• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    BONGI
    BONGI --- ---
    Mohu se zeptat, jak vnímáte značku Ausini? Občas narazím na to, že to lidé kombinují s lego vlaky. Je to fejk, nebo se to dá brát do kombinace?
    BATY
    BATY --- ---
    WERT: Tento postup mi moje OCD nedovoluje :) Navíc jsem rád, že jsem pro tyto spojky našel využití...
    WERT
    WERT --- ---
    BATY: Nebo vycvaknout rovnou kolej z jedny pacicky a taky to udela zatacku dlouhou ale je to pak takova kostrbata jizda:/
    WERT
    WERT --- ---
    PTT: Ikea
    BATY
    BATY --- ---
    WERT: To je pravda, ale můžeš udělat "trik" s tím, že mezi ty zatáčky budeš dávat takový ty krátký spojky, který narovnáš placičkou 2x4 a pak je ten radius příjemnější, tak to dělám já ;)
    PTT
    PTT --- ---
    WERT: jake dobijeci baterky pouzivas?
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    TOOMIX: náhodně jsem vzal 7 věcí s Harry Potterem a všechno je dražší, než bylo třeba na black friday
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    AHARAZ
    AHARAZ --- ---
    Ty slevy jsou mor, musel jsem nakoupit darky na rok dopredu...
    Jen https://www.czc.cz/lego-marvel-super-heroes-76178-redakce-daily-bugle/334260/produkt za 4799, to cloveka zamrzi, nedavno jsem to kupoval za 6+ :/ Ted mam trochu strach, ze budu cekat s dalsim legem az na advent...
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    ja vzal batmobil, jeste s dorucenim kurýrem zdarma do 2 hodin to bylo fajn.Dik za tip

BESH
    BESH --- ---
    BATY: Jojo, to uz se rozebralo a ted uz to tam nemaji na prodej vubec a uvadej puvodni cenu. Stejne jako Ninjago Odmena na vlnach, kterou jsem jeste nastesti rano stihnul. :)
    BATY
    BATY --- ---
    BESH: Ninjago City Gardens za tuhle cenu na CZC už nevidím. I když na heureka.cz pořád ano...
    BESH
    BESH --- ---
    BATY: Jo no, jsou to fakt casto nejnizsi ceny, ktery kdy byly. Star Wars kantyna za 6311,- nebo Ninjago City Gardens za 4639,-, to je fakt hodne dole.
    BATY
    BATY --- ---
    BATY: Vzal jsem ještě jeden ten Galaxy Explorer a už letos končim!
    BATY
    BATY --- ---
    Nebo Galaxy Explorer jsem kupoval na lego.com za 2500 a tady je za 1500 :)
    BATY
    BATY --- ---
    BESH: Delorean za 3K je dobrý...
    BESH
    BESH --- ---
    CZC.cz rozjelo LEGO advent (-20%) a nektery sety jsou levnejsi, nez kdy zatim kdekoliv byly. Kouknete, jestli tam jeste neco chytnete.
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    FARIN: Tento rok vysla cela nemocnice 60330, ale je pravda, ze ta sanitka tam neni tradicni.
    FARIN
    FARIN --- ---
    peklo zamrzlo, koukám že bude nový sanitní vůz
    Zásahová centrála 60371 | City | Oficiální obchod LEGO® CZ
    https://www.lego.com/cs-cz/product/emergency-vehicles-hq-60371

to se děje tak jednou za 10 let ne?
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Building Off the Grid - An Introduction to Advanced LEGO Techniques - Towering Brick Creations
    https://toweringbrickcreations.com/table-of-contents/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam