• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    KAERO: jinak acetonem se vyhlazuje ABS, PLA chloroformem
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    KAERO: nebo to vytisknout z resinu
    KAERO
    KAERO --- ---
    BATY: nevim jestli to je aplikovatelne v tomto pripade, ale cetl jsem ze lze 3d tisky strcit do par acetonu(?), ktery pomalu rozpousti plast, a povrch se zahladi. takze pneumatiky by byly hladsi?
    ACID
    ACID --- ---
    BATY: na čem to tiskne?
    BATY
    BATY --- ---
    Kamarád mi poslal alfa test tisku předního kola. Vytiskl to celé černé a nápis jen přejel červenou lihovkou, protože nemá bílou... Ale finální verze vyleze s bílým nápisem už z tiskárny...

SOJKA
    SOJKA --- ---
    já na nalepky používám malou špičatou pinzetu a jde to s ní dobře
    MOMENT
    MOMENT --- ---
    SLANINKA: ja pouzivam nuz, na mensi samolepky urcite lepsi :)
    SLANINKA
    SLANINKA --- ---
    Ahoj, k Vánocům jsem dostal LEGO z řady Speed Champions a vůbec jsem nečekal, že mě to tak moc chytne - jako dítě jsem skládal furt něco, ale v pubertě se objevily jiné způsoby zábavy, tak jsem na kostičky úplně zapomněl.
    Tak teď po znovuobjevení LEGA skládám jak o život. Baví mě auta a u nich je samolepek většinou na můj vkus docela dost. U prvních stavebnic jsem se s nimi docela natrápil. Ale říkal jsem si, že musí existovat nějaká možnost ulehčení. A taky že jo - na YouTube jsem narazil na tohle video a od té doby každá nálepka přesně na svém místě!
    Tak pokud někoho samolepky také trápí, tak zkuste podle tohoto postupu: https://youtu.be/H-xuoABuTTs
    A jestli už ho všichni znáte, tak se omlouvám za spam :)
    PETJU
    PETJU --- ---
    BATY: No bezva, tak ja to jdu taky objednat!
    Pismenka zvladnem ;)
    BATY
    BATY --- ---
    Tak už to přišlo a vypadá to kvalitně...

PETJU: Měls pravdu, jsou tam i ty polepy na pneu! Akorát to vypadá, že se to lepí písmenko po písmenku :D o-ou

PLAGUEDIL
    PLAGUEDIL --- ---
    tesko v hrabove.

KAERO
    KAERO --- ---
    KAERO: Cenove to vychazi ze ta mini motorka je vicemene zdarma (podle cen na lego.cz).
    KAERO
    KAERO --- ---
    Helemese, Lego ted prodava balicek 3 setu v jednom:
    https://www.lego.com/cs-cz/product/space-explorers-pack-60441

BATY
    BATY --- ---
    HADIAK: Sleduju přehled po každém závodě...
    EMMET
    EMMET --- ---
    Čistě náhodou tu není někdo, kdo by měl doma LEGO WeDo 2.0 a chtěl ho prodat? Teď vedu celkem často kroužky s touto stavebnicí a docela bych ji měl rád doma na nějaké bližší prozkoumání co všechno se s ní dá dělat.
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    U F

Race Recreation | 2024 Lego Japanese Grand Prix
    https://www.youtube.com/watch?v=0Szu5wAMBYw
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    SPACEANGEL: hrad je v ceně?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    CITRONAK: Mně taky :D
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    Dneska dorazilo 😍

KULHY
    KULHY --- ---
    PAJAOVA: Me prijde skoda, ze neudelali ten starsi model s vypouklymi okny co byl v Dune part 2. Chapu ze tohle je pro sirsi publiku vic hot, sle osobne me bavil vic ten druhy, pusobil trochu vic organicteji. Ale i zak je to paradni set.
    PAJAOVA
    PAJAOVA --- ---
    Tohle se fakt povedlo :) Jen asi teda časem objednám černé/šedé kostky místo těch barevných, to jediné kazí dojem.

ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    RSZ: Existuje ale pouze zatacky a najezdy, viz
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam