• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    KAERO
    KAERO --- ---
    S klukama jsme udelali trochu vetsi raketu:

BONGI
    BONGI --- ---
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KAERO: 1,3,9,10,11(THUNDERBIRDS!),12,14,19,27,30,
    BIGBUD
    BIGBUD --- ---
    BONGI: 40567 nikdy v prodeji nebyl, pouze jako dárek k nákupu.
    BONGI
    BONGI --- ---
    KAERO: Já: 2,6,9,28,29 Syn: 14,15,21,28,29
    BONGI
    BONGI --- ---
    KAERO: Ano, ale v případě, že to pak Lego nedá do prodeje, jako se to stalo s Úkrytem zbojníků. Navíc cena 1500 asi není příliš zajímavá pro investory. Uvidíme.
    KAERO
    KAERO --- ---
    Na pristi LEGO Ideas se hlasi 36 projektu:

LEGO IDEAS - Blog - 36 Product Ideas Qualify for the Third 2022 LEGO Ideas Review
    https://ideas.lego.com/blogs/a4ae09b6-0d4c-4307-9da8-3ee9f3d368d6/post/1631477b-271d-4263-ab61-10ddd55baefe
    KAERO
    KAERO --- ---
    BONGI: ? bych prave cekal ze budou jako investicni, kdyz jsou hur k sehnani. Nebude to mit uplne kazdy a tedy spis poroste casem poptavka a tedy i cena?
    BONGI
    BONGI --- ---
    BATY: Lego ho uvádí jako dárek s cenou 799, na FB lze pořídit od zaměstnanců z Kladna za cca 1500. Je to podobné jako s "Úkrytem zbojníků". Ale tyhle remake se moc nesbirají jako investiční a myslím, že se za cenu cca 1200 bude objevovat.
    BATY
    BATY --- ---
    CEEFA: Taky se mi to líbí, ale lego za 5000 Kč se mi kvůli toku teď kupovat nechce :/
    CEEFA
    CEEFA --- ---
    KAERO: hmm, no asi si to budu muset poridit do paru :)
    KAERO
    KAERO --- ---
    CEEFA: ale rozdilne to je hodne, stary set 6894 mel 164 dilku, novy ma 356. Asi proto uz to neni jen 'Invader', ale rovnou 'Cruiser' :)
    KAERO
    KAERO --- ---
    CEEFA: nostalgicke znovuvydavani, stejne jako Galaxy Explorer 10497 (stary set 497)
    CEEFA
    CEEFA --- ---
    KAERO: To je nejaka upravena verze toho puvodniho invadera z 80s? Koukam, ze je to skoro stejny, jen teda kridla a par detailu se lisi...
    BONGI
    BONGI --- ---
    BATY: ¨Na ten Ford číhám, doufám, že ho dají tak brzo, aby k němu vyšel i ten Cruiser.
    BATY
    BATY --- ---
    LEGO Technic 2023 Spring wave detailed preview
    https://youtu.be/V4e7D3GVi-4
    LUCIEW
    LUCIEW --- ---

My jsme si letos nadelili jen nejakej clasic. Nicmene me potesilo, ze kdyz jsem nemocnymu triletymu diteti vytahla svoji sbirku, tak jsme si fakt hezky pohrali. O tom, ze se za jednu chripecku naucil hrat na xboxu Lego city jako profik ani nemluvim🤦🏻‍♀️.
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    BESH: to jste byli hodně hodný!:)
    Já si přála nějaké malé lego, tak jsem dostala Grimauldovo náměstí, to mě hodně potěšilo. Akorát si muž zadelal na to, že k tomu nutne potrebuju i Ministerstvo kouzel a Vrbu Mlátičku:D
    BESH
    BESH --- ---
    U nas letos zastavil expres z Bradavic.

SITH
    SITH --- ---
    NAGASAWA: do tohoto půjdu také. Bude z toho obraz do obýváku
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam