• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    ACID
    ACID --- ---
    EMMET: ten "mezek" z Indyho je teda asi nelicencovany, ale civilní verzi si teda nevybavuju...
    EMMET
    EMMET --- ---
    KAERO: Podle mě nejsilnějším argumentem proti Ospreyi bylo, že šlo o licencovaný se a část peněz z každé stavebnice tak šlo firmám, kterého vyrábí. A jelikož šlo o čistě vojenský stroj, jehož civilní verze se nikdy nevyráběla a jím inspirované záchranářské stroje vyrábí někdo jiný, tak by šlo legálně tvrdit, že kupováním stavebnice LEGO se podporuje zbrojní průmysl a to bylo pro antimilitantní odkaz majitele, který prosadil plastové stavebnice, jednožnačné NO GO.
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    :D
    RSZ
    RSZ --- ---
    HADIAK: tam se řešila až limuzína s Hitlerem
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    aj cobi riesi takychto "ozyvacov"? :)
    KAERO
    KAERO --- ---
    HADIAK: u starwars se argumentovalo tim ze to je vsechno vymyslene. Kdezto Osprey ze pry je uz opravdova zbran (i kdyz to lita v ruznych konfiguracich, a obvykle bez zbrani). No a ta stihacka z Indyho je opravdova.
    Ha - jsem myslel ze to bylo Arado, ale dohledal jsem co filmari pouzili - ma to byt Pilatus P-2, ktery byl doopravdy vyraben az po druhe svetove. No ale vyrabel se ve verzi s kulometem, raketami a pumami, vse pro vycvik. Bezpochyby to pro filmare bylo levnejsi pujcit nez opravdoveho messerschmita. Takze cekam ze ti co se ozvali proti Osprey, se stejne tak ozvou proti tomuhle.
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    aj v star wars su bojove lode / zbrane... asi to ma inak ak sa jedna o licenciu filmu...?
    BATY
    BATY --- ---
    KAERO: Taky první, co mě napadlo 🙂
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    ajaaaj, pred par tyzdnami sme prave vsetkych indy pozerali :)
    KAERO
    KAERO --- ---
    KAERO: vlastne me mate, ze jeden set je s letadlem ze sceny z krizove vypravy. Letadlo z te sceny je imho normalni bojova stihacka. Zbran jak vysita. Kdyz to srovnam s halo kolem technic V-22 Osprey...
    Myslite ze vyjde set i s tankem z krizove vypravy? Ten by se mi moc libil :)
    KAERO
    KAERO --- ---
    Bude novy Indiana Jones, a nove sety:
    LEGO Indiana Jones 2023 Sets First Look - The Brick Fan
    https://www.thebrickfan.com/lego-indiana-jones-2023-sets-first-look/?
    ANGELFREE
    ANGELFREE --- ---
    WERT: dávno dávno bylo ,)
    BATY
    BATY --- ---
    KAERO: Tak to naštěstí nemáme :)
    KAERO
    KAERO --- ---
    BATY: jo, u bonsaje je to stejne. vypada to dobre, nez na to nabehne mimino nebo kocka :(
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    BATY: tak ještě maj růže, kaktus , bonsaj a slunečnici
    BATY
    BATY --- ---
    WERT: Jojo, to jsem hned manželce ukazoval :) Prý v žádném případě :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    WERT: genialni:)
    WERT
    WERT --- ---
    BATY
    BATY --- ---
    BATY: Co mě překvapilo, ta ta hlína v tom květináči jsou jen náhodně rozsypané hnědé a tmavě hnědé kostky... Tam moje OCD pocítilo mírný záchvěv nervozity :D
    BATY
    BATY --- ---
    Naše první stálá kytka, to by manželka měla zvládnout udržet naživu :D

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam