Asi jsem spadnul do pasti:
Poprvé po od mého dětství jsem před časem vytáhl s malejma klukama lego, pořídil jim 3in1 raketoplán, a po pár pokusech ukázat jim to, jsem to vzdal. Štvalo mě, že pořád pohazujou kostky všude po bytě a nechtěl jsem to poztrácet. Po nějaké době jsem si řekl, že jsem blb, protože to, že jim to nedám znamená, že je o to ochudim. Takže jsme to znova vytáhli a bordel už neřeším. A mám z toho radost. Poslavili jsme několik oldschoolů co máme (6392, 6382, 6440, 6893 - ten je boží :) a hlavně 2,5 letej je nadšenej.
Na víkend jsme chtěli navštívili kámoše, co je fakt magor a má toho tuny, v neděli chtěli vyrazit do Repubick, kterou už ale bohužel zrušili (naštěstí jsme jí už alespoň jednou navštívili).
No dopadlo to tak, že jsem si včera objednal toto
https://www.mall.cz/lego-9/lego-creator-31109-piratska-lod?gclid=CjwKCAjwqIiFBhAHEiwANg9szueLHqY-Ixv6VGdN3-zuYsHnTqyzKE-4etNlRy7chkZhAcnJqUihKBoCevUQAvD_BwE a už se teším až to přijde, jsem zvědavej, jak to se mnou dopadne :) (Určitě bych chtěl ještě nějakej technics, protože ten jsem jako malej hrozně chtěl a nikdy neměl :) )
Doporučili byste mi nějakou stránku, kde by byli k dispozici nějaké stavby co vymysleli lidi a jsou k dispozici návody (MOC, že), abych se inspiroval a přípaně naučil nějaké zajímavé stavební techniky a pod? U toho kamaráda jsem čuměl, co všechno za kostky je. Znám pořádně vlastně akorát ty starší kostky.
Popřípadě jestli jsou nějaké zásadní stránky nebo jiné kanály, které stojí za to sledovat.
Děkuju