• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    KAERO
    KAERO --- ---
    Tak jsem si dodelal osvetleni na ECTO-1 KAERO. Je to bozi! Ten set to pozvedlo o dalsi uroven.
    Nandat to tam byl ale opruz. Na takhle jemnou praci zacniam byt stary. Tenke dratky je potreba vinout vsude mozne, a nekdy i mezi kostkama, takze nektere casti ted sotva drzi. Navic to osvetleni co mam je asi nejaky cinsky bazmek, takze jsem jeden dratek urval a muset pajet pod lupou, a jeden dil mel vadny konektor, takze druhe pajeni pod lupou. Predpokladam ze u poradneho kusu z nemecka by se mi to nestalo, nebo bych to mohl reklamovat. Ale stalo to za to!
    NTR23
    NTR23 --- ---
    JANFROG
    JANFROG --- ---
    BATY: A co chcete stavet? Mam to pres Vanoce v planu udelat taky (teda nejdrive postavim motorizovanou lanovku, ale pak bude chtit nejmladsi nejake auto - no jo, plany...)
    BATY
    BATY --- ---
    BONGI: Rozebral jsem set, který jsem už měl, odkazuji na něj v tom postu...
    Přestal mi fungovat motor a když už jsem ho musel vypárat, tak jsme to rovnou rozebrali a postavíme něco jiného...
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    BONGI
    BONGI --- ---
    BATY: Pěkné. Koupil jsi, nebo na prodej?
    BATY
    BATY --- ---
    BATY: Pár kostiček...

BONGI
    BONGI --- ---
    Používáte někdo Brickstore jen jako kupující? Má to nějaké podstatné výhody oproti používání jen Bricklink?
    PETJU
    PETJU --- ---
    Tak hotovo.
    Ani nevim, kolik hodin cisteho casu to bylo, ale nejaka ta desitka zcela urcite.
    Je to opravdu nadhera, ale znovu uz bych to asi stavet nechtel.. ;)

Jo a kdyby to nekoho zajimalo, tak je zavesenej na akrylovem sroubovanem stojanu od idisplayit.

KAERO
    KAERO --- ---
    TOMBRIDER: nekdo tu tak rok zpatky psal, ze jeho deti to maji rady, a prave hrajou si tim stylem ze delaji s mariem triky a skoky aby nastradaly co nejvic penizku nebo co to tam je.
    Ocividne nejaka cilovka je, myslel jsem ze tema mario vydrzi rok, maximalne dva :) ale uz je to mnohem dele.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    JOPS: Co eBay nebo Aukro?
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    JOPS: Možná na Bricklinku?
    JOPS
    JOPS --- ---
    TOMBRIDER: ma to synovec a nejak u me taky tezke zklamani. Ale on je z toho nadsenej, ale jeste dobre dodat, ze on je fanatik do Maria, takze asi tak. Ale pro me jako oldschool lego maniaka jsem to nejak uplne nepochopil. A SERE ME, ze si nemuzu poridit jenom a jenom toho Maria :) toho bych bral do policky :)
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    GOSHEWAN: Mladej Maria hrozně chtěl. Tak ho minulé vánoce dostal. A k tomu pak od babiček, 71391 Bowserovu vzducholoď , 71390 Boj s Reznorem a ještě možná něco.. Hrál si s tím parkrát, ale na to jak moc to chtěl, spíš na to sedá prach. Mně osobně to teda nechytlo vůbec, přijde mi to pitomoučký. Nějak jsem asi nepochopil koncept pravidel a vůbec té lego varianty jinak skvělé hry.
    Takže já bych doporučil koupit jen ten základní set. A kdyby to bylo u vás to pravé, tak pak teprve další rozšíření..

Je tu vlastně někdo, u koho doma to fakt frčí?
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Nejake tipy na BF Lego deals? Mlady by si pral neco ze serie Super Mario - staci ta "startovaci" sada a nebo to chce rovnou i neco dalsiho/jineho, aby s tim byla sranda?
    BATY
    BATY --- ---
    HADIAK: No, to je pravda... Ale je to jen rumor, třeba to tak bude...
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    NTR23: march 1st? nemohli pockat 20 dni na 21?
    BATY
    BATY --- ---
    NTR23
    NTR23 --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam