• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    RSZ
    RSZ --- ---
    RSZ: .. já aukro naučil děti a případné prodeje si řeší
    RSZ
    RSZ --- ---
    KUBLAJ: jestli chceš nejlepší cenu a koupit za to klukům něco jiného, tak to hod na aukro, trh s duplem celkem jede
    LUCIEW
    LUCIEW --- ---
    Mate nekdo zkusenost s kupovanim pouzityho lega pres ebay? Konkretne teda myslim z Britanie, jak moc velkej voser je pak s proclenim atd..
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    Vím že jako dárek pro někoho to někomu může vadit, ale mám tu hromadu dupla s hromadou kolejí a dvouma vlakama. Zeptal bych se kluků, jestli si s tím budou ještě hrát a případně bych to mohl poslat do světa. Není to ale ta bt verze.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    RSZ: ber ten parní nebo nákladní vlak a k tomu extra koleje navíc. Dá se to ovládat i mobilem, má to bluetooth :)
    RSZ
    RSZ --- ---
    vybírám duplo jako dárek a koukám, že se to za těch 10 let, co v duplu nejedeme, taky slušně posunulo.. už bych potřeboval vnoučata:))
    KAERO
    KAERO --- ---
    FARIN: ten vnitrek vagonu urcite. Taky bych asi radeji vagon kde je vice ruznych veci, nez jeden velky jidelni vuz.
    FARIN
    FARIN --- ---
    KAERO: rekl bych ze je tam snaha taky o to aby staveni bylo zabavnejsi. Puvodni vagon je mozna realistictejsi ale taky dost repetetivni. U te finalky je to mnohem pestresi a vic "legovejsi"
    KAERO
    KAERO --- ---
    Muzete hlasovat v bricklink Designer Program Series 3:
    https://www.bricklink.com/v3/designer-program/series-3/main.page

Je tam par peknych veci, ale zadna poradna raketa. Vzhledem k aktualnimu tematu bych ale mohl doporucit povedenou Stephensonovu Raketu:
    https://www.bricklink.com/v3/designer-program/series-3/1110/Stephenson's-Rocket-1829

BATY
    BATY --- ---
    PETJU: Nemyslím ten na výstavku...
    PETJU
    PETJU --- ---
    KVIIIK: Taky jsem cekal vic, ale jako celek se mi to docela libi respektive libi natolik, abych za to tech 300USD dal.
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    KAERO: + teda krokodýl jde motorizovat a tohle vypada, ze stejne jako ten sběratelsky vlak do Bradavic ani (lehce) motorizovat nepůjde :/
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Ta masina je neadekvatni zbytku. Mala, nevyrazna, v podstate kopie maleho Bradavickeho expressu, jen v modre. Stejny model, stejne postupy, meni se jen barva kostek. Vagony vypadaji fajn.
    Urcite si to koupim, ale cekal jsem trochu vic.
    PETJU
    PETJU --- ---
    BATY: Neni, tenhle je mensi.
    Tak nebo tak, ja ten bradavickej vlak mam a je uzasnej, takze mi podobne pojeti ani trosku nevadi.
    KAERO
    KAERO --- ---
    Ja si vzdycky rikam, jak se asi citi autor toho navrhu. Nejprv se drbe s tim, aby navrh vypadal co nejlip, u toho orientexpressu me prijde vylozene snaha o detail. No a pak z toho vznikne masinka a vagonky skoro jako pro male deti. A nejde to svest na pocet kostek, protoze puvodni navrh ma podle autora neco pod 3000 kostek. A velke sety za velke penize se posledni dobou objevuji hodne casto.
    Mno, mozna se boji ze se to nebude prodavat. Ale kdyz to porovnam treba s tim krasnym setem lokomotivy Krokodyl, tak to jsou proste dva sety co vedle sebe nebudou vypadat pekne.
    Mozna je problem jen v te lokomotive? Kdyby se nahradila jinou tak by to mohlo vypadat v pohode. Orient Express stejne tahaly vsechny mozne lokomotivy.
    BATY
    BATY --- ---
    Je z toho vlak do Bradavic, ale v modré...
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KAERO: LOL, ale mas o vagonek vic! :-)
    KAERO
    KAERO --- ---
    PETJU: heh, celkem zmena oproti puvodnimu navrhu:
    PETJU
    PETJU --- ---
    Tak jsem si myslel (a castecne i sam sobe rekl, ok, nevadi, kdyz byly rumory o odlozeni Orient Expresu), ze letos uz k tem zasobam na zimni Lego vecery nic dalsiho nepotrebuju (UCS Falcon, Yamaha + Concorde)
    No, tak asi to nebude pravda :)

KAERO
    KAERO --- ---
    Narazil jsem nahodou, ale prekvapene koukam ze bazar odkarla.cz ma ted v nabidce spoustu svetylek pro lego, od briksmax, brickbling atd. Je to mnohem levnejsi nez nakupovat primo, ale funkcnost neni zajistena. V tom bazaru uz jsem jednou kupoval, dodali mi stolni hru kde chybel jeden dulezity dil, poslali mi penize zpatky, vcetne postovneho a poplatku za dobirku. (dil jsem pak vyrobil rucne) . Takze ted uz jsem nakoupil s primou platbou, snad se nezhorsili.

OdKarla.cz - bazar | OdKarla.cz
    https://www.odkarla.cz/vyhledavani?q=lego
    KAERO
    KAERO --- ---
    KAERO: koukam ze tam jsou i jine systemy molekul, ale ty jsou nahouby (coz tvrdim naprosto neskromne :) ).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam