• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    KULHY
    KULHY --- ---
    EMMET: Vim ze jsou vstricni, ale u tehlech rukou jsem pochyboval, ze to pujde. Well za hodinu mi napsali ze to posilaj. :-)
    KULHY
    KULHY --- ---
    EMMET: Zkusim!
    EMMET
    EMMET --- ---
    KULHY: Zkoušeli jste napsat na zákaznickou linku lega? Mají jednu z nejvstřícnějších služeb tohohle druhu a často pošlou na vlastní náklady rozbitý dílek:
    Zákaznický servis - LEGO.com CZ
    https://www.lego.com/cs-cz/service
    KULHY
    KULHY --- ---
    Zdarec, u Luigiho ze starter setu se nam strasne rychle uvolnili ruce na “figurce” do te miry, ze zacali vypadavat a asi mame i jednu ztracenou. Nejaka sance sehnat nahradni ruce?
    CABANNOS
    CABANNOS --- ---
    JUNGLER:
    KAERO: Děkuji za tipy, ale do téhle králičí nory se jen tak zatáhnout nenechám. :D
    KAERO
    KAERO --- ---
    CABANNOS: vitej v klubu :) Na discovery se vykasli, postav si Saturn V a k nemu pridej tenhle od Kingsknighta, bude to k sobe mnohem vic ladit:
    https://kaerodot.gitlab.io/lego-rocket-mocs/index.html#MOCkingsknightspaceshuttlev2
    CABANNOS
    CABANNOS --- ---
    Je to krasavec. :)

JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    CABANNOS: Tak až ho dostavíš, tak je povinnej kup tento kousek :)

LEGO® Icons 10283 NASA Raketoplán Discovery - LEGO stavebnice | Alza.cz
    https://www.alza.cz/hracky/lego-10283-nasa-raketoplan-discovery-d6592544.htm
    CABANNOS
    CABANNOS --- ---
    Tak dnes jsem si koupil poprvé od základní školy lego jen pro sebe. :)

Ležel poslední v Albertu za 179,- Kč.
    BATY
    BATY --- ---
    KAERO: Takhle je to podle návodu, ale asi nebude problém si postavit i levostranné :)
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    Tez aktivně stavime s zenou - jsme si udelali radost k osmiletemu vyroci svatby.
    Ona stavi celek, ja detaily z pozdejsich kroku.

KAERO
    KAERO --- ---
    BATY: ha, vazne to ma pravostranne rizeni nebo se otocila fotka?
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    BATY: Hezký detaily. 👍
    BATY
    BATY --- ---
    BONGI
    BONGI --- ---
    EMMET: Bylo to v mixu. Tušil jsem, že to není Lego, ale líbilo se mi to. :)
    EMMET
    EMMET --- ---
    BONGI: Kdyby to bylo LEGO, mělo by to v kulatém dutém výstupku napsané LEGO. A jinak jsem se s tím nesetkal - nějaké tušení odkud by to mohlo být?
    BONGI
    BONGI --- ---
    Nenašel jsem kód ani ve vyhledávání obrázků. Je to Lego? Nesetkal jste se někdo s touto součástkou? Dík .

KEJML
    KEJML --- ---
    UETOYO: B-model byl oficiálně motorizovatelný, pamatuju si to, protože tehdejší motor jsem míval :) ale vzhledem k tomu, že zatáčení zůstalo manuální, to nebylo zas tak skvělý :)
    KEJML
    KEJML --- ---
    UETOYO: Ty jo, tu jsem si míval. Neměla prakticky žádný funkce, takže nejvíc jsem si s ní hrál asi tak, že jsem ji rozebíral a zase stavěl. Mám nějakou matnou vzpomínku, že jsem ji snad uměl postavit i bez návodu, ale ruku do ohně bych za to nedal :)
    KAERO
    KAERO --- ---
    Ale jako obvykle, jsem zklaman. A to tam byl Wallace a Gromit. Nebo hodiny! Zadny technic nikdy pres Ideas neprojde (Curiosity nepocitam, to uz bylo davno :) ).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam