• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    TRAGED: je to sice nádherný, ale ceny těchhle speciálních setů mi fakt přijdou mimo realitu. :(
    DREEK
    DREEK --- ---
    ZELGARIS: Souhlas!
    Jinak upřesním ten Brumbál (myslím že to je z Lega z Albertu) je klasický minifig, vlastně mi přijde, že všechny minifig vlasy mimo klasický střih padají. Často jsem hledal i vlasy Dr. Browna z DeLoreanu 3v1. :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    BONGI: ten zlutej byl takovej muj detsky vlhky sen :)
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    Jj ty gumové vlasy na friends minidolls jsou zlo
    DREEK
    DREEK --- ---
    JIMIQ: U nás nemají vlasy Friends, Elsa a Brumbál. :)
    PLAGUEDIL
    PLAGUEDIL --- ---
    BONGI: elves jsou stejni pajaci.
    BONGI
    BONGI --- ---
    TOOMIX: Aha, s Friends zkušenost nemám žádnou.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    BONGI: jsou to originály, třeba tenhle set. Vlasy drží, ale hlavy při hraní padají

Nemocnice městečka Heartlake 41394 | Friends | Oficiální obchod LEGO® CZ
    https://www.lego.com/cs-cz/product/heartlake-city-hospital-41394
    BONGI
    BONGI --- ---
    Vypadávání u figurek může mít několik důvodů:
    1. Pokud jsou figy koupeny z druhé ruky, může se stát, že jsou u nich použity dílky z nelega - dlaně (maji tenčínásuvný díl), nohy (mívají trochu jiný profil), hlavička, vlasy, čepice ( mají o trochu větší profil ). Navíc se stává, že materiál není tak odolný a ochodí se rychleji.
    2. Pokud jsou figurky originály, může jít o malou prasklinu (ruce, tělo), nebo může jít o opotřebování častou výměnou (většinou v kloubech u rukou)
    3. Někdy jde o to (čeoice, vlasy), že nejsou pořádně nasazeny, ač tak působí.
    Jinak jsem se s tím problémem nesetkal.
    PLAGUEDIL
    PLAGUEDIL --- ---
    TOOMIX: nohy v pase a ruky v ramenou tez.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    JIMIQ: vlasy drží dobře, ale celé hlavy... vezmeš panáčka, otočíš ho hlavou dolů, trochu zatřeseš a hlava upadne
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    TOOMIX: nam upadavaj vlasy. Holka si minule hrala a najednou ji slysim “hele a proc jsi ty vlastne plesata?”
    “Ale, upadly mi vlasy”
    :D
    BONGI
    BONGI --- ---
    První várka hradů postavena. Když už jsem postavil ten poslední, tak to chci vidět všechno pohromadě.

ANGELFREE
    ANGELFREE --- ---

Lego reveals massively detailed Lord of the Rings Rivendell set - Polygon
    https://www.polygon.com/23589343/lego-rivendell-lord-of-the-rings-release-date-price
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Taky vam pořád u Lego Friends panáčků upadávaj hlavy? Hrozná mrdka tohleto.
    KAERO
    KAERO --- ---
    KVIIIK: jo, sorry, muze byt, naposledy jsem videl lego vyhybku pred cca 25 lety u kamarada a vypadaly jeste takhle:
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    Na mallu na me zase vyskocil popup, zda nechci lego katalog a tentokrat se slevou 200 CZK, tak jen at vite :)
    BATY
    BATY --- ---
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    KVIIIK: výhybky nemám, ale nedá se to nacvaknout přímo na ten přepínač (Part 2866)? Případně ho navrtat na průměr technic pinu, hodit tam technic rameno z obou stran, a motor může být klidně bokem přes převody, aby tak nerušil.
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    JIMIQ: plus 40 EUR za ovladac. Myslim, ze to zkusim nejdriv s temi servy (komplet reseni 300,- za vyhybku a nejaka prace), i kdyz varianta z TrixBrix, kde je i detektor obsazeni a automatika, taky ma neco do sebe.

KAERO: co jsi myslel tim "klasickym Lego spojem"? vyhybka nema na prehazovaci cudlik, ale dost atypicky zobacek, na ktery nic nacvaknout nejde, ale da se zarazit do klasicke vysoke kostky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam