• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    KAERO
    KAERO --- ---
    JANFROG: ano. A je to bohuzel celkem klasicky stav.
    V praci pouzivam mnoho pristroju v cene milionu, nejpresnejsi merici systemy vubec, ale u kazdeho jednotliveho musim resit ruzne softwarove chyby neopravene mnoho let, a chyby v dokumentaci komunikacniho protokolu jsou bezna zalezitost. Ve chvili kdy rizeni kvantoveho etalonu musim co 2 dny restartovat kvuli softwarovym chybam mi nejaka strojove citelna specifikace prijde jako zprava z jine planety :)
    JANFROG
    JANFROG --- ---
    LEGO me teda trosku zklamalo, vyvoj SW zrejme neni jejich silnou strankou / prioritou...
    EMMET
    EMMET --- ---
    BONGI: Odkud jsi? myslím, že bych Ti mohl věnovat celkého squirebota
    BONGI
    BONGI --- ---
    Napřed se zeptám tady. Nemáte někdo navíc = na prodej tento dílek v červené barvě Bricklink číslo 22392. Bohužel na Bricklinku jsou jen v zahraničí, tak bych dal přednost lokálnímu dodání.

MACOMIX
    MACOMIX --- ---
    PTT
    PTT --- ---
    JOPS: ted je v jedno lego sacku v albertu
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    JOPS: v přesně těch barvách, nebo jakékoliv? Já takovou přilbu měl v nějakém lego city setu a koukám BL říká že to vyšlo třeba tady: https://www.bricklink.com/v2/catalog/catalogitem.page?S=30638-1#T=S&O={%22iconly%22:0}
    LUCIEW
    LUCIEW --- ---
    DURDIN: Jo posilali mail, ze se ma heslo zmenit.. a pokud nekde mas stejnou kombinaci mail+heslo tak taky zmenit.
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    LUCIEW: přišlo vám taky někomu z BL mail, že si máte změnit heslo? Sice tvrdili, že žádné údaje neunikly, ale včera mi volali dva velice podezřelé hovory lidí se silným ruským přízvukem, tvrdících, že si rychle musím vybrat odněkud nějaké peníze, tak uvažuji. jestli to nemá souvislost....
    JOPS
    JOPS --- ---
    Hola hej, dotaz do placu, tušíte, kde seženu to kolo plus tu helmu?

Steeze on Instagram: "I re-created @szymongodziek's legendary backflip over the canyon gap in LEGO! - one of my favorite moments in #RedBullRampage history! What do you think?!? Check out the full 2...
    https://www.instagram.com/p/CymAkd0S7cx/?igshid=MzRlODBiNWFlZA%3D%3D
    LUCIEW
    LUCIEW --- ---
    Bricklink ozil ❤️
    PETJU
    PETJU --- ---
    Rodinka mi odfrcela na 14 dni do teplych kraju a ja se tak po vecerech muzu venovat nejakym tem restum..
    Mimochodem, docela dost jsem propadnul loveni zajimavych Star Wars minifigurek, tak kdyby treba nekdo z vas nejakou takovou, kterou jeste nemam mel a chtel ji poslat ke me do vitrinky, tak se urcite domluvime ;)

EMMET
    EMMET --- ---
    KAERO: Přiznám se, že jsem podrobně neprocházel popis návrhu, ale z obrázků jsem nezjistil, jestli tam primitivní funkčnost je, nebo není. A jak kdo hlasoval, těžko říct - ale už se stalo vícekrát, že vybranému modelu designeři nakonec přidali nebo ubrali funkce, podle možností, které jim daly zásady pevnosti oficiální stavebnice.
    PLAGUEDIL
    PLAGUEDIL --- ---
    PLAGUEDIL
    PLAGUEDIL --- ---
    PLAGUEDIL
    PLAGUEDIL --- ---
    BONGI: to me to moje prijde jak vyber zkose.
    jeste mam nekde jeden pytlik, ale nenasel jsem ho tedka.

KAERO
    KAERO --- ---
    EMMET: mohli by to udelat funkcni, ale navrh tu funkcnost nema. Jestli mikroskop vybrali s tim ze pokud vyhraje hlasovani, tak z neho udelaji funkcni mikroskop, tak to zase ponekud obchazi pravidla souteze.
    Popravde umim si predstavit cely set, kde bude moznost postavit mikroskop i dalekohled. Kdyby pridali par specialnich dilku, tak by to mohly byt ruzne typy dalekohledu nebo mikroskopu. Mel jsem jako kluk takovou plastovou dederonskou optickou skladacku.
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    Mám na výměnu minifig lučištnice z poslední série
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    DURDIN: hlavně ta figurka Cho Chang moc v setech nebývá
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    TOOMIX: skate rampa a malý technic taky nevypadají špatně, ale famfrpal je asi top
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam