• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    KAERO
    KAERO --- ---
    KULHY: Ve Sparkys na Masarykove je maji skoro vzdy. Kdyz jednou chybely, tak jsem se bavil s prodavackama a rikaly ze se vzdy snazi je mit v dostatecnem mnozstvi, jen se nejak tehda zpozdila doprava.
    KULHY
    KULHY --- ---
    Mate nekdo tip, kde se daji spolehlive nabrat aktualni papirovy katalogy? Chodov ofiko store? Mam posledni dobou smulu v hrackch.

Deti jsou na tom zavisle. 🤣
    KAERO
    KAERO --- ---
    JIMIQ: doted se body ziskavaly hlavne nakupem (v lego obchode).
    A jeste donedavna ty body byly celkem nahouby. Za body byly treba slevy, ale ty slevy byly vetsinou i male a vyplatilo se stavebnici koupit v jinem obchode.
    Ale koukam ted uz tam jsou za body alespon male stavebnice, tak bych mohl konecne ty body uplatnit nez mi zase vyprsi a zmizi jen tak.
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    no tak jsem si nacvakal 15 sad = 300 bodů :D ale zajímalo by mě jestli se dají body získat i nákupem?
    PETJU
    PETJU --- ---
    EMMET: 20 bodu.
    EMMET
    EMMET --- ---
    PETJU: A kolik že dávají za jeden kód?
    PETJU
    PETJU --- ---
    Lego Insider je live, tak muzete scanovat - funguje to.
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    PAJAOVA: Zkoušel jsem teď jeden z kódů z návodu naskenovat a hodí mě to na stránky lega, na stažení aplikace lego builder. Nezkoumal jsem nějak detailně URL, ale bylo v něm "spousta dlouhých čísel", takže to vypadá unikátně.
    PAJAOVA
    PAJAOVA --- ---
    PETJU: PLAGUEDIL: podle me pujde o QR kod zepredu navodu (alespon u 75353 je zepredu) u "Booklet available in English" - ten obsahuje nejen kod stavebnice, ale i unikatni kod pro dany kus. Navody na webu lega/rebrickable jsou bez QR kodu.
    PLAGUEDIL
    PLAGUEDIL --- ---
    PAJAOVA: legonavody jsou zas na webu lega nebo rebrickable taky snadno dosažitelne.
    PAJAOVA
    PAJAOVA --- ---
    RIRISKO: byt to na krabici, tak se staci projit v obchode kolem regalu a mas nasbirano :D
    PETJU
    PETJU --- ---
    RIRISKO: Padlo info jen o navodech v casti "WIN" ;)
    RIRISKO
    RIRISKO --- ---
    PETJU: QR kod z navodov? na krabiciach nahodou nieje? ja len ze som si uvedeomil ze mam plnu pivnicu prazdnych krabic z poslednych "par" rokov :)
    PETJU
    PETJU --- ---
    To je dobre, ze si schovavate navody :)
    Pristi tyden ma Lego spustit novy VIP program, jehoz soucasti bude moznost registrovat i set koupenej mimo oficialni Lego store.
    Platit to bude pro sety od roku 2019 respektive pro sety, ktery maji na konci navodu QR kod.
    Kazdy set bude mozny registrovat jen jednou a za kazdy set se pripocte 20 VIP bodu.
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    PLAGUEDIL: Návody mám v sanonech, v různě velkejch košilkách, resp v košilkách s různě velkými kapsami...
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    PLAGUEDIL: mám lego katalogy z devadesátek. Mám je srovnané v igelitce a daleko od dětí, se kterými je jednou za rok z té tašky vyndám, prolistuju, popláču si nad tou nádherou a zase uložím
    PLAGUEDIL
    PLAGUEDIL --- ---
    jak mate ulozeny navody a potazmo lego casopisy?
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    KAERO: huh, když si vezmu, že před 5 lety jsem kupoval synatorovi velký technicsy okolo 4k kostiček (arcocs, mining excavator), kde byly i motory a pneumatika okolo 5k kč, tak mi přijde, že celkem dost podražilo
    KAERO
    KAERO --- ---
    KULHY: je to metr dlouhe! ale malo kostek, holt dlouhe a tenke :) (teda 10 let zpatky bychom 2000 kostek povazovali za hodne)
    KULHY
    KULHY --- ---
    KAERO: Jsem myslel ze to bude vetsi set/cena. Cool!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam