• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Od středy 9.11.2022 zas budou mít v Albertu lego za body. To bude peněz 🤦‍♂️
    BONGI
    BONGI --- ---
    KAERO: No jak jsem pochopil, tak max. 3 minifigy a ruce jsou jen vcelku s pažemi. Takže těch návštěv by muselo být víc. :D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    EMMET: Podpora bude pokračovat a už dávno existuje pár opensource portu a nějakej čas už je v modulu ARM, pokud se nepletu, takže dokud se neporozbiji motory, senzory a právě moduly, tak to zas tak tragicky nevidím. Ostatní dílky jsou technics. A myslím že LEGO s robotikou nekončí, vždyť ta se přímo nabízí.

Ale je pravda, že jsem si včera na Chodově nevšiml býť jediného...
    EMMET
    EMMET --- ---
    TRAGED: Nejde o to, že ukončili konkrétní produkt, ale že oznámili konec řady Mindstorms a neřekli vůbec nic konkrétního o pokračování robotiky, takže bych to na lehkou váhu nebral. Mindstorms řada má své nemalé zastoupení ve školách a teď není jasné, jak to bude dál.
    KAERO
    KAERO --- ---
    Ha, sestav si vlastni minifig! Soustavne mi chybi ruce minifigu, tmave a svetle sede, z toho se dobre delaji ruzne anteny druzic a raket. Jenze obvykle obchod na bricklinku volim tak aby mel co nejvice kostek co potrebuju, a ruce minifigu jaksi vzdy proklouznou. Tak v chodove bych se mohl napakovat na celou flotilu raket :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Jak jsme otevírali pražský LEGO Store | Matyho kostky
    https://matyhokostky.cz/novinky/jak-jsme-otevirali-prazsky-lego-store/
    RSZ
    RSZ --- ---
    TRAGED: aha pardon
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    RSZ: To je jen přímo v LEGO Store na Chodově
    RSZ
    RSZ --- ---
    TRAGED: dneska přišel nákup za 5 a krabice je ve sběru, mám to teda jít prohledat jo?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    STAJA
    STAJA --- ---
    TRAGED: A co je ten promo set? 😃
    JOPS
    JOPS --- ---
    No jsem teď ve frontě, lidi jak sraček:)
    KAERO
    KAERO --- ---
    TRAGED: a krome promo setu, je tam neco hodneho navstevy, jako treba potisk vlastniho minifigu nebo jine speciality?

Na idnesu clanek. A koukam na fotkach same deti, zadni AFOLove. Spolecnost nas jeste neprijala a musime stale zustavat v ustrani :)
    Kostičkový ráj konečně i v Praze. Lego otevřelo svůj první oficiální obchod - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/ekonomika/domaci/lego-prodejna-westfield-chodov-kosticky-otevreni.A221102_191037_ekonomika_vebe
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    EMMET: Takže konec Mindstorm není žádná tragédie. Jde v něm z SD nabootovat Linux a psát v Pythonu.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Tak to mám za sebou :-) Promo set obchodu je až za nákup nad 3k CZK. No, ale hecnul jsem se, aspoň mám částečně vyřešené Vánoce :-)

Cosi v pytlíku je už za nákup nad 2k a je to inheritni, takže nad 3K dostanete i ten.

Pokud máte LEGO VIP účet a chcete platit kartou, tak lze předběhnout fronta.

Co tam běhal pan se synem a porovnával ceny, tak o limitkach tvrdil že jsou na webu i o litr levnější. To bylo konkrétně o DeLoreanovi.
    BONGI
    BONGI --- ---
    Sešlo se mi z mixů velké množství různých pneu, s disky i bez, různých velikostí. Pokud napíšete kolik a jakých (ideálně číslo na Bricklink) dám v Praze zdarma.
    EMMET
    EMMET --- ---
    TRAGED: Šedivé motory možná, ale jinak Robot Inventor využívá stejné senzory, které používá Spike Prime, i ve stejné barvě, takže není důvod se zbavovat skladových zásob.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KAERO: Říkáš že teď budou motory a čidla ve slevě? ,:-)
    KAERO
    KAERO --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam