• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    TOOMIX: nojo, Legoland je drahej i pro Dány…
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    TOOMIX: jinak aby nedošlo k omylu, "stihli a užili" je myšleno já a ségra kolem roku 2000. S vlastními dětmi se tam výhledově chystám
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    BATY: jo, ale baví je všechno. City policie, hasiči, Friends koně, karavany, Duplo farma, traktor, popeláři, mašinky, je jim to fuk
    BATY
    BATY --- ---
    TOOMIX: Máš holčičky, jo? :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    MAJKL09: jo a jestli můžu ještě doporučení, za jeden den jsme stihli všechno, ale abychom si to pořádně užili, chtělo by to aspoň dva dny :) Jen to spaní v není z nejlevnějších (2 dospělí, 2 děti do 6 let), víkend v srpnu, pokoj Lego Friends + dva celodenní vstupy do Legolandu pro všechny a 28000Kč v hajzlu :)

    LEGO® Friends room
    https://www.legoland.dk/en/short-break/you-can-stay-here/hotel-legoland/themed-rooms/lego-friends-room/

    MAJKL09
    MAJKL09 --- ---
    Díky všem za rady, pojedeme v létě okolo tak to asi vyzveme, spíš se chceme podívat do toho parku mrknout na ten Lego Hause, projít si město.. nakupovat asi nebudeme pokud mě teda něco joo nezaujme ale máme rádi spíš ty staré stavebnice z našeho dětství...
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    MAJKL09: Byli jsme tam na svatební cestě v roce 2014. Bylo to super, byť tedy my jsme cíleně jeli až po sezóně, takže lidí méně, tepla výrazně méně a co mě překvapilo - mimo sezónu nedoplňovali volně prodejné kostky. To bylo pro mě silně WTF, protože ta logika za tím mi nějak nedochází? To se přes zimu zkazí?

    Nicméně je to tam parádní, nově navíc od naší návštěvy je v Billundu taky Lego House, což podle mě stojí za návštěvu, i když to znám jen z obrázků. A jako AFOL bych rád řekl, že pokud se něco výrazně nezměnilo v samotném Legolandu, případně to nevyvažuje ten zmíněný Lego House, tak nabídka volně ložených kostek ať už na množství či na váhu byla třeba oproti Legolandu v Německu dost ubohá. Tedy vidět Legoland (modely a atrakce) a vidět Lego House - určitě super, jet tam hlavně za nákupem Lega - jeďte do Německého Legolandu.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    MAJKL09: stojí! Byl jsem tam jako dítě, až moje děti trochu povyrosto rozhodně vyrazíme. Z Prahy lítalo loni přímo do Billundu letadlo

    BURGER ZA 600 KČ a další dobrodružství v dánském LEGOLANDU!
    https://youtu.be/gKFXj45rUc4
    VIDA
    VIDA --- ---
    MAJKL09: Byla sem v Billundu. Můj první Legoland, tak nemám srovnání. Ale v městečku je ještě LEGO House, ten je super (dá se třeba animovat film a maj legoautomatizovanou jídelnu) , a pak něco jako rodnej domek zakladatele. Tak se byla jen na bleskový prohlídce, ale chtěla bych se tam vrátit. Je tam třeba info k patentům, to by chtělo víc času.
    MAJKL09
    MAJKL09 --- ---
    Byl jste někdo v legolendu v Dánsku stojí to zato?
    RSZ
    RSZ --- ---
    https://www.youtube.com/watch?v=qY0NTFPiCpc o legu 10 posledních vteřin, ale minutu zvládnete, výborný porovnání:)
    BAROLD
    BAROLD --- ---
    OMNIHASH: Tak uvidíme, jestli to někdo vyplázne za 2286 dílků, viz rybářský obchod výše :)
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    Na internetech nerozbaleny kolem 500 EUR
    BLACKHEAD
    BLACKHEAD --- ---
    BATY: 8k Kc
    BATY
    BATY --- ---
    GONZA223: Za kolik?
    BLACKHEAD
    BLACKHEAD --- ---
    GONZA223: Za kolik?
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    ANDR3E: tak jak vidíš, tak jsou tu lidi ochotný vypláznout za svůj modýlek s 2.000 kostkama desítku, tak tu prostor na zdražování furt ještě je.
    KAERO
    KAERO --- ---
    ANDR3E: nevim jaka cena je absurdni. kdyz to lidi kupujou, tak proc ne. a pamatuju doby, kdy lego nebyla nejvetsi hrackarska firma, ale jedna z mnoha. nabidka setu byla mnohem, mnohem mensi.
    jinak: ano, byl bych radeji kdyby to bylo levnejsi, ale to je holt trh. nebudu te navadet abys kupoval u konkurence, ale ta moznost tady rozhodne je. takze lidi to asi kupuji i za ty ceny z nejakeho duvodu. a to je jaky?
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    KAERO: proc myslis? tobe prijde dobry kdyz si firma zvoli libovolnou absurdni cenu, a lidi ji stejne za to utrhnou ruce...?
    KAERO
    KAERO --- ---
    ANDR3E: "skoda ze to lidi porad kupujou"? to je divne uvazovani.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam