• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    ACID
    ACID --- ---
    BATY: a bude tam zase to stejné kolečko
    BATY
    BATY --- ---
    KULHY: Nebo napiš do Lega a pošlou ti nový podvozek té mašinky a máš to bez práce...
    KULHY
    KULHY --- ---
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Furt ten pytlík s kolečkama někde mám ☝️
    BATY
    BATY --- ---
    KULHY: Přesně tohle se mi stalo přesně s tímto setem...
    JANFROG
    JANFROG --- ---
    CROSS: Jo jo, presne!
    CROSS
    CROSS --- ---
    JANFROG: dík za připomenutí! To bude asi tohle: [TOMBRIDER @ Lego - stavebnice pro vsechny generace]
    KULHY
    KULHY --- ---
    JANFROG: Jo na tenhle system jsem mel podezreni taky. Dik za voditko.
    JANFROG
    JANFROG --- ---
    KULHY: To se tady pred casem resilo, problem myslym byl nejake ozubene kolecko v tom motoru, ze se ozvejkalo. Nekdo tady to rozebral a zjistil, pak myslim nekdo jinej jich vytiskl pytel na 3D tiskarne a nabizel to tady. Filtruj,
    CROSS
    CROSS --- ---
    KULHY: čím to je, nevim, ale mám stejný problém, s tou červenou lokomotivou. Kdysi jsem přikoupil ještě nějaký starší žlutý lokomotivy a u těch tenchle problém neni. (Ta červená má myslim nějakou ochranu proti zablokování kol, a ta časem nějak degraduje -- jen moje zcela laická hypotéza.)
    KULHY
    KULHY --- ---
    Když už jsme u těch závad. Nevíte někdo proč časem Doplo vlaky přestanou zvládat přejezd mostů (do kopce)? Jeden vlak (ze setu 10508) přestal zvádat svojí origo nálož vagónů a koupil jsem náhradní z Bricklinku, ale ten byl tak tak a teď už tpo takdy nedá. Před vrcholem zpomalí a zastaví. Zkusil jsem čistit od vlasů apod., ale moc to nepomohlo.

BATY
    BATY --- ---
    EMMET: Z lega mi teď odpověděli, že pokud jim pošlu fotku s vygenerovaným kódem (který mi poslali emailem), vyfocený vedle toho setu, tak mi hned pošlou nový motor... Takže asi dobrý.

Nebo účtenku. Tu ale nemám.
    KAERO
    KAERO --- ---
    OT_: nejvic se lamou pruhledne.
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Uz pomalu chystame doma Vanoce :)

OT_
    OT_ --- ---
    DURDIN: To je pravda, šedé bushe i šedá Technic kola jsou křehká jak sklo:) Ale stejně je super, že kostičky 1975 jsou vesměs od dnešních naprosto k nerozeznání (akorát některé průhledné kostičky zežloutly).
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    OT_: já mám těch starších kostek polámané jen červené + staré technic šedé "bushe"
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    OT_: Já koupil nějaký nový sety (2-3 roky zpětně)a nejvíc mi praskají teda bílý.
    OT_
    OT_ --- ---
    Nezdá se vám taky, že se nejvíc lámou modré kostičky? Máme spoustu Lega starého 40+ let a nejvíc polámaných máme modrých.
    KAERO
    KAERO --- ---
    EMMET: by me zajimalo proc se ten motor prestal vyrabet. U power functions byly motory M, L, XL. U poweredup jsou uz jen M a XL? Plus nejake motory z wedo a robotiho setu, ktere se ale v jinych setech neobjevuji? Ale HUBu je ted nejak moc. Cele mi to prijde nejake prilis neprehledne.
    BATY
    BATY --- ---
    EMMET: Aha, tak to se nevyráběl moc dlouho, ne?
    Tak to jsem namydlenej, jestli si nedali v legu něco bokem pro tyhle případy. Pak už jedině zkusit objednat z bricklinku...

Počkám co napíšou a uvidím...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam