• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Jaké máte zkušenosti s objednávkami kostek přímo z LEGO store?
    Objednával jsem tam před třemi měsíci z "pick a brick" a dodnes půlku te objednávky nemám. Customer servis mi už podruhé napsal, že to do týdne odešlou, naposled před 14 dny. Reklamovat cokoli přes ten jejich eshop a chtít vrátit prachy je nemožné :(
    LUCIEW
    LUCIEW --- ---
    Musim se podelit o radost! Pani na fb prodavala dve krabice lega za 300 a prihodila k tomu jeste velkou podlozku. Zbezne jsem na to koukla, sem tam nejakej neorigo kousek, matchbox auticko included, ale celkove to vypada fakt dobre, takze se tesim az to ted umeju a budem nachazet poklady.

PLAGUEDIL
    PLAGUEDIL --- ---
    mam hromadu polybagu z alberta navic plus mame navic i BobuFetta 75344

30342 2ks
    30343 2ks
    30389
    30435
    30536
    30568
    30363
    30591
    30593
    30433
    30434
    30454 2ks
    30559
    30570
    30594
    30569

vyměnim za Ninjago, Jursky svět, legendy Chima nebo Starwars
    NOIK
    NOIK --- ---
    syn dostal k desátým narozeninám toho novýho starýho Defendera: BATY ...dneska to po dvou dnech (asi 9 hodin čistýho času) dostavěl, celou dobu mu nadšením jenom hořely tváře.. je to fakt pěkný, hodně detailní se spoustou píčovinek, parádně řešený odpružení, už se těšim až si to někdy taky postavim:)
    EZEE
    EZEE --- ---
    ZELGARIS: Parker Car je dobry jmeno :D
    BONGI
    BONGI --- ---
    PLAGUEDIL: To jo, ale v ětšinou to, co hledám, jsou nějaké speciální části, abych podle nich určil set. A ty popsat slovy je nad mé schopnosti vyjadřování.
    PLAGUEDIL
    PLAGUEDIL --- ---
    BONGI: me prislo ze nektere veci se hledají lepe slovne, napr ty 2x 3x vysoke kostky a plates nez to hledat podle cisilek. No a minifig casti, to jde take lepe slovne.
    BONGI
    BONGI --- ---
    KAERO: Stalo se mi, že Bricklink na zadané číslo z kostičky nezareagoval, ale když jsem dal do Google "lego part + číslo kostičky" odkázalo mne to na Bricklink, kde to v katalogu našel, ovšem mělo to ještě písmena.
    VACA
    VACA --- ---
    KAERO: Jj to je pravda, a taky spoustu neexistujicich dilku.
    Ale jako na prvni pohled dobry:)
    NTR23
    NTR23 --- ---
    KAERO: Já vím.
    KAERO
    KAERO --- ---
    NTR23: Kdyz to vezmu z jineho uhlu pohledu, 95 % lidi nepozna ze to je konstrukcni nesmys a ze to nejde z kosticek postavit.
    KAERO
    KAERO --- ---
    Jinak koukam, bricklink tvrdi ze ma 77072 dilu v katalogu, Brickset 56312. Ale je otazka jestli maji stejne kategorie, jak resi oddelitelne kosticky atd.
    KAERO
    KAERO --- ---
    ZOLTAN: pokud jsi nenasel tretinu, tak jsou 2 moznosti: 1, nebylo to lego 2, blbe hledas.
    Mozna by bylo jednodussi jit podle setu. Jake sety jsi mel, kliknout na seznam kosticek setu a podle toho si to roztridit.
    FARIN
    FARIN --- ---
    ZOLTAN:
    muzes zkusit https://brickset.com/parts
    Ale divil bych se kdyby nebyly i na Bricklinku
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Zdarec,
    Mam dotaz. Mam tady krabici od bot plnou kousku lega, ktere jsem pred 30 a vice lety stavival. Rad bych se toho zbavil a jako kazdy, hledam v tom samozrejme poklad.
    Prolezl jsem Bricklink, ale nenachazim ani tretinu toho, co v te bedne vlastne je namichane. Jakoze to nikdo v online katalogu nema.
    Existuje nejaka ultimatni databaze vsech kosticek a jejich naceneni?
    Kam se nejlepe obratit, kde uvidim nejake naceneni kosticek?
    Predem diky!
    MAJACHUNATA
    MAJACHUNATA --- ---
    PLAGUEDIL: ja to objednavala online. jak je to fyzicky v obchodech to nevim
    PLAGUEDIL
    PLAGUEDIL --- ---
    MAJACHUNATA: ja tam dneska bral ninjago a krom absence minifig a advent kalendaru za 60%jsem tohle nevidel.
    NTR23
    NTR23 --- ---
    MAJACHUNATA
    MAJACHUNATA --- ---
    sparkys ma akci na lego city - kdyby snad nekdo tez mel juniora, co se mu blizi narozeniny napr
    LEGO® City 60387 Dobrodružství s teréňákem 4x4 | Sparkys
    https://www.sparkys.cz/lego-city-60387-dobrodruzstvi-s-terenakem-4x4/
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam