• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    EMMET
    EMMET --- ---
    SPIKE411: Sariel v recenzi říkal, že má podezření, že designer se vsadil, kolik dokáže do takhle malého setu dát funkcí:-) Za mě je to skvělá inspirativní stavebnice, zvláště když člověka inspiruje k tomu zkoumat, na jakém principu funguje zátáčení té buginy.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Bugina z Alberta. Původně měla bejt pro cizí děcko, ale nakonec jsem si udělal radost sobě, když mi taky nikdy nikdo žádnej Technic nedal. :D

90 minut zábavy, jezdí, pruží, zatáčí, písty pracují.

TOMII23
    TOMII23 --- ---
    Kantýna a pár SW figurek :-)

VFISA
    VFISA --- ---
    Husty:

LEGO Ideas: The iMac G3 – 512 Pixels
    https://512pixels.net/2024/05/lego-ideas-the-imac-g3/

E42
    E42 --- ---
    AHARAZ: Teď jsem před tím krámem fyzicky byl, vypadá velmi v provozu, akorát samozřejmě o víkendu zavřeno. Mají otevíračku jen út-pá odpoledne.
    LUCIEW
    LUCIEW --- ---
    E42: Bricksland Sokolovska 266, byla jsem tam tak dva mesice zpatky a celkem se dalo pohrabat :)
    BONGI
    BONGI --- ---
    Tak krabice na LEGO City Ocean Exploration Ship 60266 je hotová. Návod vytištěný, kostky rozdělené do sáčků podle původního balení. Dárek připraven.

AHARAZ
    AHARAZ --- ---
    E42: Kdybys zjistil, ze to funguje, tak dej vedet :)
    E42
    E42 --- ---
    AHARAZ: Další pro mě skvělá lokalita, díky za tip!

Dílky z Desert Racera, které mi chyběly, se zrovna našly založené v jiné historické krabici, ale někdy to určitě využiju. Díky za tipy všem.
    AHARAZ
    AHARAZ --- ---
    E42: pakrkart jsem sel kolem Figurera - Lego Bazar v Nuslich, ale je to tak 2 roky zpet naposled. Nikdy jsem to nevidel otevrene..
    E42
    E42 --- ---
    KVIIIK: V Mapách na adrese Sokolovská 125 vidím thajské masáže a copy centrum a Hrabárna o tom na webu taky nic nemá. Zřejmě to tam bylo jen krátce někdy v/po roce 2019? Ale lokalita by to byla šikovná!
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    E42: Hrabárna na Palmovce už nefunguje? (dlouho jsem tam nebyl)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ZELGARIS: Mají ho tam pořád.
    E42
    E42 --- ---
    ZELGARIS: Na Národce? Díky za tip, zkusím se tam zeptat, mám to po ruce.
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    E42: v muzeu lega meli kdysi jeden box na prohrabovani, ale uz jsem tam pres dva roky nebyl
    E42
    E42 --- ---
    Je v Praze ještě nějaká alternativa k Hrabárně kostek u Anděla? Kvůli možnosti koupit sem tam pár chybějících kostek a přitom neplatit poštovné ve výši mnohonásobku jejich ceny.
    KULHY
    KULHY --- ---
    Malymu fanfovi vlaku jsme koupili dva tyhle spojitelny sety a myslim ze to je moc povedeny.

VXP
    VXP --- ---
    PLAGUEDIL: Disclaimer: THIS IS NOT AN ALTERNATE BUILD OF LEGO SET #10311 several extra pieces will need to be sourced to build this model.

LEGO MOC The Demogorchid by Jayfa | Rebrickable - Build with LEGO
    https://rebrickable.com/mocs/MOC-152219/Jayfa/the-demogorchid/#details
    PLAGUEDIL
    PLAGUEDIL --- ---
    hmmmm!

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam