• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    TRAGED: Dívčí válku si určitě myslel, vid:) Perun s tebou!
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    GOSHEWAN: ma to hodnotu radove stokorun za jednu krabici, ~30 korun za navid (raritni smz vic)
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Ma nejaky smysl schovavat rozlozene krabice od lega? Zbavovat se toho nikdy nebudu, ale v rodine mame hromadu stareho lega (1980?) s navody i rozlozenymi (casto i rozstrihanymi...) krabicemi. Co s tim? Zabira to dost mista.
    STAJA
    STAJA --- ---
    RSZ: Jsem asi stará škola, ale u všech starých Lego castle setů co mám, nebyly. To je jako bych měl řešit proc u Lego Friends kterého máme hodně se pak holky dohadují o jedineho panáčka co je chlap, když tu má dcera návštěvu. Tlačí se zbytečně ať už na tu stranu nebo druhou. Ale to to je asi jedno, rozhodně nemám nic proti ženským, to spíš naopak, jen to občas nechápu.
    RSZ
    RSZ --- ---
    STAJA: Já třeba naprosto nechápu, že někdo řeší holku v brnění u hračkového hradu, přijde mi to celkem neuvěřitelný. A svět je zase v rovnováze.
    STAJA
    STAJA --- ---
    TRAGED: Já znám jen Karlštejn 😉 mám doma taky holku, nemám nic proti holčičim postavičkám, ale do brnění bych je teda asi nedával 🤭
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    Albert ma vyprodej, 11019, 500 kosticek za 299,-
    Mne jenom mrzi ze jsem to v prosinci kupoval s bodama za 419 :/

TRAGED
    TRAGED --- ---
    STAJA: Si nikdy neviděl Divčí hrad? Vlastu na tebe!
    LUCIEW
    LUCIEW --- ---
    BONGI: Moc dekuju! Ale uz ho mame postavenej, pres peclivy pracovni postupy mam manzela 😀 jinak mily zjisteni je, ze se rozlozenej akorat presne vejde do klasicky Ikea Billy knihovny, takze se na nej nebude prasit.

BONGI
    BONGI --- ---
    LUCIEW: Gratuluji. Při stavění pozor - jak se to různě natáčí při stavění, tak je nebezpečí, že člověk zapomene nějakou drobnost umístit a zpětně je to opruz dohledat. Doporučuji si vždy připravit kostičky vyznačené v každé etapě stavění a pokud se nevyčerpají, nejít dál. Mně se stalo, že jsem někdy v začátku prohodil 2x1 a 2x1 s úchytkou na sobě a zjestil jsem to až na závěr, kdy se hrad zavíral a nesedělo to na sebe. Přeji velkou radost ze stavění.
    BONGI
    BONGI --- ---
    TOMII23: Paráda!
    TOMII23
    TOMII23 --- ---
    Hotovo :-)

HAITAGAN
    HAITAGAN --- ---
    SLAVIDAN: Moje dcera má třeba hroznou radost z každý figurky co je holka. Jsem rád že na ní LEGO myslí. Neni hned všechno agitka.
    SLAVIDAN
    SLAVIDAN --- ---
    STAJA: Já už si ty nové hlavy pořídil; podobnou agitku si u výročního hradu mohli odpustit.
    LUCIEW
    LUCIEW --- ---
    Taky sem s tim jdu! Muj narozeninovej darek ❤️

KYRYS
    KYRYS --- ---
    BONGI: máš to parádní
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    BONGI: Nechci se na to dívat, chci si to postavit sám bez koukani, jak to vypada :-D
    STAJA
    STAJA --- ---
    BONGI: Taky jsme s dětmi postavili, pořád si s hradem hrajou. Jen co mě na to hradu štve je, že polovina minigurek jsou ženský, hlavně ty v brnění a chlapům dají vidle a soupnout je do kuchyně 🤣 tak hlavně že to je genderově vyrovnané. Asi pořídím nové hlavy 😁
    BONGI
    BONGI --- ---
    Zkušenosti : Je to fakt velká stavebnice a 18+ pro začátečníky asi ano. Obsahuje to spoustu minidílků a některé se vyskytují jen v pár stavebnicích, či jen v této. Lego sice přidává hodně náhradních dílků, ale zrovna ty vzácnější moc ne. Na hraní je to skvělé a variabilní, ale pro děti tak od 10 let. Jeo to hodně propracované a pokud vám nějaký dílek vypadne, tak najít kam má přijít je fuška. Na závěr bych chtěl říct, že bych to nekupoval z druhé ruky - jednou postavené. Riziko chybějících dílků je veliké, pochybuji, že by to někdo byl schopen a ochoten kontrolovat zpětně po rozebrání.
    BONGI
    BONGI --- ---
    Tak jsem dostavěl dárek k vánocům

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam