(
Ale bavi me to aspon sledovat, je mozny ze toho casu budu mit za mesic hodne, at chci nebo ne. Talze asi budu neco stavet. Jako prostredek odreagovani se od vsednich starosti je to neprosto perfektni.
Sory za delsi text, a taky trochu OT.